Gå til innhold

Stripete

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

Nylige profilbesøk

306 profilvisninger

Stripete sine prestasjoner

71

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hva mener du med alt? Det å finne kjærligheten i dag er veldig vanskelig, vi alle sliter, ung som voksen som gammel. Tror det handler om hvordan vi kommuniserer, mye skjer digitalt, man bruker apper i stedet for å gå ut og møte folk. Jeg har gitt litt opp da jeg har så masse som skjer i livet mitt og jeg takler ikke et forhold, men jeg håper jeg kan klare det en dag og at tiden ikke renner fullstendig ut for meg i 30-årene - men jeg tror jeg ville gått mer ut, snakket mer til folk. For eksempel slå av en prat med de jeg møter på fjellet eller om det er lang kø på butikken øve meg på litt small talk. Jeg vet, nordmenn generelt liker ikke sånt, men hva skal man ellers gjøre, man må jo snakke til folk for å bli kjent med noen. Jeg tenker det raskt kan skape kleine situasjoner, at man blir avvist og sånt, men det må man nesten bare ikke bry seg om. Ingen finner deg om du bare er inne, ingen banker på døren din. Det du kan gjøre er så søke etter venner gjennom hobbyer og interesser. Har du for eksempel hund kan du melde deg på kurs eller hundetrening, dra i parker hvor der er andre hunder og komme i prat med folk slik. Tørre å gi av seg selv og være sårbar.
  2. 1. Angående frukt og bær så er det jo en del frukter som inneholder mer sukker en andre, men så inneholder jo frukt næring også, så med mindre du har pre-diabetes eller diabetes så er det nok ikke så farlig? Som noen andre her skriver så er banan proppa med sukker, men til gjengjeld er også banan sunt med tanke på næringsstoffer. Bær har vel jevnt over et greit innhold av sukker, så det kan du kose deg med med god samvittighet. 2. Når det gjelder søtsug så vil nok frukt kunne hjelpe når det gjelder å tilfredsstille det søte. Men, ofte når man har søtsug så er det egentlig det vanlige søte man vil ha - det man er vandt til å spise, som i ditt tilfelle da gjerne er Ben & Jerry's og melkesjokolade. En løsning her kan være å spise et par ruter melkesjokolade når søtsuget melder seg i stedet for en hel plate. Begrenser man for mye er det fort gjort å sprekke og overspise, vet ikke om du har erfaring med det. Men om det fungerer å bare spise frukt så er jo det veldig bra. 3. Nøtter er veldig sunt! Det anbefales at vi spiser minst en håndfull nøtter daglig! Problemet med nøtter er at det inneholder mye kalorier. Det trenger ikke være et problem om du holder vekta, men blir det for mye nøtter så kan faktisk det alene gjøre at vekten vil gå litt opp. Avhenger fullstendig av hvor mye du spiser av det, eller om du bytter ut noe med det. Det er egentlig det eneste negative med nøtter; mye kalorier. Men med mye næring. Valnøtter, hasselnøtter, cashewnøtter, pitasjnøtter... Sunt som bare det! Pekannøtter og paranøtter er også veldig godt, men her er kaloriinnholdet litt høyere. 4. Om du er veldig glad i is så tror jeg en ismaskin er en fantastisk investering. Det har vært i vinden en stund, har selv ikke prøvd det men det er kjempe enkelt å lage hjemmelaget is spesielt når man har en slik maskin. Kun fantasien som setter grenser da. Isen blir mye sunnere da du ikke tilsetter tilsetningsstoffer, isen vi kjøper i butikken er tilsatt både det ene og det andre. Hjemmelaget trenger du kun fløte, eggeplommer, sukker osv. alt etter hva du putter i den. Finnes mange oppskrifter der ute. Sorbet kan du også lage i ismaskin. Vet ikke hvilke av ismaskinene som er på markedet som er bra, men du kan jo titte rundt om det skulle være aktuelt. Jeg vurderer ismaskin selv da jeg er veldig glad i is. 5. Gulrot, kålrot og agurk er fine å knaske på syns jeg. Noen liker også stangselleri, det har en litt sterk smak. Du kan også bruke dip til, for eksempel Holiday dip i lettrømme. Vil du spare enda mer på kaloriene så kan du bruke kesam. Tilsett ulike typer krydder i rømme for å se om det er noe du syns gjør det litt mer spennende og godt å spise grønnsaker.
