Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    33
  • comments
    84
  • views
    57806

Snø og ingen kommentarer

Sign in to follow this  
Guest

326 views

Dette innlegget omhandler både den previnterlige snøen vi har fått og det faktum at jeg har fått 70 visninger og ikke en eneste kommentar. For det første går vi løs på snøen, som nå smelter, på et eller annet vis takket være George W. Bush, og blir til nydelig slaps. "Ikke nok med at luften blir friskere, men det blir lysere ute og så er snøen så pen å se på", sa en vis mann til meg en gang.Vel. Ikke nok med at det er glatt de stedene det ikke er 20 cm slapt snøisvann på veien, men dette snøisvannet setter seg i det som er av spor i dekka og det blir glatt. Ikke er det så farlig at jeg kun mista kontrollen på bilen 3 ganger til jobb (Jeg gjenvant selvfølgelig kontrollen enkelt), men i tillegg er snøen, takket være billister som meg, blitt svært lite attraktiv å se på. Som en ekstra liten bonus for at man fortsatt går med vår/sommer/høst-sko får man også uhorvelig kalde føtter, som for noen kan lede til sykdom, eller for meg bare leder til kalde føtter.La oss nå ta opp det tema om ingen kommentarer. Er mine historier og teorier virkelig så ufattelig kjedelige? Er det kanskje at jeg har så mange gramatiske og ellers logiske feil at det ikke anses som noe poeng å kommentere det?Dette vil jeg ha en orden på.Untill next time. So Long, Suckers

Sign in to follow this  


3 Comments


Recommended Comments

Jeg synes ikke det du skriver er så gæli. Du er flink til å skrive, og du får fram mange gode poenger når du skriver om deg selv, andre, etc. Meget underholdende lesestoff =)

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...