Jump to content

#Unaiout

Medlemmer
 • Content Count

  4553
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1001 :)

About #Unaiout

 • Birthday 05/17/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11263 profile views
 1. Nok en drittkamp. Hvordan kan vi spille så tregt?
 2. Nei, jo, nei, jo, men hadde jeg vært han hadde jeg nok gjort det samme
 3. ANCELOTT0I Er tydeligvis på Everton sin shortlist. Null tro på at det skjer
 4. Endringer både i hvem som starter i pos, og endringer i energi og spillestil. Byttene kom på et bra tidspunkt mtp. at vi trengte mål. Masse endringer, spiller likevel shit.
 5. Skjønner ikke hvorfor Auba fikk så mye spilletid. Han klagde på andre hele tiden og fikk ikke til en dritt selv. Han kan vi godt selge mener jeg. Sammen med de andre som ikke gidder, f.eks. Özil, Xhaka, og alle midtstopperne.
 6. Skulle ikke ha byttet innpå Tierny slik som jeg ser det. Kolasniac hadde full kontroll på siden der og nå har vi ikke det.
 7. Helt hjernedødt i forsvar. Luiz står ikke opp i mannen som han skal dekke og Tierny har to bak der igjen som han er usikker på hvem han skal dekke. Ergo de står på rekke og rad for å score og vi kan ikke gjøre en dritt.
 8. Ingen av innkastene våre har vært bra i denne kampen, samtlige spillere som har tatt innkastene har kastet ballen feil eller i feil hold. Rart at fotballspillere er så mye verdt nå de faen ikke kan det grunnleggende..
 9. Vi har tydeligvis begynt med sklitaklinger for å vinne tilbake ballen. Jeg liker det
 10. Oppskriften på hvordan ødelegge spillere...
 11. Haha nå må dere roe ned. Det går mot bedre tider. Nå håper jeg bare på fotballguden sin storetå at Arsenal velger en respektert, autoritær og meritert manager og det trenger fans og dette laget. Kan godt se for meg Benitez og Allegri, men skulle JEG ønske meg noen er det Ancelotti. Han er aldeles ikke en langtidsplan, men han får definitivt orden på laget. Det er greit for meg i en periode på to år til vi er i stand til å velge en langtidsmanager.
 12. Vi står å ser på at de fosser inn i vår 16 også lar vi de skyte upresset.. INGEN tar ansvar for noenting. Helt jævlig, syre, guttefotball er bedre..
 13. Luiz og Mustafi mer opptatt å være på linje enn å ta Pukki. Hvorfor i helsike river ikke Mustafi ned Pukki der. Ingen Av de er opptatt av å ta ballen 🤬
 14. Det er vel først og fremt servicen til de tre i front vi skal jobbe med.
×
×
 • Create New...