Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    33
  • comments
    84
  • views
    57806

Jente født -93 søker seksualpartner

Sign in to follow this  
Guest

2965 views

Noe misvisende tittel kanskje, men det er altså sex jeg vil skrive om i dette innlegget.Folk helt ned i 13 års-alderen har nå begynt å brette ut sitt sexliv (som i all logikk burde være ikke-eksisterende) på diverse nettportaler rundt om i vårt land. Det er ikke grenser for hva som kan diskuteres. Det være størrelser, lengder, bredder, orgasmer, pupper og kanskje til og med en og annen vorte.Det er ikke lenger noe skam blandt ungdom. Dette føler jeg at kanskje ødelegger en del for mange av dem, fordi de smaker på "voksne frukter" i en sårbar alder og et enkelt lite feiltrinn kan ødelegge slikt for dem for resten av livet. Det verste jeg har vært borti av slikt var vel en 16 åring (født 1990), som ergret seg over at "Mange gutter aner ikke hva de gjør i senga!". En person på 16 år skal i min mening ikke vite hva mange gutter vet og ikke vet om sex.For kun en generasjon siden var det tabu å være homo. For 2 generasjoner siden var det tabu å skille seg.Hva gjenstår egentlig som tabu nå for tiden?Jenter kan nå faktisk gå med akkurat nok tøy til at vi ikke ser kjønnslepper og brystvorter og gutter kan faktisk bare tre på seg en sokk. Disse menneskene kan også vise seg på tv. De kan til og med råkline, uten at noen skulle trenge bry seg om det.Hvor går grensene?

Sign in to follow this  


12 Comments


Recommended Comments

Ting har liksom snudd fullstendig. Sex.. Fra å være et tabubelagt område, kommer nå ytterpunktet. Bare se i statene. Det sinnsyke sexuelle opprøret der, uten grenser i det hele tatt. Spesielt i de områdene hvor det er strengest seksuell moral, og skremselspropaganda spres i hue og ræva av kristenkonservative hjernedøde tullinger. Ikke rart at folk har så sterke motreaksjoner. De ber jo bokstavelig talt om det selv.

Jeg husker ikke helt i detalj nå, men har sett dokumentarer på det helt vanvittige seksuelle kjøret der borte. Kristelige kjempemoralske folk som prater om hvordan fibrene i kondomer ikke holder som beskyttelse, hvor syndig seksuelt er og annet piss for å skremme unge folk, og opprettholde "kristne gode verdier". Resultatet er jo fantastisk.

 

.. Husker ikke akkurat hva som foregikk seksuelt med de folka de intervjuet der (det var en del folk) men jeg husker at det sjokkerte meg. :S Det var så langt fra kristent som du kan få det.

 

Ting er jo ikke like ille her, men det er vel mye en motreaksjon mot hvor tabubelagt sex har vært før. Blir kanskje det samme som å undertrykke følelser. Det fungerer aldri i lengden, og når først følelsene slippes fri så blir alt overveldende og kontrastfylt.

 

Pluss at sex blir mer og mer brukt som - og i "business".

Share this comment


Link to comment

Jeg er 18 år nå, og på hver fest jeg er på, føler jeg et ekstremt press fra utsiden til å ligge med noen. Nei, jeg gjør det ikke (jeg venter, da jeg vil "finne den rette", huske på min første gang, og alt det der), men poenget mitt er at mange gutter egentlig har som mål å bli kanon og "få seg noe" så raskt so mulig på hver fest.

Flere jeg kjenner går seriøst og sier "denne gangen skal jeg nok få meg noe ja, denne gangen skal det gå!". Synes det er helt latterlig.

 

Ser jeg lengre nede i alderen, er det jo enda verre. Ungdom på 15 og 16 år holder jo faen meg på mer slik enn hva de på min alder gjør!

Det er nesten så en skulle tro at ungdom (da snakker jeg om de på rundt 15) har fått der for seg at målet med livet er å få spylt ifra seg inni noen før man har kommet over seksual-lavalderen!

 

Er helt enig med deg, Snittleif. Det er egentlig skremmende at det skal være sånn (men så er det mange som kaller meg gammeldags, så jeg "tar vel feil").

Share this comment


Link to comment

Hva er egentlig galt i å få seg et ligg? Det er jo godt! Kan ikke folk bare skjønne det? Såklart, er litt ekkelt at 16åringer sier at "mange" gutter ikke vet hva de gjør..

Jeg er selv 17år nå, og litt erfaring har jeg, selv om jeg har hatt sex med samme dama (som er et år eldre enn meg) siden jeg var 15år. Vi har nå ei lita jente på snart 7 måneder. Angrer jeg? Nei, jeg har aldri hatt det så bra :)

 

Dama har hatt sex med en del folk da, før hun ble sammen med meg. Er litt ekkelt å tenke på noen ganger, men hadde det ikke vært for alt hun hadde opplevd, ville hun ikke ha hatt meg. Så enkelt er det.

Share this comment


Link to comment

Hurra, la oss gå tilbake til de tidenene hvor man henrettet homofile, preiket at onani gir kreft osv.

 

Sex er morsomt, så lenge man kan reglene. :)

Share this comment


Link to comment

Jeg ble veldig skremt nå! Jeg søkte på jobb via nettet og tastet inn " søker gutt 16 " for å sjekke om det kom opp noe jobb greier.. også ser jeg bare denne teksten :" Entry Jente født -93 søker seksualpartner ... Det verste jeg har vært borti av slikt var vel en 16 åring (født 1990), som ergret seg over at "Mange gutter ..."

 

Jente 93 søker seksualpartner! Jeg ble sjokkert jeg, men det er vell det vi snakker om her uansett, det er rett og slett steder/miljøer blandt ungdommen hvor sex er normalt for en 14-15 åring.

Share this comment


Link to comment

DU er GENIAL! :!: jeg ble imponert når jeg leste dette for sex er ikke noe man trenger å skjule på en eller annen måte, sex er deilig :cool:

Share this comment


Link to comment

Svar til trådstarter:

 

Så lenge man gjør ting på en trygg måte og det ikke er misbruk med i bildet, så er det ingen problemer med dette. Hvorfor skal barn skjermes fra virkeligheten? Hva har de gjort for å fortjene det? Sex er en naturlig følge av det å være kjønnsmoden, så logisk sett burde ingen klage.

Share this comment


Link to comment
Svar til trådstarter:

 

Så lenge man gjør ting på en trygg måte og det ikke er misbruk med i bildet, så er det ingen problemer med dette. Hvorfor skal barn skjermes fra virkeligheten? Hva har de gjort for å fortjene det? Sex er en naturlig følge av det å være kjønnsmoden, så logisk sett burde ingen klage.

Så er det jo faktisk slik at om man er kjønnsmoden, så betyr ikke det nødvendigvis at man har en fullt utviklet psyke. Selvfølgelig er det naturlig å ha sex, jeg sier ikke at noen burde skjermes fra det. Det jeg sier er at aldre fra 16 og nedover er det jeg vil kalle sårbare aldre, fordi unge mennesker som dette har veldig lett for å endre meninger og følge flyten. Derfor ser jeg det veldig logisk at disse også kan være lovlig naive og lette å lure for enkelte som kun bryr seg om seg selv.

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...