Gå til innhold

QuizIsland

Medlemmer
 • Innlegg

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

907 profilvisninger

QuizIsland sine prestasjoner

17

Nettsamfunnsomdømme

 1. Oppdatering: Om noen lurer, så ble det satt ned fra 26 til 18 dager etter anken. Da vi fekk bevist gjennom snapvideoer og avhør av alle ungdommene, at alle som banket på døren mandagen, var klar over kva som hadde skjedd Søndagen. Så han som sa han ikkje var klar over kva som kom til å skje når han banka på døra, laug altså i retten. Siden det blei bevist at han var klar over at her kan noen springe ut med luftpistol om dei blir plaga, og han løy om dette i retten, så satt den ned straffa fra 26 til 18 dager ubetinga fengsel. Eg meiner dei burde endra til samfunnstraff. Men uansett, så gjekk heldigvis søknaden om fotlenke igjennom. Den er eg ferdig med Fredag, skål.
 2. Sjølvsagt veit eg at dette er feilpriset, er ikkje det som er poenget her. XXL var også klar over at varene til g-sport var feilpriset, men dei vant uansett saka. https://www.aftenposten.no/okonomi/i/naV2RJ/xxl-sjefen-skroet-av-ansatt-som-paafoerte-g-sport-65000-kroner-i-tap-etter-pristabbe
 3. Viser igjen til sak: https://www.aftenposten.no/okonomi/i/naV2RJ/xxl-sjefen-skroet-av-ansatt-som-paafoerte-g-sport-65000-kroner-i-tap-etter-pristabbe
 4. Takk for alle svar! Oppdatering: Totalt har eg inne 7 forskjellige ordrer, der 6 er confirmed, og 1 var received. Den som var received er kansellert, og pengene tilbakebetalt. Dette samme gjelder også alle andre eg kjenner som har bestilt. Virker ikkje som dykk er så positive til at nokon av ordrere skal gå gjennom, men eg er meir positiv. Her er ein sak som gjelder så godt som akkurat det samme, og loven er ikkje endra siden dette skjedde: "Ved en tastefeil ble Asics-modellen lagt ut i G-Sports nettbutikk for 99 kroner istedenfor 999 kroner, hvilket er langt under innkjøpspris. Den XXL-ansatte rakk å kjøpe alle de 124 parene G-Sport hadde på lager, og påførte konkurrenten rundt 65.000 kroner i tap." Altså fekk han 124 par til 90% rabatt. Eposter fra Hoka: Order Recieved: (Kansellert) Thanks for shopping at HokaOneOne. Your order will be processed by Global-e, our global fulfilment partner as Merchant of Record. We confirm that your order has been received and is now under review. Once the order and payment details are verified, this will continue to process. We will notify you in a separate email once the order is confirmed and prepared for despatch. Order Confirmed: (Ligger fortsatt inne) Thanks for shopping at HokaOneOne. Your order will be processed by Global-e, our global fulfilment partner as Merchant of Record. We are happy to inform you that this order is now confirmed and we will begin processing your purchase for despatch.
 5. Eg meiner at det kan vere mulig ja, og at det ikkje er åpenbart. Eg tenker åpenbart er når ein PC som koster 10k blir lagt ut til mellom 1-10kr. Poenget er at det er ikkje mi meining som betyr noko her, men kva som faktisk vil vinne i ein rettsak for eks. Vil gjerne at noen viser til lovdata angående dette.
 6. Kva med da XXL var nødt til å selge varene for prisen dei hadde annonset på sin nettbutikk? Det er ein regel om dette, eg lurer berre på om noken har satt seg inn i denne, og kan svare meg 100% sikkert på dette, og referere til lovdata.
 7. Her handler det om kva som står i lova, ikkje kver enkelt si meining.
 8. Hei! Den offisielle siden til Hoka: "www.hoka.com" har lagt ut flere varer til feil pris, blant annet Carbon X 3 til 170kr, som egentlig koster over 2000kr. https://www.hoka.com/en/no/outlet-men/carbon-x-3/195719213138.html?gclid=CjwKCAiAs8acBhA1EiwAgRFdw3Whlj4Jq1SJFzY1XCdqsLZdY2oBAtNRkEoA7ETn_chrmgjB7Zc-ihoCcqIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Noen varer er også satt til 0kr, alt du betaler er frakt: https://www.hoka.com/en/no/outlet-women/performance-capri-tight/1117004-SS.html?dwvar_1117004-SS_color=JZZ Såvidt eg husker så er det noe i regelverket som seie at om det er ein åpenbar feil, så kan butikken gå tilbake på kjøpet. Eg kan gå med på at 0kr for ein tights er åpenbart feil. Men at du kan få sko til 170 kr, det meiner eg ikkje er åpenbart, og at det må dei faktisk berre levere. Feilen ligger fortsatt ute om du vil slenge deg på, men det eg enentlig lurer på er om det er noen advokater her som kan svare meg på kva rettigheiter vi har som kjøpere i denne saken? Til info har eg kjøpt 22 par sko og 20 jeans.
 9. Skal spille Tour de france fantasy med jobben, med litt penger i potten! Så lurer på om noen har gode tips til ryttere eller etapper som passer en klatrer/ungdomsrytter/hjelperytter. Det er mye poeng å hente om du treffer på helpe-og ungdomsryttere, så om du kjenner til noen i god form, gi ein lyd! Lagkapteiner og spurtere: 2x Klatrere og temporyttere: 3x Hjelpe-og ungdomsryttere: 4x Finner svært lite info på nettet om tour de france fantasy generelt, så tar imot alle tips! Under ser du mitt lag for øyeblikket, tar gjerne imot kritikk! Husk at du har 25 bytter iløpet av Tour De France. Laget mitt er satt opp slik at dette er for dei første etappene, så blir det bytta inn mer klatrere/kapteiner osv. etter kvart. Legger med ein link til TV2 sin Tourmanager: https://tourmanager.tv2.no/
 10. 100% enig, men det kommer ikkje til å skje. Beste eg kan håpe på her er samfunnstraff eller betinga fengsel.
 11. Dette er sterkt. Anken gjekk gjennom, så nå må eg bare vente og sjå kva som skjer videre.
 12. Her snakker vi ein gjeng på 7 stk. i alderen 18-21.
 13. Heilt enig, våpen er beslaglagt. Samfunnstraff hadde eg tatt på flekken. Fengsel her er heilt tragisk.
 14. Takk for tips, men det går heilt fint. Om admin mener det er upassende, så der det bare å slette
×
×
 • Opprett ny...