Gå til innhold

Ryuuou

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ryuuou

  1. Ønsk meg lykke til. Går for den siste. AMD Sapphire 6600. Takker for hjelpsomme svar som bidro til mitt valg.
  2. Nyttig side det der. Sjekket nettop Final Fantasy XV muligheter med nytt kort. Krever en del for å kjøre max spec på det spillet der men med nytt kort so er det løst. Jeg har bare 1080p og greier meg fint med det. Kan fint kjøre 60p med enda noe til overs. Forskjellen mellom 6500 6600 er enorm. Føler meg nesten dum som spurte. Jeg kan vel legge en extra tusen for det der ja. Sjekket også de intel kortene. Har aldri vært borti de der. Bare AMD og Nvidia. Ville det være noen fordel å gå for det isteden siden jeg har Intel processor. Har det noe å si? https://technical.city/en/system-requirements/final-fantasy-xv EDIT: Denne her må da vel være en mulighet. https://cdon.no/elektronikk/sapphire-pulse-radeon-rx-6600-grafikkort-radeon-rx-6600-8-gb-gddr6-pcie-4-0-hdmi-3-x-displayport-p83159617 Har Sapphire nå. Liker inpakningen. Får nesten lyst til å brenne av med en gang.
  3. Jeg fant denne. https://cdon.no/elektronikk/asus-dual-radeon-rx-6500-xt-oc-edition-amd-4-gb-gddr6-p90757246 Brukbar pris dobbelt med streamprossesor og dobblet so mye minne pluss nyere gen DDR6 enn det kortet jeg har fra før. Er det veldig stor forskjell på 6500 og 6600?
  4. Har lett overalt men finner ikke mange muligheter for AMD gpu med pcie 3.0 nå. Har ett relativt gammelt hovedkort og har ikke tenkt til å bygge helt ny pc enda. (ikke budsjett til det akkurat nå.) Så noen forslag til bra kort for pengene og som har pcie3.0 support? Ett spørsmål til. Tviler på det men funker pcie4.0 kort i pcie3.0 spor? Når jeg tenker meg om så har det gått med tidligere gens. Ta for eksempel. USB 3.0. Kan fint bruke USB 2.0 kilder. (Mus,keyboard, eller annet.) Hvis ikke hadde vært fint om noen hadde noen tips. Siden jeg allerede har en amd gpu 550 som er pcie3.0 ville jeg ihvertfall gå får top in den generasjonen 580 eller 590. Men jeg finner ikke mye på nett. Bare noe på amazon og CDON har bare 550. Snakker om Radeon RX 500 series nå. Foretrekker AMD men hvis det ikke er noen andre muligheter så går det vel med Nvidia også. Så lenge jeg kan bruke det og det ikke er altfor dyrt så. Legger en dxdiag for litt info. Siden mitt AMD Radeon RX 550 kort blir overheated så bruker jeg bare intergrated for øyeblikket. Ser ut til at vifta er bust. Noen som vet noe? DxDiag Mainboard Info DxDiag.txt
  5. I finally figured out the best and safe way to make it work. Oh sorry må switche til norsk. Så vant til engelsk hele tia. I tilfelle noen andre ser etter flash løsninger har jeg en her. Enkel og sikker spør du meg. Ikke får å reklamere men Ruffle extension til nettleseren funker perfekt. Sjekk det ut https://ruffle.rs/ . Hva som er bra med det er at det egentlig ikke er flash men bare emulerer det men bruker ny html5 tech og annet stuff som nettlesere bruker nå. Kudos to the devs. Great stuff.
  6. Jeg har søkt rundt litt men finner ikke noen brukbar vei til å bruke flash i 2022. Flere gamle nettsider bruker fortsatt flash player. En side for eksempel som jeg ikke får brukt: http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/ Noen tek folk som kan hjelpe meg med dette? At loss atm. Eller noen som vet noe som kan hjelpe hadde vært fint.
×
×
  • Opprett ny...