Gå til innhold

SnittLeif

Medlemmer
  • Innlegg

    3 087
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Bloggkommentarer skrevet av SnittLeif

  1. Svar til trådstarter:

     

    Så lenge man gjør ting på en trygg måte og det ikke er misbruk med i bildet, så er det ingen problemer med dette. Hvorfor skal barn skjermes fra virkeligheten? Hva har de gjort for å fortjene det? Sex er en naturlig følge av det å være kjønnsmoden, så logisk sett burde ingen klage.

    Så er det jo faktisk slik at om man er kjønnsmoden, så betyr ikke det nødvendigvis at man har en fullt utviklet psyke. Selvfølgelig er det naturlig å ha sex, jeg sier ikke at noen burde skjermes fra det. Det jeg sier er at aldre fra 16 og nedover er det jeg vil kalle sårbare aldre, fordi unge mennesker som dette har veldig lett for å endre meninger og følge flyten. Derfor ser jeg det veldig logisk at disse også kan være lovlig naive og lette å lure for enkelte som kun bryr seg om seg selv.

  2. Jiihoo, du fortsetter med bra innlegg. :D Men det finnes de som ikke er infisert av lettvinte løsninger og useriøsitet. Porcupine Tree f.eks. Sjekk ut. (Hvis du ikke allerede har hørt om de) :)

    Det er faktisk et av favorittbandene mine for tiden og har vært det i 2 år eller noe. Men det som var poenget med hele greia var det at problemet, i min mening, er det at de som faktisk yter sitt maksimale er det ingen som har hørt om (Ingen = alt for få)

     

    Men jeg synes jeg ikke artister som Metallica, Slipknot og System of a Down kan sammenlignes med Christina Aguilera og Britney spears. :S

    Mulig jeg misforsto innlegget ditt men.. Metallica var i alle fall min inngangsport inn til "musikk".. Metallica, Slipknot og System of a Down er kanskje ikke bandene med mest sjel, innhold eller dybde i hele verden, men jeg synes i alle fall det er seriøst, og har mye mer med musikk å gjøre enn mye annet som foregår i musikkbransjen for tiden.

     

    Mulig de har litt "Musikalske superhelter" status over seg, men det er i alle fall bedre at de har det, enn noen useriøse liksom-band eller artister.

    Jeg dro disse bare over en lav sko, siden de alle er populære for tiden, av en eller annen grunn. Jeg sammenligner selvfølgelig ikke direkte disse artistene :)

  3. Selvfølgelig bør det ikke være nødvendig å skrive "jeg syns" eller "jeg mener" forran en hver ting som skal være en subjektiv mening, men sånn utviklingen i verden er nå som vi er i "den kverulante generasjon" blir det mer og mer nødvendig av den grunn. Jeg er en kveluranus (Kverulant rasshøl på norsk) selv og det er nettopp derfor jeg syns meninger bør fremstå som meninger med "jeg syns" eller "jeg mener".

     

    Interesann blogg du har, føler meg inspirert... kanskje jeg lager en selv. :p

    Takk takk :) For all del, om du har noe du vil få frem er blogg et flott hjelpemiddel ;)

  4. Jeg har lest litt av innleggene dine.. du virker som en oppegående, reflektert og tenkende fyr, som scorer langt over hva gjennomsnittlige 19-åringer er. :)

    Du og du, som jeg likte det siste du skrev :)

    Takk.

     

    Jeg er også forresten svært enig med deg angående denne "normalen". Den virker som om den har blitt større med årene og det er en utvikling jeg liker veldig godt. Om denne utviklingen fortsetter gleder jeg meg til den dagen det blir sånn at man er "normal" så lenge man er menneske.

  5. Kritikk mottatt og jeg skal slutte å bruke ordene autoritær på slik som jeg har brukt det hittil.

     

    Jeg mener ikke helt og holdent det at all abort må forsvinne, da det finnes de få tilfeller hvor prevansjon brukes riktig og ikke fungerer som det skal. Det finnes også de som blir gjort gravide med makt (aka voldtekt), men da har ikke ungene valgt bort sikkerheten heller.

  6. Ja. Jeg er ikke helt sikker på om enten du har misforstått hele innlegget eller om du bare valgte å tro en del ting.

    Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg nå er dum, siden jeg ga opp det å kjøre alle overalt og kjøpe sigaretter så andre kan få. I tillegg har jeg nå begynt å trene og holder meg fortsatt aktiv i musikkscenen med en bassgitar. Skole er jeg ferdig med og har noe av de samme angrer som deg angående å konsentrere meg mer om enkelte fag. men jeg har planer om å antageligvis begynne på Teknisk Fagskole til høsten og da ta ting mye mer seriøst.

     

    Du høres ut som en som kan ta tak i deg selv. SÅ GJØR DET.

    Hele greia med det innlegget her var egentlig å illustrere det at det er nettopp det jeg har gjort.

     

    I tillegg skal det sies at jeg også har en perfekt kjæreste og trives svært godt i jobben som Lærling.

  7. Så klart du kan yte din mening, men så fort man slår fast at "til nåtidens frekke ungdom", faller seriøsiteten et par hakk.

    Men nå vet ikke jeg om meningen er å være seriøs, eller å bli tatt seriøst.

    Det jeg prøver å si er at jeg er veldig enig med deg (vi har nok mange like synspunkt), men at det går an å uttrykke seg på en annen måte, dog uten at jeg har noen gode forslag til endring.

    Meningen er ikke å bli tatt seriøst, men å være seriøs og å få meningene mine ut i lyset. Hvis jeg skal skrive noe jeg mener om en spesiell gruppe mennesker MÅ jeg beskrive hvem jeg skriver om. Altså nåtidens frekke ungdom. Ikke nåtidens ungdom, men de av ungdommen som faktisk kun kan tolkes som frekke av autoritære figurer.

  8. Til slutt, et bra innlegg, er enig med deg. Men!

    Slike utsagn som "Hvis det er det som er tankegangen til nåtidens frekke ungdom skremmer det meg litt. Dette fordi at en slik tankegang kan utvikle seg i skumle retninger." Må du passe deg litt for.

    Hvorfor må jeg passe meg for det? Siden det er min mening at det skremmer meg, og med tanke på ytringsfriheten vi har her i landet som går på tanke, mening og religionsfrihet og fastslår at jeg teknisk sett kan ytre mine egne meninger i form av skrift så lenge det ikke støter et menneske eller en menneskegruppe, ser jeg ikke helt problemet

  9. Jeg er stort sett veldig enig i alt du skriver her, men det er kun en liten ting jeg må si meg litt uenig i:

    Er forresten VELDIG glad for likestillinga, selv om det ulykkeligvis har vært en av faktorene til et økende antall skilsmisser.

    Det virker meg på meg som om det er det at enkelte sitter fast i troa på at mannen er den fysisk sterke som skal kontrollere sin kvinne. Det er nok det, i sammenheng med den økende likestillinga, som fører til mye skillsmisser.

     

    En annen ting forresten:

    Vel jeg vet ikke hvorvidt du tar dette så veldig seriøst eller ei fra en 15 og et halvt år gammel gutt, men jeg vil bare si at jeg veldig enig i dine meninger

    Den fysiske alderen til et menneske har sjeldent noe som helst å si på den mentale alderen og hvor mye dette mennesket forstår.

    Utifra at du forstår og faktisk til og med er enig i mine meninger i en alder av 15 og et halvt år sier meg at du er på rett spor. Meg selv i din alder var bare faenskap og irritasjon over en lav sko

×
×
  • Opprett ny...