  3. Send meg en melding. Jeg er fryktelig langt nede selv for tiden. Du kan dele med meg hva som er ille, det vil ikke påvirke meg negativt da ting allerede er ille nok. Så kan vi utveksle råd og støtte. Håper jeg hører fra deg. Angående spørsmålet ditt er alkohol noe av det jævligste jeg vet om, etterfulgt av dop.
  4. Det er sant. Angående det du skrev så tør jeg ikke skrive så mye om det her (hobbyer, bosted osv), for jeg er redd for å bli identifisert. Men vil du ha svar på det så kan du sende en melding.
  5. Kommer til å angre men her er jeg.
  6. Jeg hadde store problemer med edderkoppene i Hogwarts Legacy. Tenker at en krabbe er mye bedre enn edderkopp, jeg syns på ingen måte de ligner eller er like smule. Så ja, edderkopper i spill er ikke enkelt for de som har araknafobi.
  7. Jeg har så vondt. Tror bunnen virkelig er nådd nå, dette er helt grusomt. Jeg vil så inderlig slippe det her. Alt i livet, alt det menneskelige trigger meg, og jeg klarer ikke ensomheten, isolasjon er grusomt men det å være med andre er like grusomt. Hadde bare tankene stoppet og den ekle følelsen i magen og brystet gått bort. Hva enn slags satan som er i meg, kom deg ut....
  8. Hun var som alle andre tenåringer på den tiden, jeg er like gammel som henne og det var ikke lett å være tenåring da. Mas om slanking og det å være tynn alle steder, man skal se sånn og sånn ut, tror det er samme greia i dag også men jeg er heldigvis ikke tenåring lenger. Av alle bloggere der ute var Emilie langt ifra den verste. Jeg følger ikke bloggere eller influensere eller noen sånne lenger nå, men de aller fleste vokser opp og lærer av det, det gjelder også de som var bloggere back in the days. Hun er langt ifra det dårligste forbildet man kan ha og om tenåringsdattera di følger henne på instagram i stedet for Sophie Elise så er det bare fint.
  9. Hvor lang tid tar det før man vanligvis får respons? Ser at et par sekretærer og seksjonsleder har vært innom journalen min (oppgave i arbeidsflyt, kvalitetssikring osv). Er ikke lagt til noe nytt så vidt jeg kan se, har også sjekket kjernejorunal. Har ikke fått noe svar. Jeg spesifiserte også at jeg ønsker oversikt over medisin, ikke kommet info om det heller. Regner med sånt tar tid men tenkte bare jeg skulle høre med dere som har erfaring med dette.
  10. Det kan de fleste av oss leve med så lenge vi slipper enda mer vold, drap og krig. Så synd at ingen kan hindre eskalering. Krysser fingrene for at NOE skjer...
  11. Det tviler jeg også på. Men tenker på verdenssamfunnet generelt. Er så jævlig å lese om. Uvirkelig, skummelt.. Huff. Jeg kjenner en enorm takknemlighet for at jeg sitter her i trygghet.
  12. Oi.. Kan dette ha noen konsekvenser for oss? Blir det en storkrig i Midtøsten? Kommer inn her og spør siden jeg vet mange her inne har god kunnskap og er saklige og realistiske. Blir redd kjenner jeg...
  13. Har en sikker mappe på gamle mobilen som jeg skulle overført til den nye. Er det noen måte man kan overføre mappen på eller må man ta alle filene ut for å ha over på ny mobil?
  14. Haha, det der er meg også.. Jeg hadde glemt at jeg har spurt før.
×
×
  • Opprett ny...