Jump to content

#Unaiout

Medlemmer
 • Content Count

  4630
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1024 :)

About #Unaiout

 • Birthday 05/17/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11438 profile views
 1. Er vel en grunn for at han ikke har førstelagsfotball erfaring enda. Ser ut som et meget bra prospect, men vi kan ikke satse på alle og noen MÅ selges videre.. Jeg synes det var rart at i Arsenal har er han klassifisert som midtbane, men han er vel egentlig midtspiss? Og både på midten og midtspiss ser jeg INGEN grunn til at vi skal ha noen juniorer pt. Ser ut som vi får inn Partey også (skal bare bruke hele sommeren på det i kjent Arsenal stil).
 2. Jeg synes det er bare fint at han har attitude. Har vi ikke lengtet etter leeeenge da? Han ser sikkert på gamle kamper fra Vieira tiden 😄
 3. Mikel Arteta has confirmed he axed Matteo Guendouzi from Arsenal's squad at Southampton due to 'internal issues' following defeat at Brighton. The hot-headed French midfielder bragged about his wages while clashing with Neal Maupay and Brighton's other players on Saturday afternoon and has faced criticism. Svada news: https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-8460545/Matteo-Guendouzi-AXED-Mikel-Arteta-Arsenal-boss-reveals-hes-dealing-internal-issues.html
 4. 6 minutter? :S Willock sitt første PL mål for oss btw
 5. Gutta fortjener dette. Håper for guds skyld at vi holder nullen og vinner kampen og at dette øker spiriten litt ❤️
 6. Klovneklubb. Enn å sitte i styret til Arsenal og få den lønnen du får (i flere år) for ingenting. Ingenting av det de karene gjør progresser klubben. Latterlig.
 7. Vis litt respekt og medfølelse for meg som heier både på RBK og Arsenal..
 8. Vi kommer til å miste dette om vi IGJEN skal droppe så langt ned å la de komme helt ned til vår 16 uforstyrret.
 9. Leno og Saka er våre beste spillere over to kamper... Heldigvis gjørt Martinez det bra også.
 10. Jeg sovnet en gang i 75 minutt og våknet når det sto 101 minutt. Ser ikke ut som jeg gikk glipp av noe. Synd at det som skulle være en merkedag ble så fucking boring.
 11. Nå viser luiz seg fram.. rødt og ja.. snakkes Arsenal
×
×
 • Create New...