Gå til innhold

*F*

Medlemmer
  • Innlegg

    11 942
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    10

*F* vant dagen sist 16. januar 2016

*F* hadde mest likt innhold!

Om *F*

  • Bursdag 12. juni 1990

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

51 363 profilvisninger

*F* sine prestasjoner

6,8k

Nettsamfunnsomdømme

11

Hjelpsomme svar

  1. Ja, du må bare opprette et nytt VLAN med en ID du ikke bruker til noe annet (1234) for LANPORT(4G) inn på Dream Macine, samt samme VLAN for LAN input på svitsjen der du kobler WAN fra 4G-ruter inn. Så må du ha VLAN på svitsjene i mellom, men dette er jeg ganskje sikker på UniFi sender videre by default
  2. Jo, du skrev da akkurat at dette sto i innkallingen til borettslagets ordinære generalforsamling 2022. Ettersom vedtaket er godkjent må man anta at det ble stemt for med 2/3 dels flertall. Jeg syns vedtaket "(3) En andelseier kan kun eie en leierett til en garasje." virker å gjenspeile akkurat hva som ble vedtatt i generalforsamling. Vedtaket må ikke forkastes, og det kan ikke forkastes uten at det stemmes med 2/3 dels flertall for å forkaste dette. Du kan ved neste generalforsamling fremme forslag om å fjerne punkt 3 fra vedtektene. Det eneste du potensielt kan prøve å få endret uten ekstraordinær generalforsamling er en reformulering nærmere original vedtak. I praksis så står det akkurat det samme og du vil ikke oppnå noen ting.
  3. Men vil deres Terms and Conditions overgå Norsk lov? Kunne jeg blitt dømt, eller tapt et søksmål i Norge?
  4. Enig i at det ikke er mulig å verifisere om jeg har tatt en kopi, men samtidig er det ingen som kan verifisere om jeg har kopiert en CD før jeg selger den videre heller.
  5. Men et erstatningssøksmål kan bare nå frem om det faktisk foreligger et legitimt krav. Og det er jo da spørsmålet her, om opphavsmann eller tilsvarende kan ha et rettmessig krav.
  6. Hei. La oss si at jeg kjøper et album, eller en sang på nettet, f.eks på beatport eller Qobuz eller hvor som helst på nettet. Altså at jeg kjøper FLAC eller WAV, gjerne DRM fritt. Kan jeg selge dette albumet videre? Det er jo ganske åpenbart at man kan selge videre CD-plater og LP-plater, men hvordan stiller loven seg til videresalg av digitale filer? Og hvordan gjøre dette lovlig i praksis?
  7. Hei. Jeg mener du får alt om huset enten var nedbetalt ved ekteskap (ikke lån). Utfordringen er slik jeg skjønner det hva som skjer med pengene etterpå. For om de ikke er sporbare så regnes de vel som "gått ut i forbruk". Hva har du tenkt å bruke pengene til? Oppdater gjerne tråden om du finner ut av dette, for denne tematikken er jeg også nysgjerrig på.
  8. Det er ingen grunn til at du ikke skal kunne bli i bedre form enn de aller fleste TS, du må bare gjøre de riktige tingene over tilstrekkelig lang tid. Spis bra, i et større eller mindre kaloriunderskudd hver dag, tren i hvert fall noen dager i uka, så må du bare ta tiden til hjelp, du blir ikke fit på 2 måneder, men nyt progresjonen etterhvert som den kommer. For å bli bedre må du ikke trene knallhardt og være på en superstrikt diett, du må bare være bedre enn du var. Ideelt sett må du legge i så høy innsats som mulig, men ikke så høy at du gir opp/dropper det/faller av lasset.
  9. Det du tar med inn i ekteskapet tar du også med ut. Det er "by default" uten ektepakt. Det er også mulig å avtale fult særeie i ektepakt, dvs, for hva som erverves i eksteskapet.
  10. Det er snakk om nøyaktig samme stilling da den er ment å erstatte en av mine kolleger (i samme stilling)
  11. Hei. Jeg jobber i et statlig foretak, egentlig trives jeg ganske greit har har ikke noen intensjon om å slutte. Problemet er at lønnsveksten innad er så treg at nyansatte rett fra skolebenken gjerne matcher eller overgår de som har vært her i både 5 og 10 år. Det er ingen rom for intern forhandling av lønn pga tariffavtaler, men lønn kan forhandles ved tiltredelse i ny stilling. En av oss har pensjonert seg, og en går over i annen stilling, derfor er det nå utlyst en stilling for en person som skal gjøre AKKURAT det jeg gjør i dag, men akkurat samme utdanning. Antakelig blir personen å sitte på pulten ved min side. Så, hvordan kan jeg søke min egen stilling med sikte på å reforhandle lønn, eller ta den samme stillingen og reforhandle lønn. Jeg ser det er en greie, ref: https://www.juristforbundet.no/lonnarbeidsvilkar/artikler/retten-til-a-soke-egen-stilling-i-statlig-sektor/ Formulering av en normal søknad er ganske greit, men dette er litt spesielt, hvordan former man en søknad på en stillingen man i dag besitter?
  12. Kanskje det er har noe å si, men det som nok har mest å si er: Folk flest er mindre aktive Barn leker ikke like mye lenger, de sitter med "brettet" Mat "optimaliseres" for å trigge apetitt
  13. Høres ut som et sugardaddy-forhold. Her er det vel bare å få tatt en prat og avklare om dere egentlig er på samme bølgelengde.
×
×
  • Opprett ny...