Jump to content

Impulzive

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Den støyer veldig lite! Tror ikke jeg klarer å høre viften engang
 2. Endte opp med Corsair RM850x og PCen ser ut til å fungere som normalt!
 3. @Svein M Da blir det 850W Står mellom Seasonic Focus plus 850W platinum og Corsair RM850x gold, har du noen formening om hvilken jeg burde gå for? Har lest noen negative anmeldelser av Seasonic sin, så er litt usikker på den selv om den er platinum. De koster det samme. Kjøpte den i begynnelsen av 2010, med 10 års fabrikkgaranti, så den gikk ut litt tidligere i år ? Hadde bare vært i normal bruk i 4-5 år, så derfor tenkte jeg den skulle vare i noen år til.
 4. Ut ifra online kalkulatorer så trekker systemet mitt i dag mellom 450-500W under load. Er det en ulempe ved å kjøpe en overkill PSU på 850W? Vil levetiden kunne bli mindre? Eller vil det kunne være en fordel med tanke på støy? Hvordan synes du lydnivået er på denne under load?
 5. Undersøkte strømforsyningen nærmere og fant noen svidde komponenter på undersiden. Etter litt googling tror jeg det var noen dioder og en motstand. Vet ihvertfall det var den nå og håper resten av komponentene klarte seg. Har noen anbefalinger til strømforsyning? Har budsjett på ca. 1500 kr. og vil ha en så stille strømforsyning som mulig som jeg også kan bruke i neste build. Den jeg hadde nå var på 750w, gold rated fra Corsair. Er det verdt å investere i en platinum/titanium sertifisert strømforsyning? Har sett litt på RM750x/RM850x, men disse er bare gull
 6. Vil denne fungere selv på en ujordet stikkontakt? Var heldigvis klar over dette fra før, men bra å presisere dersom noen leser tråden og ikke skulle vite det
 7. Takk for svar. Har sjekket alle kablene fra strømforsyningen og komponentene, kan ikke se noen synlig skade eller ødelagte kondensatorer. Åpnet strømforsyningen og kunne ikke se noen synlig skade der heller, men plugget jeg den i veggen en annen plass i huset på en annen kurs så gikk sikringen der også. Skal bestille ny strømforsyning og prøve med den, forhåpentligvis er ikke noe annet ødelagt Finnes det noe vern jeg kan koble mellom PCen og stikkontakten for å beskytte den i fremtiden? Stikkontakten er ujordet..
 8. Hei I sted slo jeg av PCen og ca. 2 timer senere hørte jeg plutselig et smell og når jeg gikk bort så luktet det svidd/krutt. Når jeg prøver å slå den på igjen så ryker sikringen. Bygde PCen for ca 6mnd siden og den har fungert bra hittil. Alle deler var ny bortsett fra strømforsyningen som jeg tok med fra forrige build. Den ble brukt i ca 4-5 år før den lå ubrukt i 5 og har vært i bruk nå i 6mnd. Regner med det er strømforsyningen som røk, men i og med at PCen var avslått, er det en sjanse for at resten av delene overlevde? Eller burde jeg innstille meg på å kjøpe ny? Også lurer jeg på om det kan være noe problem med strømmen her? For noen uker siden røk en kondensator i strømforsyningen til en RGB led stripe jeg hadde koblet i stikkontakten ved siden av. Denne var også avslått... Håper noen kan hjelpe meg, er bekymret for at om jeg må kjøpe helt ny PC igjen at det samme kommer til å gjenta seg..
 9. Ah, skjønner. Har sett og vurderert noen ASUS skjermer som har ELMB Sync, men tror ikke de hadde bedre kontrastforhold. Virker som at det må bli noen kompromisser i den prisklassen, har ikke funnet en skjerm uten mangler..
 10. Hva er BFI? Sliter med å finne tilsvarende skjerm som en av de to jeg linket med bedre kontrastforhold i den prisklassen...
 11. Har fulgt litt med og sett litt rundt, men klarer fortsatt ikke helt å bestemme meg.. Er mest usikker på størrelse og oppløsning. Tenker da å bestille to skjermer og beholde den jeg ender opp med å like best. Har et budsjett på 5k, AMD grafikkort og bruker PCen hovedsakelig til FPS spill. Vil jeg få noe bedre enn disse skjermene til 5k? https://www.proshop.no/Skjermer/MSI-24-Skjermer-Optix-MAG251RX-Svart-1-ms-NVIDIA-G-Sync-Compatible/2835432 https://www.netonnet.no/art/gaming/gamingskjerm/lg-27gl83a-b/1011816.11513/
 12. Skjønner veldig godt problemstillingen. Det jeg har kommet frem til for min del er at forskjellen i pikseltetthet mellom en 24-25" 1080p skjerm og en 27" 1440p skjerm er så liten (ca 20%), at valget i bunn faller på skjermstørrelse og ikke oppløsning. Har ikke brukt en større monitor enn 24" så dette blir teori fra min side, men renger med man sitter litt lenger unna jo større skjermen er og at de 2-3" med litt høyere oppløsning da ikke er så nøye for gaming. Jeg heller da mest mot å gå for 1080p fordi 24-25" funker og jeg vil få høyere FPS.
 13. Er for så vidt enig i det du skriver Tenkte ikke utelukkende på det han skrev, men hele diskusjonen rundt skjermen. Ville du heller ha valgt Alienware AW2521HF/AW2521HFL fremfor MSI skjermen?
 14. Stod mye interessant om MSI skjermen her ihvertfall, skrevet av en som også har testet Alienware skjermen: https://forums.blurbusters.com/viewtopic.php?f=2&t=6724&start=50
 15. Er selv på utkikk etter ny skjerm og vurderer en av de skjermene du viser til. Kan desverre ikke svare deg på så mye annet enn at jeg tror pixeltettheten vil oppleves ganske lik uavhengig av hvilken paneltype skjermen har. Ser også på disse skjermene: MSI Optix MAG251RX Asus TUF VG259QM Lest mye bra om MSI skjermen, men for min del så trenger jeg freesync noe jeg ikke finner ut om skjermen har..
×
×
 • Create New...