Jump to content

Evelen!

Medlemmer
 • Content Count

  11812
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Evelen! last won the day on January 16 2016

Evelen! had the most liked content!

Community Reputation

6990 :)

About Evelen!

 • Birthday 06/12/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

48702 profile views
 1. Noen som kan anbefale noen pene og praktiske krydderglass?- må tåle oppvask på høy varme- Romslige- pene, gjerne helt eller delvis gjennomsiktig- God kvalitet på lokk
 2. Vel, jeg kjente ikke til denne ganske forhøyede risikoen wet markets innabar, det tror jeg heller ikke den gjevne kineser gjorde. Fagfolk har dog vist om dette, og jeg håper myndighetene i Kina nå har lært av katastrofen og setter inn prevantive tilltak. Når det er sagt, ting kan skje. Alle land i verden har mulighet til å isolere seg fra Kina, samt land som ikke isolerer seg fra Kina. I praksis vil man måtte Isolere seg helt, Nord-Korea style, men det er mulig.
 3. Jobber normalt på sykehus med å håndtere lokale IT saker, hjelpe, veilede og fikse osv. Blir hjemmekontor 14 dager fra mandag da jeg kom hjem fra ferie fredag kveld. Jobben min innebærer mye fysisk tilstedeværelse på sykehuset, så det er ikke ideelt, men en del får jeg likevel gjort. VPN, mail, skype, telefon. Blir sikkert behagelig, men jeg liker egentlig å røre meg litt mer i løpet av en arbeidsdag.
 4. tilbake etter 12 dager med en treningsøkt, og rett i karantene. Så blir vel totalt en måned uten treningssenter. Må virkelig få til noe bra hjemme disse ukene.
 5. 10 dager ferie med buffet og begrenset aktivitet. Endelig tilgang til hotell gym. Opp 5kg og ikke noe sterkere 😬
 6. Riktig CPU (enoxys) og riktige tillatelser. Oppgraderte akkurat til Android 10, så nå fungerte det etter det.
 7. Prøvde legge inn Gcam på min S9+, får melding "Kamera stoppet gjentatte ganger" med en gang jeg starter den så må jeg bare lukke app
 8. Hei. Etter skole og forsvar har mine jobber stort sett vært kortere og lengre vikariater i diverse mer eller mindre relevante bedrifter frem til jeg en dag fikk jobb hvor jeg jobber nå. Jobber som it konsulent i et statlig offentlig foretak for rundt 400k i året. Her har jeg jobbet i vel ca 4 år og trives med det, har egentlig lite å utsette på jobben. Men det er ingen mulighet for å forhandle lønn da jeg blir møtt med at lønn forhandles av fagforeningene. Nå har jeg ved en tilfeldighet funnet en annonse på finn for en ganske tilsvarende jobb i en annen offentlig etat i annen sektor som virker spennende. Dem søker høyere utdanning en jeg har, men kompetanse og erfaring kan kompensere (som dem skriver). Jeg har etter egen bedømmelse kompetansen som søkes. Denne stillingen gir også opp mot 200k ekstra i året. Men så er saken. Alle referanser fra tidligere jobber føler jeg blir noe ut-daterte. Det er kortere ansettelser hvor jeg ikke har snakket med mine tidligere referanser på mange år. Så hva gjør jeg, spør sjefen min der jeg jobber, noen andre, ingen? Jeg er forresten 29 år, så har vel jobbet her siden jeg var rundt 25.
 9. Har hørt best practice er å skille host og domene. Kanskje for å unngå press ved bytte?
 10. Takk for tips, ProISP ligger vel best ann til nå. Trenger ikke host da jeg alt har det via SiteGround.
 11. Hei. Enkelt og greit. Hvem leverer meg det billigste .no domenet? Da mener jeg på noen år's sikt, ikke superbillig første året og skyhøyt andre året. Bruker normalt namesilo, men de forhandler ikke .no
 12. Jeg og familien reiser til Egypt 11 dager i mars. Jeg ser av priser på mitt Telenor Bedrift abbo at mobildata kommer til å bli veldig dyrt, dette gjelder også for resten. Finnes det noen gode løsninger/abbo man kan benytte midlertidig for data i Egypt?
×
×
 • Create New...