Gå til innhold

Trøblete Warhammer-beta (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

GOA ble tipset om at det kunne være lurt åpne for registrering av konto litt før de åpnet serverene, men neida.... Det er vel delt ut mellom 400 og 800 TUSEN beta-nøkler, og mange av de er i europa. Så at GOA ikke klarte å forutse at det ville bli stor trafikk er ikke et uhell, men rein inkompetanse.

 

Warhammer Online kommer til å gå inn i historien referert til bare som "414", noe som nå er synonymt med "epic fail" :no:

Lenke til kommentar
Hmm..vel..beta er jo beta..GOA's måte å håndtere dette på har vel ingenting med kvaliteten på sluttproduktet å gjøre? Håper eg får komme meg inn i løpet av dagen uans.

 

Vel, spillet lanseres den 18. sept. allerede, så beta her er vel egentlig en RC. Men det er sant at GOA er de som har 414'a, ikke så mye Mythic kan gjøre med dette.

Endret av amund_l
Lenke til kommentar

Etter å ha spilt DaoC på en EU server og opplevd utallige fuckups av GOA (3 mnd forsinkede patcher pga ufattelig treg oversettelse av GOA for å nevne en jeg virkelig ikke likte), er jeg ikke det minste overrasket. GOA kommer ikke til å gjøre Warhammer noen tjenester for å si det mildt. Jeg hadde tenkt å muligens spille Warhammer etterhvert, men her var spikeren i kista. At Mythic ikke lærte etter DaoC er ikke noe godt tegn.

Lenke til kommentar

Har skjønt såpass at GOA visste veldig godt kva som kom til å skje, eller rettere sagt, alle andre enn dei visste det og fortalte dei det. Mistenker at GOA gjer sitt beste for å spare penger istadenfor å levere kvalitet. Får lyst til å avbestille heile greia no om dette er hint om ein tendens.

Lenke til kommentar

Artikkelforfatter omtaler Ghislaine Le Rhun som "han". Det er ei dame, som forresten burde vært tatt med ut i skogen og grisebanket med en stor kjepp. Makan til idioti fra GOA. Ikke bare er de tydeligvis fullstendig inkompetente men de lyver som bare det for å dekke over problemene. Jeg holder på å bli gal av den elendige flash-baserte møkkawebsiden deres.

 

Litt irritert :mad:

Lenke til kommentar

Kan skrive under på at de sliter med "lanseringen" (er jo ikke det men beta release). Kjøpte spillet selv fra EA-Store i går keveld (om de har noe med saken å gjøre?) etter kjøpet fik jeg en mail, som var totalt uleselig (kunne fint lese den, rå HTML kode) men manglet ingame activation code, link til download osv... Etter mye om og men sliter jeg nå med EA-support, som har noe av de mest inkompetente kundebehandlerene jeg har vært borti, han som jobber med min "case" klarte ikke en gang å lese ordre bekreftelsen selv, så jeg måtte skrive av det som stod på denne å sende all informasjon enda en gang til. veldig gøy å kjøpe ting online så møte slik support, kommer aldri til å anbefale noen å kjøpe noe på EA-Store, hold dere borte!

 

 

EDIT:leif

Endret av j0achim
Lenke til kommentar

Må si jeg ble utrolig skuffet..

 

En ting er at siden kan bli latterlig treg av en massiv overbelastning, det er jo helt normalt for slike situasjoner, det pleier å kunne ta tid å logge inn og kanskje endel lagg når du spiller.

 

Men her snakker vi jo ikke feil på grunn av slike normale problemer, men rett og slett at GOA har driti seg loddrett ut og ikke klart å mekke en account side i det hele tatt?!

 

For det første så er hele nettsida tragisk, og 100% flash-based!

Noe som i seg selv er helt grusomt! Hvorfor kan de ikke bare benytte det samme som den amerikanske siden som er hundre ganger bedre? Hvorfor må det bli som med Lotro-Europe at den europeiske sida er latterlig mye dårligere enn den amerikanske, hvorfor kan de ikke bare det kjøre det samme så det ikke blir "urettferdigheter" mellom de forskjellgie versjonene?

 

 

Er jo latterlig dårlig av dem før en OpenBETA at de tilsynelatende ikke har testet account siden i det hele tatt? Er jo alle mulige errors? Og når de først tar ned siden og får den opp igjen så er det en haug med enda flere errors?

 

Vi snakker her at det er fullstendig BINGO om du får i det hele tatt opprettet en konto, er vell toppen en av titusen som fikk det til? Eller fikk ingen det til kanskje?

Her snakker vi ikke problemer med overbelastning, men regelrett total fiasko av GOA!

 

Er fullstendig lavmål å starte en Open BETA, som de burde hatt plenti med tid til å forbrede seg på også selv over 24timer etterpå så får folk enda ikke opprettet kontoene sine?!

 

 

De imponerer neppe noen med dette her, klart dette er jo ikke representativt for selve spillet, og i USA har visst ting gått helt fint.. Men HALLO?! Det som tilslutt ødelegger for MMO-spill er jo hvor flinke og effektive utviklerne er til å behandle feil, og hvordan de oppfører seg ovenfor spillerne sine? Og her ser GOA ut til å styke fullstendig i min bok, hvert fall så langt! Ikke et spøtt av informasjon var det å få om hva som skjedde i går, de har tydeligvis ikke hørt om å teste ting før de legger det ut på nettsidene sine, nettsiden i seg selv er grusom, og selv over 24timer etterpå er problemene enda ikke fikset?

 

Det lover ikke akkurat godt for fremtiden?

Tror jeg aldri har vært så skuffa over en Open BETA noengang, og det selv før jeg i det hele tatt har fått logget meg inn?

 

 

WoW BETA hadde sinnssyke køer, og masse lagg. Men de hadde hvert fall ikke messet opp så grovt som dette her og ikke hatt account siden klar og testet skikkelig!

 

Lord of the Rings Online var ganske den mest smoothe Open BETA'en noengang, de hadde jo knapt noen problemer, heller ikke Age of Conan hadde noen større problemer, også kommer dette her? Latterlig dårlig spør du meg :thumbdown:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...