Jump to content

MajoNess

Medlemmer
 • Content Count

  1833
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

About MajoNess

 • Birthday 02/19/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11753 profile views
 1. Ja det ligger an for det, skal inn med den i morgen hos Mercedes og de skal ta en gjennomgang på den og se nermere på hva som må fikses, å generelt gjennomgå bilen før den garantien egentlig skulle gått ut. Har 29km igjen før den runder 100.000kr nå så bilen blir ikke brukt før den blir kjørt til verkstedet 😄 Forhandleren skulle ta dette videre, de sier de også har blitt feilinformert om nybilgaranti, men jeg holder på at bilen ble solgt med garanti og at de må fikse opp og dekke med samme betilgelser, så får de eventuelt ta det videre med de som feilinformerte de.
 2. Det er det jeg har tatt, eller en garantiutløpstest. Du tipper riktig den har nå rullet 99100km, ikke diesel, så slipper og tenke på det. Har fått svar fra forhandler nå at han skulle sjekke opp også får jeg svar på mandag. Sende en mail der jeg forklare situasjonen og krevde at selger dekker med samme betingelser som for nybilgaranti i den perioden de har gitt garanti for, som Snylter skrev.
 3. Flott og høre at det ikke ser så mørkt ut med tanke på om dette blir en kostbar reperasjon, og må si jeg er glad det ikke ble avdekket flere og mere alvorlige feil nå. Er veldig fornøyd med bilen ellers.. men må si jeg føler meg litt lurt av selger da det er andre småting som viser seg og ikke stemme helt, men som i realiteten ikke har noe og si nå. Men det gir meg bare en bekreftelse på at du ikke kan stole på noen i denne bransjen, og du må kryssjekke alt selv om du vil være sikker. Jeg liker å følge opp og fikse på bilene mine selv, men siden denne var soppas ny og skulle være dekket av nybilgaranti og med komplett historikk på merkeverksted så var jeg ikke så på hugget som jeg skulle vært kanskje.. Aldri eid bil som hadde noe garanti ved kjøp, alltid kjøpt privat før. Viser seg at vinterdekkene bak er under 3mm mønsterdybde, så må ha nye vinterdekk også. Jeg gikk ikke rundt og målte mønsterdybde før jeg kjøpte, men de var nok ikke godkjente på kjøpsdato. Er NAF medlem, har ikke kontaktet forhandleren enda.
 4. Kjøpte i starten av januar en Mercedes 2015 C-klasse. Bilen så fin ut og kjøtre fint, aller servicer tatt hos merkeverksed og nybilgaranti, så jeg så ikke store risken med og kjøpe og slo til. I dag hadde jeg bilen inne hos NAF for en garantiutløpstest der det viste deg seg at det ligger inne en permanent feilkode (P052E) på veivhusventilasjon. Regulator sitter fast, estimert pris for fix er 5000-10000kr. Men jeg ser på nett at enkelte i statene har måtte ut med $2500-3000.. Viser seg nå at siden bilen er bruktimport fra Tyskland så er nybilgaranien på 2 år og ubegrenset KM. Ergo den har ingen garanti lengre og hadde ikke det da jeg kjøpte den heller slik som selger sa og skrev i kontrakten. Jeg kjøpte bilen i god tro at den hadde nybilgaranti og eventuelle feil ved en garantiutløpstest ville bli dekket av garanti. Det er første gang jeg handlet soppas ny bil og første gang jeg handet via forhandler. Første jeg spurte om var om det fortsatt var nybilgaranti på denne og det bekrefter forhandeleren via email, nybilgaranti ut februar (5 år eller 100.000km). Det har jeg også som vilkår i kjøpekontrakten. Hva burde jeg gjøre?
 5. Nå som du kan kjøpe melatonin reseptfritt kan du da også bestille på Ebay? Eller må det kjøpes i Norge eller EU/Eøs osv.?
 6. Da har jeg begynt å skrudd litt og kom over noe mistenkelig. Ser ut som at remskiva til veivakselen har svikta. Tror dere jeg har funnet feilen? 😁
 7. Takker for inspill folkens, nå står den C-en i garagen min 😎 Kjørte den hjem fra Hamar til Trondheim hvor jeg fikk prøvd den i alt fra fine bare venterveier til snøfokk og sørpe. Veldig fornøyd og godt å kjøre MB igjen Den er er ikke den meste utstyrte bilen som sagt, men det var ca den eneneste med det utstyre som vi virkelig trenger i vår prisklasse. Hvor mye fysisk større er en E klasse?
 8. Det har du nok rett i, tenke det var greit med noe input fra folk som ikke var sånn super fanboys om du skjønner 😁 Skal legge inn et inlegg der også.
 9. Det ser ut som at det er kjedet mellom kammene som er slakt og lager lyd.
 10. Noen som har erfaring med disse bilene? Noe spessielt man må være obs på? Den nyeste MB jeg har eid er en W124 300 TE 4matic 88 modell 😁 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=164418265
 11. Riktig som du sier, men ser det er mye annet og velge i så blir nok en som ikke er import tenker jeg
 12. Virker denne som et OK kjøp? Noe spessielt og tenke på eller sjekke ut med tanke på at det er en import? Import i 2015 etter og ha kjørt ca 37.000km. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=163349857
 13. Hei! Motoren har fått en ulyd når den passerer ca 1700rpm, hørest ut som at det kommer fra passasjersiden på motoren. Samme om den er varm eller kald eller om den står i fri eller kjører. Lyden er litt mer intens enn i fimene, nesten som noe rasling.. Noen tips til feilsøking? 🤔 Registerbelte, vannpumpe osv. ble bytten for ca 3 år siden og kjørt ca 20.000km etter det. Bilen har totalt rullet ca 190.000km. V_20191222_104152_N0.mp4
×
×
 • Create New...