Jump to content

Sidious

Medlemmer
 • Content Count

  1596
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

613 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Samtlige Far Cry-spill har vel i grunn falt i smak hos meg (kanskje toeren var svakest), så dette må jeg følge med på.
 2. Trekkoppfuglen av Haruki Murakami. Shantaram av Gregory David Roberts. Et lite liv av Hanya Yanagihara. For å nevne noen!
 3. Det frister litt å kjøpe Doom Eternal nå...
 4. Det ser unektelig lovende ut, og med tanke på hva de har fått til med The Witcher-serien er det vel lov å glede seg. barezell: Situasjonen du beskriver høres kjent ut.
 5. Spiller det fortsatt, men enig i at det kommer få oppdateringer og man begynner smått om senn å bli lei av å spille det samme brettet.
 6. Høres bra ut. Håper det kommer et nytt brett etter hvert også.
 7. Skulle ønske Pathfinder hadde muligheten til å destruere eller demontere ziplinen etter bruk. Nå risikerer man jo å få fiender etter seg når man rømmer da de bare hopper på det samme repet.
 8. Flott og engasjert gjeng som jeg gjerne støtter på Patreon. En hjemmeside hadde sikkert ikke vært så dumt, dog.
 9. Lurer på om de har tenkt å åpne for større lag i fremtiden. Når man er en vennegjeng på fire-fem personer er det litt kjipt å stenge noen ute.
 10. Oi, det stemmer jo. Det presterte jeg å ikke se! Takk for tipset!
 11. Takk for tilbakemeldinger! Jarmo: Burde være ok! sveibuen: Tviler ikke, men vil kanskje ikke bruke så mye penger på HK og RAM! Gabri3l: Skjønner hva du mener, men spørs om jeg har tålmodighet til å vente enda lengre. Må kanskje sette meg litt inn i den teknologien du nevner, og tenke litt til.
 12. En perle som jeg kom over for noen uker siden, og som virkelig burde ha blitt oppdaga av flere er Hellblade: Senua's Sacrifice. Dyster historie satt til vikingtiden, men særs minneverdig. https://store.steampowered.com/agecheck/app/414340/
×
×
 • Create New...