Gå til innhold

Brother Ursus

Medlemmer
  • Innlegg

    8 996
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    275

Alt skrevet av Brother Ursus

  1. Latterlig og ekstremt forbrukerfiendtlig å innføre dette i ETTERKANT også. Én ting er å kreve noe ved lansering som er godt merket, typ "krever PSN konto". En annen ting er å innføre krav retroaktivt slik at forbruker ikke har noe valg. "Attention all Helldivers. The Automatons have taken over Sony HQ" 😄
  2. Synes han burde huses i samme enhet sammen med Breivik, Manshaus, Matapour, Krekar med fler.
  3. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/8qw8WA/tidligere-ru-leder-melder-seg-ut Tidligere RU-leder melder seg ut "Alberte Bekkhus peker på at AUF-lederen må ut og svare på anklager om at lederen for hennes moderparti kalles for terrorist, som dråpen som får begeret til å renne over: – Når dette attpåtil kommer fra noen som ikke ønsker å kalle Hamas terrorister, er streken nådd og vel så det, skriver Bekkhus."
  4. Glem aldri at Russlands hovedtraume rundt nazister er at de ikke så dem som likeverdige. Russerne hadde absolutt ingenting mot politikken deres.
  5. “The enemy’s daily losses in April increased to 1,000 servicemen." Russerne og kineserne har historisk alltid speilvendt den reelle situasjonen. De pleier også å overdrive ting med en faktor på rundt 10. Tallet 1000 er nok ikke tilfeldig, da det reflekterer Russlands egne tap. Ukrainas reelle tap er nok en fraksjon av dette, selv med mangel på artillerigranater. Ukraina "avanserer" rett og slett ikke slik russerne gjør, men forsvarer i dybde.
  6. Det er en utrolig farlig presedens å sette mellom to grupper med begrenset impulskontroll som kan tenkes å ty til vold også. Føler meg også ganske trygg på at hadde rollene vært motsatt, og en hvit person gjorde dette mot en muslim, så hadde det blitt en mye hardere straff.
  7. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/Av2w7E/kaller-stoere-stoltenberg-og-tangen-for-terrorister Kaller Støre, Stoltenberg og Tangen for terrorister "– Dette er konspirasjonsretorikk, sier AUF-leder Astrid Hoem om at lederen for Rød Ungdom kaller statsminister Jonas Gahr Støre for terrorist. Moderpartiet Rødt forventer at AUF får en beklagelse." Jeg må si jeg begynner å bli bekymret for den stadig økte radikalisering på ytre venstre, eller kanskje rettere sagt, den tilsynelatende muslimske lunatic fringe delen av venstresiden. De kjører folk av veien og trekker kniv mot dem, nesten uten straff, de saboterer forsvaret vårt, nesten ustraffet, og de kommer med konspirasjonsretorikk som ligner en bisarr variant av MAGA. Jeg hadde en svært amper ung muslimsk mann på døren min på onsdag, fordi jeg sa nei takk til å donere til en muslimsk hjelpeorganisasjon jeg aldri hadde hørt om. Rødt kan ikke leve med, og kan aldri bli et seriøst parti, med så mange gamle NKP'ere og nå også muslimske Hamas-apologetikere ombord.
  8. Er vel enten spray and pray, eller så fyrer man ikke av så mange runder. Selve geværet ser ganske avkortet ut, så jeg tviler på at nøyaktighet har høyeste prioritet.
  9. https://www.vg.no/nyheter/i/Jb1Aob/russland-truer-danmark-med-gjengjeldelse Russland truer Danmark med gjengjeldelse Russisk UD truer Danmark med gjengjeldelse dersom landet begrenser ferdselen til russiske skip.
  10. Verdt å ta en titt på hvem det er som sitter i ICC og ICJ og etterforsker også. Jeg synes ikke verken jøder eller muslimer bør sitte på benken når disse betente verkebyllene skal diskuteres.
  11. "Not all muslims..." Problemet, utover at den islamske verdenen ser ut til å være verre enn nesten alle andre på dette området, er at det er en medlemsorganisasjon med en klart foreskrevet ideologi som behandler kvinner som annenrangs borgere, infantiliserer dem, undertrykker dem, og tom. anbefaler og rettferdiggjør vold mot dem.
