Gå til innhold

FranZe

Medlemmer
  • Innlegg

    1 745
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. FranZe's innlegg in Oppsett av Edgerouter og Altibox ble markert som svaret   
    Skål (klirr). Vet du sitter å koser deg med vinglasset høyt hevet   Dette klarte du fint. Deilig å virkelig bare ha fått det til. Noe som virker så vanskelig og avansert i utgangspunktet kan en faktisk få til. Lærte noe nytt her begge to. Men det løste seg til slutt. Gratulerer med nytt utstyr, håper du blir fornøyd    
  2. FranZe's innlegg in Kobler til feil AP ble markert som svaret   
    Forsøkt dette?
  3. FranZe's innlegg in Fjerning av "FMG" fra Altibox med TV-løsning (Q22) ble markert som svaret   
    Valgte selv å kjøre TV på egen kabel ut fra Edgerouter da jeg hadde hørt så mye om at TV ikke fungerte etter restart (igmp proxy), og at en var nødt til å restarte igmp proxy på nytt. Selv har jeg aldri hatt problemer med at TV ikke fungerer, men nå var det jo lagt opp slik også at jeg hadde 2 uttak bak der TV står. Er det stort hus det er snakk om? Har du tenkt å bruke samme kanalene på både Arris og begge nanoHD'ene? Du går jo tom for kanaler å bruke så her vil du måtte bruke de samme. Når jeg brukte høyere kanal enn 106 så skiftet den kanal pga radar. Jeg har 4 AP'er som kjører 80 MHz kanaler, og som du ser på bildet så blir jeg da nødt å bruke samme kanaler på 2 av AP'ene. Disse er i hver sin ende av huset så det går fint. Kanskje du vil få en bedre opplevelse hvis du velger færre kanaler pr AP så de ikke benytter samme kanalene? Da kan du slippe rimeligere unna med tanke på AP'er. En kan jo se det på en annen side, hvis en får 1000/1000 linje er det da en fordel at ett AP tar hele linjen? Eller er det bedre at den ikke klarer mer enn 5-700 mbps slik at det er en buffer igjen? Og det som trekker 1 gbps fortjener vel en kabel   
     
    I en liten leilighet hvor en vil ha høy hastighet i ett rom (mest sannsynlig stue) ser jeg klart fordelen med å kjøre 160 MHz med tanke på hastigheten i det ene rommet (hvis en har klienter som støtter det). I ett stort hus vil jeg ikke se på dette som en fordel da en har større området å dekke trådløst.
     
    Er det noen grunn for at du ikke kan/vil kjøpe unifi switch til ca halve prisen? 
     
    Du skal med fiber inn i Edgerouter? Du har vel mediaconverter på veggen før 2812ac? I så tilfelle, har du bestilt eller tenkt å bestille en liten lengde fiber + skjøtestykke + modul til Edgerouter?
  4. FranZe's innlegg in [Løst] Hvordan reinstallere Windows 10, etter en Win7 oppdatering? ble markert som svaret   
    Du trenger ikke nøkkel. Bare "å hoppe over det steget" når du kommer dit hvor du blir spurt om nøkkel. Lisensen er knyttet opp mot hovedkortet ditt og registrert hos MS tidligere.
  5. FranZe's innlegg in [Løst] Ødelagt hovedkort + CPU eller driverfeil? ble markert som svaret   
    Litt usikker på hvordan overklokkingen har foregått men selv ville jeg forsøkt å skru av all strømsparing og latt cpu kjøre fast på f.eks 1.2v, hvis dette ikke er gjort tidligere. Dette selv om en ikke skal overklokke, for å forhindre at cpu får for lite spenning.
×
×
  • Opprett ny...