Gå til innhold

Huffe

Medlemmer
  • Innlegg

    147
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Huffe

  1. Hehehe, ja ser den. Får bare ta selvkritikk, altså. Hmm, nå ble jeg litt urolig. Ikke mye håp å spore i kommentaren din, nei.
  2. Jeg har siden 2006 brukt Logitech MX518. Da de bevegelige delene ble litt skrale med tiden byttet jeg til den samme rundt 2015 da den ble relansert. Jeg har forsøkt noen andre muser opp gjennom tiden, men ingen av dem har nådd MX518 opp til knærene en gang. Jeg klarer ikke sette ord på HVORFOR den er så jævlig god, men den har ødelagt meg for bruk av andre muser. Så...nylig har min sønn på 2 år slitt i den slik at ledningen ble løs og kontakten dårlig og jeg er nødt å ha ny mus. Jeg håpet å få kloen i denne, som jeg antar skal være det samme, men virker for meg at den ikke finnes lenger. Nå har jeg kjøpt denne, men er ikke fornøyd. Jeg har klart å endre noen innstillinger som har gjort at den har nærmet seg litt, men livskvaliteten min har fått seg en knekk. Alt i alt sitter jeg med en skikkelig kina-følelse når jeg bruker den. Noen som vet om en mus som er lik eller så godt som tilsvarende gode gamle MX518? Uforståelig at de gikk vekk fra perfeksjon.
  3. Har routeren OFDMA- og MU-MIMO-teknologi? Har skjønt at det er bra med mange personer pålogget, men finner ikke ut om det ligger i disse?
  4. Takk for svar, folkens. Da blir det gaming på gamlefar...!
  5. Ok. Men tok deg ikke helt. To MS-kontoer og to spill eller en MS-konto og to spill?
  6. Hei. Jeg har en sønn på 8 år som liker å spille Minecraft. Han har mast lenge på at vi skal spille overlevelse sammen og jeg tenker det kan være greit å være litt imøtekommende med ham. Jeg har min PC og han har sin egen. Begge PCene er innlogget med min Microsoft-konto. Spillet ble opprinnelig kjøpt i Microsoft Store. Jeg forsøker å finne ut av dette, fordi jeg ser at jeg kan ikke spille Minecraft på begge PCene samtidig etter det jeg forstår. Hvordan gjør jeg dette enklest i praksis? Må jeg virkelig kjøre to forskjellige Microsoft-kontoer og deretter kjøpe spillet på nytt eller er det en annen metode?
×
×
  • Opprett ny...