Gå til innhold

Nokia 5800 XpressMusic (Nokia Tube)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ja, den med kontakter øverst, og snarveier nederst.

 

Brente meg litt på første produktkoden jeg brukte, og fikk kun engelsk språk og tastatur. Dette fikk jeg fikset med å bytte til en skandinavisk produktkode, og reinnstallere oppdateringen. :)

 

Må nesten spørre jeg. Har fått byttet til skandinavisk produkt kode men jeg får ikke reinstallert oppdateringen, får bare beskjed om at det ikke er noe nyere oppdatering.

Lenke til kommentar

Kommer an på hvilken kode du brukte og hvordan du tar oppdateringen. Jeg brukte skandinavisk V40 Blue kode og da jeg skulle oppdatere via telefonen, gikk det ikke. Prøvde med Nokia Software Updater, så gikk det. Syns det meste er det samme fortsatt, ikke så mange interessante endringer.

Lenke til kommentar

Problemet er at telefonen har nå den nyeste oppdateringen.Som jeg installerte med en engelsk produktkode. Nå har jeg endret til skandinavisk produktkode, men telefonen har jo fortsatt den nyeste oppdateringen slik at jeg ikke får installert den på nytt med "nokia software updater". Finnes det en måte for å installere en tidligere oppdatering?

 

Edit: Nå fungerer det :)

Endret av T homas
Lenke til kommentar

har ikke fått koblet opp spotify med wlan de siste dagene, og når jeg ser nærmere etter ser jeg at jeg ikke kan velge wlan under innstillinger>tilkoblinger, valget er der rett og slett ikke... Noen som har vært borte i noe lignende? Har ikke forandret produktkode eller noe annet fw-messig som skulle kunne føre til feilen.

 

Edit: Plutselig hadde tlf begynt å synke over wlan, men valget for wlan er fortsatt ikke tilgjengelig under innstillinger>tilkoblinger... Ser at andre har samme feil og flere har rettet det ved å gjøre en full reset, så får teste det i kveld.

Endret av PapaDon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...