Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    33
  • comments
    84
  • views
    57820

Det brune gull

Sign in to follow this  
Guest

686 views

Jeg har nettopp hvert innom en liten diskusjon i en tråd her på forumet og velger derfor å skrive ned mine meninger om denne saken.For de som tror de nå skal få se et velforfattet, innholdsrikt og interessant innlegg om øl, må det sies at dette har med brus å gjøre, nærmere bestemt julebrus, nærmest bestemt(est?) den brune Hamarjulebrusen.Hva har egentlig de uhorvelige mange merkene med rød julebrus å stille opp med mot denne brune gudedrikken? Fint lite i min bok. En jul fylt med rødt er en velkjent amerikansk tankegang. Coca Cola valgte fargen rød på sine etiketter og brukte en rød versjon av Sankt Nicholas som "talsmann" i julehøytiden ble en rød julenisse svært kjent verden om, akkurat som Coca Cola. Nei, Coca Cola fant ikke opp den røde julenissen, men de gjorde han til en tjukkas med langt hvit skjegg.Nok digresjoner nå, tilbake til saken. Hamar julebrus har en like sterk og uinnfluert bakgrunn som Coca Cola. En person oppfant cola, en person utviklet den til en drikkbar leskedrikk og to personer vet per dags dato oppskriften.To personer fant ut oppskriften til Hamar Julebrus og 2 personer, i dette tilfellet de samme to som fant det opp, vet oppskriften.Hva skal jeg egentlig med å drikke hauger og lass med fargestoffer bare fordi det jeg skal drikke absolutt må være rødt? De mange røde julebrusene rundt om i vårt værbitte land smaker jo heller ikke likt, og jeg kan da forstå at det er problematisk for dere å skjønne at jeg vil ha en brun julebrus av et bestemt merke som alltid smaker det samme, men sannelig sier jeg dere; Juleglede uten brun julebrus eksisterer ikke i min verden.Dette var nok om dette akkurat nå. Håper dette åpnet øynene til dere julebrushedninger og brunateister der ute.

Sign in to follow this  


9 Comments


Recommended Comments

Debatten om rød/rosa vs brun kan egentlig sammenlignes med debatten om hvilket av de to nedre hullene på den kvinnelige kroppen som smaker best. Svaret er helt klart at det brune taper.

Share this comment


Link to comment
Debatten om rød/rosa vs brun kan egentlig sammenlignes med debatten om hvilket av de to nedre hullene på den kvinnelige kroppen som smaker best. Svaret er helt klart at det brune taper.

Med andre ord liker du veldig godt når det vinnende hullet da er rødt?

Share this comment


Link to comment

Brun er ikke den mest attraktive fargen, for min del. Kunne heller vært fargeløs. Men så er jo rød julensfarge, selv om den egentlig ikke er det. :p

Share this comment


Link to comment
Den heter Hamar Og Lillehammer Bryggeri Julebrus, thank you very much.

Det er jeg fullstendig klar over, men jeg har funnet ut det at flere folk skjønner hva jeg mener om jeg sier Hamar-julebrus enn om jeg sier Hamar og Lillehammer Bryggeri Julebrus. Det er kun derfor. Jeg diskriminerer ikke mot Lillehamringer, i og med at jeg har med dem å gjøre på daglig basis

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...