Gå til innhold

plankeby

Medlemmer
 • Innlegg

  4 836
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

plankeby vant dagen sist 23. mai 2019

plankeby hadde mest likt innhold!

2 følgere

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

19 893 profilvisninger

plankeby sine prestasjoner

2,9k

Nettsamfunnsomdømme

2

Hjelpsomme svar

 1. Jeg sa at pikkdekk eller ikke handler om å komme seg på jobb. Det kan selvsagt være andre ting også som gjør at man MÅ ut med bilen når bratte veier er glatte og ikke saltet eller strødd.
 2. Folk her svarer på overskriften uten å ha lest innlegget til trådstarter. Nå valgte også TS en noe dårlig overskrift til emnet. For alle i jobb handler piggdekk ofte om muligheten til å komme seg til jobb på morgenen.
 3. Slik jeg ser trådstarter sin situasjon. Hvem har god erfaring med piggfrie dekk på bratt og svingete bakke som er isbelagt. Den tynne ishinnen på noen millimeter. Jeg ser de som bor slikt til i min storby har pigg. Småveier blir ikke saltet osv som hovedveier. Forøvrig er alle fagfolk klar på piggens viktige funksjon for alle bilister. Ikke bare få glattpolering fra piggfritt. Litt avsporing er at all kollektiv også stanser opp i min by når kjøreforhold er utfordrende. Før ble pigg, kjetting brukt. Noen utfordringer gir piggfritt i Norge Piggfritt er flott det, men opp ned den glatte bratte bakken man må forsere...
 4. Prisjakt har også solid volum med feil. Prishistorikk kan juge mye. Eksempler er at deler og tilbehør blir listet som hovedproduktet. Altså selve IPS skjermen (delen) til en TV, monitor, nettbrett, mobil... Batteripakken til en drill, motoren til en vaskemaskin. Dyre komponenter eller tilbehør, som ikke er hinsides lang unna prisen på selve varen. Eller at vare har unormalt lav pris som utsolgt og stengt for bestilling (bevisst strategi??). Har sett dette flere ganger. Bruker derfor Prisjakt lite.
 5. Velkommen til 16 grader her, også på badet. To lag med ull på inne. Kuldehuset som vi kaller det. Økonomien tillater ikke komfort på varme. Fyrte med mye dritt i fjor, var ikke bra for pipa. 15,1 grader på badet... 😊
 6. Anmeldelse, selv om det virker bortkastet er lurt. Det finnes også personer/firma som lever av å kreve inn penger. Men det blir nok ikke lønnsomt for beløp på noen tusen. Nå spørs vel dette hvor i landet personen bor. Vedrørende ressurser hos politiet?? Annonserer selger noe annet på Finn nå? Hvis du klarer å finne ut av det? Kriminelle kan være svært syke i hodet....
 7. Hva slags data gir disse nettlesere inntjening? Selger de mer data enn øvrige nettlesere? Å lage nettleser gratis uten noen profitt er historie.
 8. Ja. Mitt "poeng" er at YouTube og de store blåser i vanlige standarder og annet når de skal kjøre inn reklame. Som nevnt i trådinnlegg. Heldigvis er ikke YouTube så ille på mengden av reklame. F.eks. reklamebanner i klippene osv.
 9. Hva er det som får noen til å tro at YouTube vil godta annonseblokkering? De vil alltid finne måte å sy inn reklame med tekniske løsninger.
 10. Fortum er gærne. Mange advarsler i aviser. Særlig at eldre og litt naive og godtroende utnyttes. Ser nå 6. November at de skrur opp prisen 900 kr i året på en strømavtale nå. Strømbransjen er fortsatt vill vest.
 11. Hei. Er det sant at Sony kun gir 2 år med oppdateringer på sine toppmodeller? Om det stemmer er dette horribelt dårlig. Selv billigmerker gir 4 år oppdateringer nå.
 12. Tidligere for en del år tilbake, var Sony i førersetet med gode kamera i mobiler. Undrer på å levere min Xperia 1 IV tilbake, da den kanskje ikke var verdt bruktprisen på under kr 4000 (lavt gradert pga høy slitasje). Har Holdt meg til Huawei siste 4 år. Kjøper aldri helt ny mobil, men tidligere høy modell brukt. Er vel annet å få brukt til ca 4000 av tidligere høye modeller, les godt kamera.
 13. Jeg spurte i juss tråd med forventning om at folk som synser holdt seg unna.
 14. Noen som har denne mobilen i bruk og kan gi sin erfaring? Omtaler av bildekvalitet er svært blandet ser jeg.
×
×
 • Opprett ny...