  12. Når hun dro kniv etter å ha kjørt dem av veien, så var også enhver tvil om intensjon feiet av banen. Bokstavelig og figurativt.
  13. Plastposer til 6 kroner stykk. Meanwhile... på den andre siden av planeten.
  14. Selvfølgelig eksisterer rasisme. Men i hvilken grad? Hvor mye er rasisme, og hvor mye er grunnløse anklager? Med forbehold om at jeg kun leste litt innledende, og hovedsakelig om metodikken. Allerede i metodikken til denne undersøkelsen ser det ut til å være mye å kritisere. Man bruker tre datagrunnlag, men alle er subjektive og/eller valgt ut fra bla. organisasjoner og grupper som mener de er ofre for rasisme eller som er påvirkningsgrupper. En av de første konklusjonene deres er at folk med annen hudfarge langt oftere rammes av hatkrim. Men hatkrim etterforskes og straffes i Norge og de fleste andre land nesten utelukkende når det begås mot minoritetsbefolkning av majoritetsbefolkning. Altså er hele utgangspunktet for konklusjonen gitt. Jeg tviler egentlig på at datagrunnlaget overhodet eksisterer for å gi noe realistisk bilde av rasisme, da det ikke er poenget.
  15. Norge slutter å utvinne olje og gass Prisene går opp Saudi-Arabia, Emiratene, Russland, Iran og andre land får økte inntekter som de bruker på å invandere andre land og utrydde andre folkeslag Verdens samlede utslipp forblir nøyaktig de samme Er tanken kanskje at atomvinter vil løse CO2-utslippene og temperaturproblemene?
  16. Hvor er den "strukturelle rasismen" i Norge? Hvor er "hvitt privilegium" i et land som er 96-98% og historisk 100% hvitt? Norge tar altså inn folk som hevder de flykter for livet. De får muligheter servert på sølvfat. I stedet for å nyttegjøre seg mulighetene og jobbe seg opp, så krever man å få dem på bekostning av andre, fordi man har en annen hudfarge. Og det er nesten alltid den samme gruppen - og hudfarge er ikke fellesnevner, men kjønn, alder og ofte religion. Norge er ikke perfekt, men vi er et av verdens mest tolerante land, med enorme sosiale sikkerhetsnett, gratis utdanning og et en ekstrem økonomisk plastisitet. Jeg begynner også å bli mektig lei av sytingen til folk som tilbringer for mye tid på Tumblr, TikTok og Instagram. De høres ut som incels de også, som blir radikaliserte av ting de ser på nett. Når man tvinger amerikansk politikk på norske forhold, så er man på bærtur.
  17. Nope. Det jeg synes er rart er at disse landene ikke protesterer hardere mot behandlingen av deres borgere. Særlig India er ekstremt nasjonalistisk og sjåvinistisk slik sett. De klikket jo i vinkel over de falske anklagene fra Chatterjee etter filmen Mrs. Chatterjee vs Norway. Men å behandle mannfolkene deres på denne måten er visst ok, fordi Russland??
  18. Da ser det ut til at idiotene virkelig har tenkt å prøve seg på Kharkiv og Sumy igjen, de to ukrainske fylkene sør for Belgorod og Kursk. Det er i praksis null sjans for at Kharkiv vil falle, slik at det er vanskelig å tyde denne nye offensiven som noe annet enn desperasjon fra russernes side. Jeg har vanskelig for å tro at dette er noe mer enn et forsøk på distrahering, for å fikse ukrainske styrker i nord og få dem vekk fra østfronten. "Alt" ukrainerne trenger å gjøre er å forsvare i dybde. Det skal være forberedte forsvarslinjer, minefelt og andre ting der. Spørsmålet er hvilke enheter som skal besette stillingene. Det kan ikke kun være reservister.
