Jump to content

Evelen!

Medlemmer
 • Content Count

  11794
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Evelen! last won the day on January 16 2016

Evelen! had the most liked content!

Community Reputation

6987 :)

About Evelen!

 • Birthday 06/12/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

48588 profile views
 1. Benk har aldri vært min sterke side, men etter et års tid pause fra desember 2018 fra benk grunnet skulderproblemer startet jeg igjen nå i novemer 2019. startet med 50kg 5x10, så har jeg økt litt hver gang, noe 5x10 og noe 3x10, klarer jeg det ikke går jeg for 5-reppere og prøver øke en rep hver gang. Til nå har det fungert flott, og tok sist 10-10-6 på 65kg. Når jeg klarer 10-10-10 er planen 67,5kg. Når jeg føler jeg har sjangs til å klare det, og når jeg føler meg mentalt sterk nok til å takle et nederlag 😛 Men normalt kanskje et par ganger i året.
 2. 1: Veldig mye salat og lav-kalori mat som metter mye. 2: Usikker, men jeg tipper det viktigste er hvordan du fremstår under tellingen. Jeg TROR ikke det burde være skadelig, de aller fleste har vel hatt foreldre på diett.
 3. Med bodyscanner, og det er jeg meget klar over, har målt fettprosent og vekt hver dag over sikkert to år nå. :P Det ligger til historien at dagen etter (27. des) var vekta økt noe.
 4. Veide meg julaften morgen og i dag morges. Vekta var prikk lik 😄 samt 0,2% mindre fett Men jeg vet dag-til-dag målinger ikke egentlig viser noe
 5. Du skulle kjøpt på faktura automatisk 14 dagers pris utsettelse. Lett å være etterpåklok da... her har Elkjøp klart brutt avtalen.
 6. Skal mer til en et par sakte reps. Til og med et par negative hvor du ikke klarer de positive burde gå fint. Risikabelt blir det vel først når man tar veldig mange ekstra negative etter man ikke klarer de positive. Selv fikk jeg en mild grad av det uten spesielt fokus på negative raps i det heletatt. Antakelig på grunn av veldig høy frekvens og altfor lite mat.
 7. "Målet er å gjøre de ulike produsentenes smarthusprodukter i stand til å kommunisere med hverandre." da spørs det om det bare gjelder "innad i gjengen" eller om det faķtisk blir åpenhet.
 8. Har heldigvis lagt merke til at de selges enkeltvis;)
 9. Har lenge hatt et par Audio-Pro Focus SA-5 høyttalere kombinert med en Doxa 70 Signature Mk2, har fungert bra, men greide sprenge mellomtonen på begge to på en ellers særdeles vellykket fest her i helga. Så jeg spontanbestilte i dag et par KEF Q550 da de var på tilbu og det virker som de skal være bra etter tester jeg har lest. De får vist litt kritikk for svak bass, men det er egentlig ikke noe problem da jeg har to subber som tar seg av den biten. Bruksområdet er stort sett film og musikk på normalt volum, men jeg vil også kunne dra på litt i blant. Stuen er dog ikke kjempestor, jeg vil tippe 30-40kvm. Så da er spørsmålet, tror dere de vil fungere bra kombinert med effektforsterkeren jeg har?
 10. Som mange andre selger jeg mye dill jeg ikke trenger på finn. Bruker sende dette ved bruk av digitalt frimerke. Men fort kan en pakke bli noen millimeter for tykk, eller noen gram fun tung for en prisklasse slik at man må bite i det sure eple og gå opp en vekt eller størrelsesklasse. Men hva skjer om jeg leverer en pakke med digtalt frimerke "under 1kg", så veier den 1050gram? Eller om den skal ha maks bredde 7cm, men så er den 7,8cm? Hvor går grensa og hvor nøye er det? Noen som har personlig erfaring med sending, eller som jobber med post her kanskje som kan svare?
 11. https://taskernet.com/shares/?user=AS35m8nnNwr4R%2FLkT8mMxioo6MpBcI6C2gxgpSKHJjKSqEwaxdvKcFHhOI%2FFaRHqiJ7Xh7M%3D&id=Task%3AMobil+Alarm+Til+Home-Assistant
 12. Hvis dem betaler de ansatte over denne minstelønnen i dag, hva er argumentet for at de plutselig skal velge å betale sine arbeidere mindre? Jeg støtter minstelønn, og hvis Fedoras forretningsmodell ikke er bærekraftig med anstendige lønnsutbetaling har ikke konseptet livets rett
 13. Jeg regner med kanskje med at det å loggføre hvem som blir tatt og ikke tatt går mot GDPR eller tilsvarende.
 14. En ting jeg har lurt på når det gjelder disse automatiske kassene. Hvis jeg blir plukket ut i en slik "tilfeldig kontroll", vil jeg bli flagget som "høy risk"/"lav risk" og deretter bli plukket ut oftere/sjeldnere avhengig av om jeg blir tatt for å "ha glemt å skanne x" eller om alt er i perfekt orden?
×
×
 • Create New...