Gå til innhold

Ønsker datavennlig abonnement fra Onecall!


Anbefalte innlegg

Jeg trodde også at det var en slik løsning på vei, cowstian. Men i følge deres kundeservice vil det ikke være mulig å kombinere mobilt bredbånd (som de har på vei) med vanlig abonnement.

 

Skuffende. Jeg trenger fastprisavtale som gjelder for mobil, slik at jeg kan bruke dens om modem når jeg trenger nett til PCen på farten óg.

 

Hei!

 

Mobilt bredbånd vil være en helt individuelt abonnement og kan ikke knyttes opp mot et annet abonnement.

(...)

 

Med vennlig hilsen

(...)

Kundekonsulent

One Call AS

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Helt enig, det var skikkelig skuffende. Krysser fingrene for at kundeservice er feilinformert, eller at løsningene ikke er helt klare (at de både skal få et selvstendig mobilt bredbånd-abonnement, og mulighet for å ha det som tilleggstjeneste). Men jeg falmer kanskje etter halmstrå her.

 

Thomas Sandaker: Kan du komme med en avklaring? Hvis dette er tilfelle, så må jeg dessverre gå til TN/NC/Chess likevel.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+32asd4f

Hvis dette er tilfelle blir jeg veldig skuffet. kjipt å bytte simkort hele tiden. Som de fleste andre her hadde jeg håpet på mobilt bredbånd som en tilleggstjeneste til nåværende abonnement. Da er det ikke vits å kvitte seg med netcom friconnect ennå.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Kundebehandleren hadde heldigvis feil. Fri bruk - 469 kr/mnd, kan knyttes opp til vanlige abonnement. Det ble dyrt, men det er fremdeles bedre med billig telefoni + dyrt mobilt bredbånd enn dyr telefoni + dyrt mobilt bredbånd.

 

http://www.onecall.no/docs/press/Pressemel...Call_011208.pdf

 

http://www.mobilen.no/wip4/one_call_tilbyr.../d.epl?id=34572

 

Skjønner ikke helt hva journalisten mener her. Det er da ikke noe i veien for å bruke dette abonnementet som mobilt bredbånd til PC.

Lenke til kommentar
Hei!

 

Mobilt bredbånd vil være en helt individuelt abonnement og kan ikke knyttes opp mot et annet abonnement.

(...)

 

Med vennlig hilsen

(...)

Kundekonsulent

One Call AS

Godt å se dette ikke stemte. :)

 

De fire datapakkene er:

[...]

Datapakke 4 – fri bruk – kr 469,- pr mnd

 

[...]

 

Datapakkene kan ikke kjøpes alene, men som en tilleggstjeneste til abonnementene Mobil

Faktura, Mobil Aktiv og Full Pakke.

Lenke til kommentar

469 kroner blir litt i overkant ja. Hadde håpet de kunne presset prisene ned til 400 eller til og med 300 kroner på samme måte som de har presset prisene med gratis ringing og sms. Her er jo Chess f.eks. billigere med 450 per mnd (som også er dyrt).

 

Ser ut som jeg beholder 100mb pakken jeg har litt til. Får håpe på kveld og helg løsning etterhvert.

 

Skjønner ikke helt hva journalisten mener her. Det er da ikke noe i veien for å bruke dette abonnementet som mobilt bredbånd til PC.

Ja, jeg har aldri sett på mobilen.no som en veldig seriøst nyhetsskilde, men dette var jo en merkelig ting å si. Kanskje ikke journalisten vet bedre? Hva abonnementet er "ment for" har da ingen verdens ting å si. Det er hva som er mulig som er vesentlig, og det er opp til mobilen selv hva den klarer å få til med ubegreset datatrafikk - ikke abonnementet.

Endret av Symbian_Pro
Lenke til kommentar

Jeg sier ikke at jeg er enig i journalistens konklusjon, men bakgrunnen er vel at det ikke følger med USB-modem slik det gjør med de andre løsningene... Man må altså sette opp mobilen som bridge og benytte kabel/BT/IR for å komme på nett på pcen. Noe som ikke ville vært noe problem for meg...

Lenke til kommentar
Jeg sier ikke at jeg er enig i journalistens konklusjon, men bakgrunnen er vel at det ikke følger med USB-modem slik det gjør med de andre løsningene.
Du får jo kjøpt slike modemer løst, feks har Sony Ericsson noen veldig gode, men de koster jo selvfølgelig mer enn én krone. Enkelte laptoper har jo også innebygd modem og plass til SIM-kort, kan det ikke stemme at Lenovo har dette på noen av de modellene de selger i Norge?
Lenke til kommentar

Eg er skuffa over at dei ikkje også kjem med kveld-/helgepakke. 469 kr./månaden er mykje meir enn det eg er villig til å betale for mobilt breiband. Håpar dette kjem seinare. Elles kan det vere greit å kunne velje mellom abonnement og tilleggsteneste når det gjeld fri bruk-pakkane. Eg har f.eks. EDGE mobil og HSDPA modem til PC. Sjølv trur eg difor at eg ville hatt 50 MB på mobilen og Kveld og Helg på PCen. (Med Kveld og Helg som eige abonnement slepp ein å betale for tvilling i tillegg.) Men dersom ein først har ein mobil som støttar HSDPA kan ein like godt ha begge pakkane som tilleggsteneste på eitt og same abonnement, og så bruke telefonen som modem.

Endret av torbjornen
Lenke til kommentar
Når jeg leser på nettsiden kan jeg skjønne at noen mener dette ikke fungerer på samme måte som hos konkurrentene.

 

Gjelder inntil 5GB pr mnd. One Call forbeholder seg retten til å begrense overføringshastighet når forbruk overskrider 5 GB. Datapakke Fri bruk kan ikke kombineres med tjenesten TvillingSIM.

Dette er da nøyaktig samme praksis som hos Netcom/Telenor? Eller misforstår jeg deg...
Lenke til kommentar

Når det gjeld fri bruk inntil 5 GB, så er det den same regelen som hos Telenor, og det har eg ei viss forståing for. At det ikkje skal vere mogeleg å ha fri bruk på både hovud- og tvillingkort er derimot svært skuffande. Slik er det i alle fall ikkje hos Telenor. Då er også vitsen med tvilling datakort vekke. Ein burde kunne velje mobilt breiband som tilleggsteneste med eller utan tvilling dersom ein ynskjer det, og mobilt breiband som eige abonnement evt. kombinert med datapakke på mobilen dersom ein ynskjer det.

Lenke til kommentar

Du kan jo høre med dem om det er mulig, men tror nok at du får et negativt svar. Jeg har nå mobilen med meg stort sett hele tiden, og alltid når jeg bruker PCen - så har ikke noe problem med å bruke telefonen som modem. Har selv kjøpt fri bruk og testet hastighet tidligere i dag. Inntrykket var bra. :)

Lenke til kommentar

Når ein er vant til å surfe med Telenormodem med HSDPA er det ikkje stas å bruke mobil som modem når mobilen berre støttar EDGE, og eg gidd heller ikkje å flytte på sim-kortet kvar gong eg skal surfe. Dersom det ikkje skal vere mogeleg med verken tvilling eller eige dataabonnement kan eg velje mellom å kjøpe ny telefon til eit par tusen, eller å halde meg til Telenor. Det valet er frykteleg enkelt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...