Jump to content

Radford

Medlemmer
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

103 :)

About Radford

 • Birthday 06/23/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei, Jobbtittel: Kundeansvarlig (IT-bransjen) Utdanning: 1 år med høgskole i tillegg til diverse jobbrelaterte kurs og sertifiseringer. Erfaring: 5 år Alder: 32 Brutto årslønn uten tillegg: 435 000 Tillegg: 113 000 (så og si garantert) Andre goder: Internett, PC, mobil, firmabil, veldig fri arbeidsdag (kan styre det meste selv så lenge jeg gjør jobben min). Skatt: 32%
 2. Kan si meg enig i den første delen av din kommentar, men at man ikke kan snakke fornuft med Britene fordi de er "sære" og emosjonelt blokkert faller på sin egen urimelighet. Det skal sies at jeg muligens ikke klarte å lese mellom linjene her og gikk glipp av en åpenbar spøk eller sarkasme.
 3. Kojima er en interessant figur, meget dyktig uten tvil, men jeg er ikke i målgruppen. Jeg liker at noen tar sjangser og prøver noe nytt i spillmediet, spesielt når utførelsen holder såpass høy kvalitet som dette. Jeg kommer til å kjøpe det, uavhengig av om jeg kommer til å spille det noe særlig, jeg ønsker å oppmuntre til nyvinning.
 4. Enig, man blir ikke kvitt problemet ved å feie det under teppet.
 5. 7/10? Hvis Anthem er 6/10 så synes jeg ikke Metro: Exodus fortjener 7/10. Dette er lett 8-9/10 any day spør du meg
 6. Hei, Jeg vet ikke helt hvor syar2003 får informasjonen sin fra, men såvidt jeg kan finne så leveres modellen du har linket til (Acer SKU: NX.H1NED.002/SF315-52G-51V1) med 1x8 GB SODIMM-brikke (uloddet) og maskinens hovedkort støtter maks 32GB RAM. Så da kan du med andre ord kjøpe 2x16GB brikker for å få 32GB RAM om du vil det. For å finne kompatible minnebrikker og lagring kan du f.eks. bruke Crucial sin "memory/SSD Finder tool" som du finner her: https://eu.crucial.com/eur/en/compatible-upgrade-for/Acer/swift-3-sf315-52g I linken ovenfor har jeg allerede søkt opp modellen du ønsker å kjøpe. Merk at du kan bruke hvilke som helst DDR4-2400 SODIMM minnebrikker, du må ikke kjøpe Crucial sine. Når det gjelder lagring så vil så og så hvilken som hels standard 2.5' SSD gjøre susen f.eks denne fra kingston: https://www.komplett.no/product/1008542/datautstyr/lagring/harddiskerssd/ssd-25/kingston-ssdnow-uv500-480gb-25-ssd# Redigert: Uansett hvor OS er installert burde du ikke få problemer med windows lisensen, du må selvsagt installere windows på nytt om det er installert på 2.5' SSDen og du bytter den, men OEM lisenser er knyttet til maskinens hovedkort. Bytte av disk skal ikke ha noe å si. Som allerede nevnt så er det bare å google
 7. 50. cal rifla fra "Gun runner"-DLCen til Fallout: NV med eksplosiv ammunisjon
 8. Hmm, det er bra at dette blir tatt opp til diskusjon, det er folk som sliter med dette. Samtidig tror jeg det er veldig lurt å skille mellom avhengighet og det å bare være glad i spille på fritiden, jeg spiller selv for å koble av etter en stressende dag på jobb e.l. Folk bruker ulike typer spill av ulike årsaker og som flere har nevnt i denne tråden så går det an å spille en god del uten at det burde klassifiseres som en avhengighet. Jeg tror denne saken treffer en nerve hos en del personer som i dag er i 30-40 årene som i stor grad nok følte å bli dømt urettmessig hardt av familie og venner ut ifra det faktum at en drev med dataspill under oppveksten. Det gjorde i alle fall jeg og mange av mine bekjente og jeg er i dag 30 år gammel. Jeg husker ennå den ene samtalen jeg hadde med min far angående World of Warcraft som jeg brukte mye tid på da jeg var yngre; han hadde lest i Aftenposten at i World of Warcraft så var det eneste man gjorde å lage fiktive spillfigurer og kle dem opp i ulike kostymer (jeg antar at analogien som ble fremmet var det å leke med dukker) og det var ikke noe jeg burde drive med, fordi det var bare dumt. Det ble med den samtalen. Det hører med til historien at jeg etter noen år i samme guild endte opp som såkalt "Guild Master" og tok på meg ansvaret for å arrangere raids, løse tvister mellom spillere og generelt påse at ting gikk greit for seg i en guild med over 100 aktive spillere fra hele verden i en alder av 17. Foreldrene mine aner absolutt ingenting om denne verdenen, og jeg holdt på i over 6 år totalt. Det er synd, på en måte, men garantert ikke en unik historie. For mine foreldre så var dette kun en avhengighet og de viste ingen ønsker eller forståelse for å sette seg inn i det jeg drev med. Jeg mistenker at denne holdningen til en viss grad ble tatt fra mediene og det gjorde ikke meg noen tjeneste i alle fall. Det er viktig med et nyansert og informert bilde av hva man snakker om og ikke forenkle et komplekst problem til den grad at alle some spiller "for mye" er avhengig. Da risikerer man å gå glipp av mye.
 9. Akkurat det jeg tenkte når jeg leste dette. Vurderte faktisk å linke det til min Mor, men så kom jeg på at det mest sannsynlig ville falle for døve ører Etter å ha bikket 30 har jeg heller ikke det samme behovet for forståelse og aksept for at jeg spiller. Må si meg enig der. Hadde bare foreldrene mine brukt mindre tid på å fokusere på alt det de så på som negativt med min spillinteresse da jeg vokste opp så tror jeg vi hadde hatt en mye bedre relasjon den dag i dag (jeg har veldig begrenset kontakt med mine foreldre grunnet dette). Men sånn er det, flott å se at tidene endrer seg. Jeg unner ingen barn foreldre som ikke ønsker/ser viktigheten av å sette seg inn i deres interesser og ukritisk projiserer sine egne tanker om hva som er viktig på dem i form av avstraffelse.
×
×
 • Create New...