Gå til innhold

Magnus Rydningen

Medlemmer
  • Innlegg

    345
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Magnus Rydningen

  1. Greit å ta med modellnavn på maskinen så er det lettere å sette seg inn i problemet. Regner med du jevnlig rengjør og oljer de mekaniske delene? Om ikke kan det være at det bare er blitt for mye motstand at motoren ikke klarer å dra i gang.
  2. Kan fint skilles på barmarkskjøring og snødekt kjøring…
  3. Har kjørt PopOS på både laptopen og stasjonære i 3-4år nå. Lite PC gaming de siste årene, for det meste enkle indie titler på laptoppen (Innebygd Intel grafikk), men på den stasjonære har jeg spilt en del Death Stranding og Civilization. Er en eldre sak med GTX970 og en 4. gen i7. Veldig fornøyd med Pop og de lanserer snart sitt eget Destop Enviroment kalt COSMIC som er bygd opp fra bunnen av i Rust.
  4. Fradragene utgjør en større prosent for hennes inntekt. Du havner i tillegg på trinn 3 for inntekten over 670k som er på 13,6%+22%.
  5. Ja stort sett et dominant lag/fører når man går bakover, RB hadde jo Vettel før Hamilton som tok alt 4 år på rad.
  6. 523i med N53B25 er en bensiner da. Kan lese ut temperaturen i det lille displayet på E60 E60 Motortemp guide youtube
  7. Var det Z1 Extreme? Var inne å såg å slo den fra meg siden det ikke sto😅
  8. Poenget er at så langt har Sony bare satt opp prisen på PS5 og møter mindre konkurranse enn PS4 hadde. PS4 Pro hadde en konkurrent i Xbox One X, mens PS5 Pro mest sannsynlig står uten konkurrent. Tviler på at det blir priskutt på PS5 før 2026/27 og at en Pro legger seg på $999.
  9. Er jo ikke noe krise i grunn, bortsett fra om Microsoft trekker seg helt ut av konsoll markedet, Sony utnytter allerede sin posisjon i høy grad når de nok en gang øker spillprisene så det koster 900-1000kr for spill. Tviler ikke et sekund på at PS5Pro havner på 11-12000kr her til lands når den kommer.
  10. Poenget er at om bilen stopper i oppoverbakke så blir avviket større. Si du starter med 2 helt like biler og kjører en løype som går 100km oppoverbakke så 100km ned, den ene bilen tar det litt roligere enn den andre. Den som kjører fortest straffes pga luftmotstand og stopper 100m fra toppen, den andre kommer over kan rulle nedover og kommer helt ned pluss noen km på flat mark. Si de hadde 250km WLTP, samme bilen ender da opp med nesten 100% rekkevidde og en med 40% rekkevidde.
  11. Ja har aldri likt testen, om de er nesten på toppen med 0km igjen på indikert rekkevidde så burde de snu og kjøre nedover igjen. Testen er høyst urealistisk.
  12. Sånn har det alltid vært, HW sidene har norsk oversettelse og man får til og med reklame om dem, men ikke tilgjengelig. Både Valve Index, Steam Controller etc har hatt norsk side siden tidenes morgen.
  13. Xbox One kontrollere funker fint med Series X, bruker standard AA batteri så du trenger ikke å bekymre deg for dødt batteri. Har ikke testet mus og tastatur, men spillet støtter det på xbox så burde fungere i Split screen og.
  14. Har vel kun bekreftet PS5 og Xbox Series, ingen bekreftelse på PC enda.
  15. Sett den i nøytral og aktiver håndbrekket inne i Safety menyen, da kan du gå ut av bilen og lukke døren. Den vil pipe når du går ut da fordi den enda er påslått.
  16. Ja om det er midlertidig nedsatt grense så bør jo den ha prioritet uansett. På min AP1 Model S opplevde jeg at den fint plukket opp midlertidig 50 soner, men den var elendig på opphevde fartsgrenser da den som oftest gikk til 70 i stede for 80. Kjørte en gang forbi en utenlandsk buss som sto parkert i en 50 sone da plukket den opp 110 merket bak på den 😅
  17. Bilen har kunne sett skilt (Med HW3), men så vidt jeg har forstått så kan de ikke bruke dette pga patenten til MobilEye. Mulig den patenten er gått ut i USA nå og derfor kan de nå faktisk bruke denne dataen, eller så er det en del av FSD v12 som er bygget på en helt annen måte en tidligere (AI som lager AI). De som har skiltlesing nå har vel stort sett en eldre S eller X med AP1 som er MobilEye sitt system.
  18. Er litt i samme båt som deg at det minner mer om et Mass Effekt enn Fallout/Skyrim. Har en del timer og synes en del av oppdragene er bra, detaljer ombord på romskip og på en del av basene er til å sikle over, mens andre ting ser halvferdig ut (kjipe NPCer, merkelig lyssetting etc.). Og så merker man at basene man besøker er samme asset som går igjen og igjen. Greit nok at de kanskje er konstruert av samme selskapet, men burde ikke være umulig å ha en 6-7 forskjellige konfigurasjoner av dem (Mulig jeg har vært uheldig å fått samme frosne labben 3 ganger). Basebygging ser jeg ingen vits med, har alt tonnevis med ressurser som jeg ikke kan kvitte meg med fordi hvor enn jeg snur meg å selger ting så har de aldri mer enn ett snitt på rundt 5000 creds å gi meg. Basebyggingen virker som noe som henger igjen fra når de hadde et fuelsystem i spillet så man måtte bygge baser for å samle og foredle He3 (Er til og med tooltips om at He3 brukes som fuel til Gravdrive). Hvorfor ikke inkludere en survival/hardcore mode hvor du må sørge for fuel management (Noe som nok var en del av spenningen når de dro til månen), men regner med det kommer som en betalt DLC. Nå gjør jeg for det meste oppdrag, å scanne ting på planeten gjør jeg bare når jeg løper til plassen jeg skal være for å utføre oppdraget. Mens jeg såg for meg å fly rundt å jakte pirater i rommet som det jeg kom til å bruke mest tid på så har jeg endt opp 95% på bakken, med nesten alle skillpoints i å bli en dødelig skytter og skipet bygges ut med mer og mer lagringsplass for å avlaste kleptomansekken min😅
  19. Mener de driver å tester det ut i enkelte marked så det kommer nok
  20. Hvilken dropouts er det snakk om? Har for tiden Series Xen tilkoblet og spiller på S95Ben og har ikke sett noe problemer der.
  21. Regner med det kommer opp en grafikk under løpet om ny rekord i antall besøkende, men antallet vises ikke slik som på andre løp😅
  22. Har motsatt inntrykk av deleprisene hos Tesla, arbeidstimene er derimot ekstremt dyre😅 det man kan gjøre fra skjermen er nok i de aller fleste tilfeller, men så klart ved feil på skjermen er det vrient og bilen må ha MCU2 eller nyere. Når KIA skal ha 180 000kr for å bytte computer fordi GPSen ikke fungerer så begynner du å snakke om hinsides priser.
  23. Har gratis tilgang på reperasjonsmanual fra Tesla, trenger ikke OBD for å kjøre diagnose eller service punkter da man har tilgang til det gjennom skjermen direkte. Deler kan man bestille fra Tesla. For et par år siden stemte det du sier, men det har endret seg markant
×
×
  • Opprett ny...