Jump to content

bmwm

Medlemmer
 • Content Count

  505
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

146 :)

Recent Profile Visitors

1202 profile views
 1. 1660 regner jeg ikke som kort engang, 3090 er jo ute hele tiden.
 2. Har kjøpt som privatperson. Det er feil at selger kan velge å ta forskuddsbetalt før varen er sendt. Selger skal reservere beløpet og først ta betalt etter varen er sendt. Avtalt leveringstid var 12 februar, prisen har gått opp, selger har ikke klart å levere varen, det betyr at jeg må betale mer for samme vare hos en annen butikk da selger ikke har klart å levere det som var lovet i avtalen.
 3. Noen som fikk hvit 3080 strix fra netonnet med forventet levering i dag? Jeg fikk bare den kjipe mailen
 4. Jeg har bestilt noen varer på nett som selger har trukket meg for, men ikke klart å levere. Jeg tror jeg har flere rettigheter her. 1. Kreve erstatning i form av forsinkelsesrenter siden selger har trukket meg for varer de ikke har levert. 2. Varene har nå gått opp i pris, det betyr jeg må betale mer for samme vare og mener dette blir sett på som økonomisk tap. Selger mener jeg ikke har noen rettigheter annet enn å få kansellert ordren og penger tilbakeført på konto Hvilken rettigheter har jeg her? noen som har noen relevante paragrafer?
 5. Jeg avbestilte noen kort som jeg innså dustin aldri kom til å levere. At de trekker penger fremfor å reservere skylder de på klarna. 100% klarna sin feil, 0% dustin. Jeg ba om erstatning i form av forsinkelsesrenter, men de mener jeg må bevise at jeg har betalt renter for at jeg skal ha rett på forsinkelsesrenter. Hvilken lovparagraf er det jeg bruker her?
 6. Jeg må ha gjort en eller annen feil. Jeg har revet opp den ene posen med standoff skruer i. Bryter det angreretten?
 7. Fffffff. Kunne sverge på at jeg leste det var x8/x8
 8. hovedkort: https://rog.asus.com/no/motherboards/rog-strix/rog-strix-z490-a-gaming-model/ CPU er jeg usikker på, men jeg har sjekket inne på nvidia control panel at begge kortene kjører på x8/x8, så det er ikke der problemet ligger GPU 1 er 3060 ASUS TUF OC GPU 2 er 3060 Gigabyte Gaming OC
 9. HDMI dongle og hovedkort + cpu som kan kjøre x8/x8, kjøpte et helt nytt hovedkort for dette, men funker jo ikke 😕
 10. Er det virkelig ingen her inne som har fått til å mine eth med flere 3060? 🤔
×
×
 • Create New...