Jump to content

rhym

Medlemmer
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

124 :)
 1. Virker som mange ser for seg at autonomiske kjøretøy ikke er klare før de er perfekte, mens realiteten er at det trenger bare å forårsake færre ulykker enn mennesker. Når vi er på det punktet kan autonome kjøretøy ta over. Og situasjonen vil bare forbedre seg derfra ettersom teknologien forbedrer seg, i motsetning til mennesker som bare gjør flere og flere feil etter ett visst punkt.
 2. Er vel lite forventet salg som gjør at prisen blåses opp.
 3. |-krisa til side, de har ødelagt tastaturet ved å forskyve F-raden til høyre for å få plass en smellfeit escape-tast.
 4. Har meget lite til overs for Bolsonero, men det går an å formulere seg mer diplomatisk enn som har blitt gjort til nå i bl.a. media. Tror det virker mot sin hensikt å svartmale Brasil og aldri trekke frem det gode de gjør. Det er nok noe slikt Øvrum prøver seg på her.
 5. Sier du det? Er ikke en Mac med 8k skjerm ment for gamere tror du? Du skulle vært geniærklært.
 6. Håper han liker mobilutvikling. Vel det var sikkert snakk om mye penger, men tror CDPR er å foretrekke for tida.
 7. Dette har lite i en skjermanmeldelse å gjøre. Selvfølgelig bruker mobilen mer batteri når du belaster den, men regner sterkt med skjermen ikke bruker noe ekstra strøm mens du spiller PUBG.
 8. Hvis du vil ha både HDR og 4:4:4 subsampling klarer den bare 98hz pga båndbredden til displayport 1.4.
 9. Skal ikke si meg så uenig som du kanskje tror her, men du må nok innrømme at MacOS kvalifiserer her Det er ikke barnemat å oppnå suksess med et egetutviklet OS.
 10. Det er relativt vanlig å kjøre custom firmware på miningkort, og det bryter garantien. Men ja det er en relativt dårlig ide å kjøpe miningkort som har stått på 100% load 24/7.
 11. Spill er GPU capped, oppgradering av CPU gir vanligvis minimal ytelsesforskjell. Så nei, det er ikke i nærheten av verdt det.
 12. Så lenge man får kvittering med så har man jo 5 års reklamasjon. En GPU blir som regel byttet innen den tid uansett. Tror jeg har brukt et enkelt kort til folding i 3 år. Det virket fortsatt fint når jeg tok det ut av drift. Jeg hadde riktignok vannkjøling som kan påvirke her. Temp var aldri over 40C under foldingen. Med vannkjøling unngår du hovedproblemet. Kortene tar skade av å kjøre høy temp over lang tid, noe de gjør hvis de er luftkjølt. Og mining er vel som å kjøre Furmark 24/7.
 13. Angående "Ryzen 2 vs Zen+"-termonologien. Jeg ser på dette som en tick-tock modell, og den bør refereres til som Ryzen 3/5/7/9 1x/2x/3x eller lignende.
 14. Acer X35 blir 3440 x 1440@200hz, ikke 4k. Og den havner nok rundt 13k.
×
×
 • Create New...