Jump to content

xrays

Medlemmer
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by xrays

 1. xrays

  Investere i bitcoin?

  Jeg googlet 'bitcoin verdi' 'for de årene jeg var interessert i. Om det ble riktig er jo usikker på.
 2. Ser den har falt i verdi. Er det å anbefale å investere og hvor hen gjøre jeg det i så fall? Lenker?
 3. Er det noen her som kjenner noen som har testet positiv på covid 19???
 4. Ja men.. Er illuminati bra eller dårlig ift å ta over verden dvs er intensjoner positive? ?
 5. Nei, det var interessant. Du mener alien kommer til bake fordi i fremtiden gikk det dårlig og nå skal de rydde opp og at qanon er en hemmelig gren har jeg skjønt så noen er i mot illuminati og konverterer til qanon istedet mens det i realiteten er samme så slik får man selv fienden tilhenger, interessant, var ca det du mente???????????????
 6. Jeg er forvirret. Er NY verdensorden som er i oppseiling noe bra eller noe dårlig. Og hva innebærer det egentlig? Jeg trodde Bill Gates var en superflott man og tror vel det enda på tross av at konspirasjons teorier mener det stikk motsatte at han er på mørk kabal sin side som skal vaksinere hele verden. Trump er angivelig i mot NWO, noe som fører til massiv kritikk mot han bla fra, norsk media fordi norsk media er for NWO etter hva jeg har oppfattet.. Har jeg egentlig skjønt fnugget av noe som helst av dette? Er NWO bra eller dårlig altså? Jeg mener at det kreves globalt samarbeid for ellers så tar vi rotta på oss selv og kloden etterhvert som vi blir fler og forurenser og utrydder for å si det sånn enkelt og greit, men er samarbeid stiller krav til i tensjoner til de som styrer skuta..
 7. Takk for alle svarene, her var det sugekopp som hjalp til å åpne opp, ved rask pumping.
 8. Idag klarte jeg å tedde do med for mye papir og bare papir. Dvs klarte å dytte med stake. Trodde alt var åpent og ok, men viste seg at det er tett lengre bak der staken ikke når, hva gjør jeg da?? ?
 9. Takk det var oppklarende.Jeg har vært mye sykemeldt tidligere i år så ble litt sjokket når de skal ha så mange lønns slipp tilbake . Noen som vet hvordan en bank vurderer det om de ser på det, lønnen er jo den samme uansett.
 10. Oppdaget idag at det er nytt system på boliglånsøknader der 6 lønnslipp blir hentet automatisk fra altinn. Noen som vet om de får hele lønnslippen med UB-tillegg, sykdom osv eller bare lønnstallet? Noen som vet om de får info om annet?
 11. Er det noen med erfaring av disiplinær utvalget og klager der: får man gjennmomslag eller er det en falsk institusjon / organ??
 12. Ja det var et jeg tenkte Anyone?
 13. .. eller andre opplevelser klyttet til tema eller merkelige uforklarlige opplevelser. Har du noen erfaring med det så fortell gjerne din historie !
 14. Hva heter denne låten? Jeg har hørt på den mye før i tiden, på samlealbum tror jeg kanskje Goliath, eller Tiesto eller noe annet. Den er stilig asså for oss som digger technotrancelåter. ??‍♂️ Mener der de danse-trener på hoppesko (kangoo jump shoe) https://www.facebook.com/fitnessparatikangooclub/videos/2723686261054758/UzpfSTEwMDAxNzAwMDQ3MTQyMzo3MTIzMDczNzYwMTI2MDU/?id=100017000471423
 15. Hva heter denne låten? Jeg har hørt på den mye før i tiden, på samlealbum tror jeg kanskje Goliath, eller Tiesto eller noe annet. Den er stilig asså for oss som digger technotrancelåter. ??‍♂️ Mener der de danse-trener på hoppesko (kangoo jump shoe) https://www.facebook.com/fitnessparatikangooclub/videos/2723686261054758/UzpfSTEwMDAxNzAwMDQ3MTQyMzo3MTIzMDczNzYwMTI2MDU/?id=100017000471423
 16. xrays

  Advokatskifte

  ------------------------------------
 17. Hvorhen kan jeg finne et egenmeldingsskjema ved sykdom fra jobb på nett? Tenkte det var lett som plett å finne på nett, men neida...
 18. xrays

  Advokatskifte

  Gjelder boligtvist. Advokat sitter med info fordi denne hadde hoved-tvisten, som ble raskt avsluttet. Det kom flere tvister etterpå og de ble overlatt til en prinsipal.Vil det si at advokaten må være med i forhandlinger i retten sammen med advokat fullmektigen?
 19. xrays

  Advokatskifte

  Slettet fordi jeg fant svaret
 20. Flere som vil dele erfaringer med infrarød sauna?? Det påstås også at det har positiv effekt på revmatisme, har noen oppleved dette?
 21. Ja litt dyrt, men luksus da, har ikke vært der så må jo ta en tur dit.....
 22. Jeg har også lest det du beskriver, forstår likevel ikke hvorfor jeg skal bli så sliten i hodet, har ikke sammenheng med væsketap ser jeg for min del fordi i går fx rakk jeg ikke å svette så mye. Hr som sagt tatt sauna i 20 år så vet godt hvordan jeg responderer og reagerer helt anneledes på IR sauna enn finsk sauna. Kan jo være at det aktiverer utrensing.
 23. Ja det er vanlig elektrisk i sauna der varm luft får en til å svette, finsk sauna ja. IR sauna holder max 60 grader, skal visstnok rense kroppen på en annen type måte enn vanlig sauna. Har tatt til tider lang finsk sauna på 2-3 timer med en rekke kald dusj i mellom , blir jo sliten etterpå, men er normal dagen etter, gjennom 20 år så er det da min erfaring. Infrarød sauna skal visstnok trenge inn i musklene og få kroppen til å skille ut ting. Føler liksom de neste dagene at jeg bare vil sove fordi jeg er så trøtt i hodet.Vet ikke om det er fordi det blir skilt it mer avfallsstoffer, derfor etterlyser jeg andres erfaring. Må vel betale 500 kroner for en fins sauna dag på The Well til Sats åpner opp igjen saunaene, de har ikke åpnet de enda, mens derimot The Well åpnet tidlig i juni
 24. Jeg har tatt finsk sauna i 20 år på treningssenter som holder rundt 80-100 grader. På grunn av ned stengning så kjøpte jeg en portabel ir sauna som har betraktelig lavere temperatur, men som angivelig skal ha et annet oppvarmingsystem som trenger inn i kroppen. Det jeg syns er rart er at jeg blir så utslitt i hodet i 2 dager etterpå dvs jeg tok ir sauna i 1/2 time i går på søndag så jeg blir ikke "normal" i hodet igjen før onsdag. Jeg har aldri opplevd dette med finsk sauna og bli så sliten i hodet lenge etterpå, så derfor er jeg pent nødt til å begrense kraftig bruken av ir saunaen. Noen andre som opplever dette???
×
×
 • Create New...