  19. https://kyivindependent.com/military-intelligence-5/ Military Intelligence: Nepalese mercenaries desert Russian army in droves Moscow use them as "cannon fodder" on the front without preparing mercenaries for combat activities, said Petro Yatsenko, a spokesperson of Ukraine's Coordination Headquarters for the Treatment of Prisoners of War. The Nepalese soldiers, assigned to military unit number 29328 of Russia's Armed Forces, are deserting due to heavy losses, non-payment of salaries, and commanders' abuse, "including executions for refusing to follow orders," according to HUR.
  20. https://www.reuters.com/world/uk/britains-cameron-kyiv-promises-ukraine-aid-as-long-it-takes-2024-05-02/ Britain's Cameron, in Kyiv, promises Ukraine aid for 'as long as it takes' British Foreign Secretary David Cameron promised three billion pounds ($3.74 billion) of annual military aid for Ukraine for "as long as it takes"
  21. Gerasimov er altså antagelig i live, men han oppfører seg rart og ser stusselig ut. Det er nærliggende å tro at han kan ha hatt hjerneslag, blitt skadet, eller hatt en annen akutt traumatisk sykdom som har påvirket hjernen eller hele kroppen.
  22. https://www.newsweek.com/russia-global-gdp-share-may-hit-historic-low-imf-1896601 Russia's Economy on Course to Hit Historic Low The Russian economy's share of global gross domestic product is expected to decline over President Vladimir Putin's fifth presidential term to reach its lowest level since the end of the Soviet Union, the latest figures from the International Monetary Fund show. Russia's economy has shown resilience in the face of Western-led sanctions imposed after Putin began a full-scale invasion of Ukraine in February 2022, which sought to isolate Moscow from the global financial system and cut its funding for the war. In April, the IMF upgraded its forecast for Russia's economic growth to 3.2 percent in 2024—almost triple the 1.1 percent growth it had predicted in October 2023. The updated figure, which is higher than the GDP growth forecast for the U.S. and many other Western countries, raised questions about the effectiveness of sanctions. However, other IMF data shows that while Russia's economy is expected to grow, it may not increase as much as other countries'. New IMF figures predict Russia's share of global GDP will shrink between now and 2029. The country's GDP share is expected to increase slightly in 2024 to 2.948 percent, up from 2.947 percent in 2023. But from then until the end of the decade, Russia's share of the global economy is set to gradually decrease. In 2025, according to the IMF data, Russia's share of global GDP will begin to shrink, falling to 2.908 percent. In 2026, its GDP share is expected to be 2.855 percent, and then 2.803 and 2.754 percent in the following two years. In 2029, the year before Putin's presidential term expires, Russia's share of global GDP is expected to drop to 2.706 percent. The forecast figure is less than the previous low of 2.83 percent, recorded in 1998—the year Russia, under President Boris Yeltsin, defaulted on its debt and sparked a financial crisis. Newsweek has contacted the Russian Financial Ministry for comment via email. According to Rosstat, a Russian government statistics agency, the country's economy has faced turbulence but rebounded more strongly than expected in 2023, with a GDP growth of 3.6 percent. While robust growth is predicted for this year, helped by the Kremlin earmarking 10.8 trillion rubles ($115 billion) for defense spending, Russia's GDP growth is expected to dip sharply from 3.2 percent in 2024 to 1.8 percent in 2025, according to the IMF. Russia also faces a significant labor shortage in parts of its economy, exacerbated by the mobilization of hundreds of thousands of soldiers and the exodus of men of fighting age seeking to avoid the draft. In 2023, Russia's Central Bank hiked interest rates to 16 percent to curb inflation—which, at 7.8 percent, remains stubbornly high.
×
×
  • Opprett ny...