Jump to content

Kjell Kanon

Medlemmer
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Den ble endret fra "under behandling" til "sendt og betalt" rett før jeg la ut innlegget. Mail kommer samtidig, så det er ingen grunn til å F5'e dritten ut av "min side" som jeg har gjort siden torsdag 😅
 2. Var det Digtal versjon som ble solgt ut først da, mon tro? Siden coop sa at de solgte sin siste klokken 11:00?
 3. Har selv ringt de et par ganger, men de kan ikke svare på noe. Så hva de skal med kundeservice vet jeg ikke.. Synes at det er bemerkelsesverdig at det skal ta 2-3 fulle arbeidsdager for å få sendt ut noen pakker fra et sentralt nettlager.
 4. Har også bestilt fra coop, med levering til butikk på østlandet. Fortsatt "Til behandling" Får håpe dette går gjennom, for jeg har allerede bestilt Demon's Souls
 5. Egentlig usikker på om ordrebekreftelsen kom noe etterpå, jeg har ikke tids-stempel på betalingen, da det gikk via mastercard. Jeg vet at jeg kom til betalingssiden et sted mellom 1045 og 1055, og der timet den ut et par ganger mens jeg bare refreshet etter å ha tastet inn bank-id og allting..
 6. Spennede Sitter på hjemmekontor og F5'er "min side" som en gal-mann 😅 Må dog si at det virker som Coop sin løsning var "bedre" da det virker som det er flere her inne som har fått gjennom der, kontra bots og scripts etc.. Det tok meg 2 timer med refreshing og timeouts før det gikk igjennom, men still Heller det enn at alt forsvinner til "uærlige" på 3 sekunder.
 7. Bestilte selv fra Coop. Fikk gjennom ordren rett før 11:00. Ordrebekreftelse kom på mail klokken 11:00 nøyaktig. Valgte også "henting i butikk", og min har stått "til behandling" siden i går. Har ringt de, og de gjør ikke annet enn å be oss være tålmodige.
 8. Har selv problemet. Skal innom Lefdal for å levere til reparasjon. Dersom jeg ikke får et låneprodukt blir det kjøp av nye joycons + retur når den gamle kommer tilbake.
 9. Står PS3 på siden der. Er de på PS4 også?
 10. Heisann! Nylig anskaffet meg GTA V til PS4, og kommet meg opp til Rank 30ish solo. Er litt på jakt etter likesinnede å spille sammen med. Heists, jobs osv. Dersom noen vet om et bra norsk crew for ps4, hadde det også vært et pluss I tillegg er jeg også interessert i å win-trade litt i criminal records for å unlocke upgrades til bilene mine! Siden jeg er søppel i racing spill, er å vinne legit ikke et tema for meg. Vil koste alt for mye i innkjøp av nye kontroller etter ublide møter med veggen. Selv er jeg 30år, og har klart å lure til meg en samboer. Ingen småtroll enda, heldigvis PSN er Kjell Kanon. Er bare å legge meg til!
 11. Så prisreduksjonen har allerede komt ifm. Iphone 6? Hadde et lite håp om at prisen skulle gå litt til ned når den fysisk kom i butikk, men ser ut til at det ikke blir tilfelle ! Får vel bare løpe og kjøpe
×
×
 • Create New...