Jump to content

JDC

Medlemmer
 • Content Count

  620
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5436 profile views
 1. Hei, er det noen erfaren WoW spiller her som vil spille sammen og hjelpe meg? Begynte nettopp igjen, spiller horde mest, item lvl 422. Vet ikke helt hva jeg bør gjøre nå for å få bedre gear. og andre ting som bør gjøres.
 2. Noen som vil starte en ny WoW bruker å spille sammen? Tenker på sånn recruit a friend opplegg, og få gode rewards.
 3. Hei, lurer på om det er noen norsk WoW community? Er det noen som vil spille sammen som vil starte ny bruker? Kan recruite friend og få mye rewards sammen.
 4. Lurer på om noen som vet mye om Borderless og Fullscreen Graphics? Når jeg spille på fullscreen, så alt+tab jeg treigt og kommer inn i gamet igjen veldig treigt. Så jeg velger å spille på borderless for Multitasking, men det lagger en del når jeg spill på Borderless i forhold til Fullscreen, vet noen hvordan det kan fikses? Eventuelt få fullscreen til å alt+tab raskere? For på min gamle laptop hadde jeg ingen problem med å minimere i fullscreen rask og komme tilbake ingame.
 5. Er det noen som fortsatt spiller GTA 5 online aktivt?
 6. Er det noen som fortsatt spiller GTA 5 online og som er aktive?
 7. https://discord.gg/XAxbxN7 prøv gjerne den også
 8. https://discord.gg/XAxbxN7 her er en bra discord server, med mange medlemmer og alle spiller forskjellige spill, helt fra League of legends til Runescape
 9. Et av de beste av AC-spillene etter min mening. Er ikke assassins Creed origins den beste?
 10. JDC

  Kinesisk

  https://www.youtube.com/watch?v=BhHdmugCPjo xd
 11. JDC

  PUBG

  Hei, noen som vil joine PUBG? Helst noen som har litt erfaring og helst har discord eller teamspeak som kan kommunisere.
×
×
 • Create New...