Gå til innhold

Welhaven

Medlemmer
  • Innlegg

    584
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Welhaven sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ah - det var jo ikke positive nyheter. Uansett så høres det vel ut som at dette da er en kjent problemstilling og at det ikke er noe feil med GPU nødvendigvis? Litt prøving og feiling så skal vel 144hz bli stående til slutt. Ser at både Teknikkdeler og 24Shop har ganske rimelige 1.4 og 2.0 DP-kabler som har fått greie vurderinger (Nedis og Goobay), så til den prisen skader det ikke prøve en av hver tenker jeg.
  2. Nei - kjøpte skjermen på Finn, så kun strømkabel som fulgte med.
  3. Aha - det var interessant. Det viste jeg ikke. Tenkte å bestille en DP 1.4 eller DP 2.0 kabel - da burde vel det løse problemet?
  4. Jeg viste det var noe jeg glemte. Jeg bruker DisplayPort. Har lest en del om versjoner og lignende på disse, så hadde antatt at kabelen er gammel, men den fungerte jo på PC-en jeg brukte for ca. tre dager siden, så.
  5. Sitter på en HP Pavilion Gaming stasjonær PC TG01 – 2000a med GeForce 3060 Ti. Skjermen er en Svive Pyx 34C601. Denne har jeg akkurat anskaffet meg, så en av innstillingene som er feil etter Windows-installasjon er da oppdateringsfrekvens som står på 60HZ. Jeg får til å endre til 100HZ og 120HZ, men på 144HZ så blinker skjermen fra svart til bilde, fra svart til bilde, kontinuerlig. Skjermen og kabelen har jeg hatt hele tiden og brukt uten problem, i 144HZ, på en PC jeg akkurat solgte som hadde et 2070-kort. Driver til skjermkort er oppdatert. Noen som har noen tips her?
×
×
  • Opprett ny...