Jump to content

Taurean

Medlemmer
 • Content Count

  6464
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3198 :)

4 Followers

About Taurean

 • Birthday 05/13/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

40992 profile views
 1. Taurean

  Gal idé

  Stein? Det finnes jo i naturen. Stein og treverk. Med presenning, og litt byggskum for å isolere om vinteren og gi litt struktur. Og, man trenger ikke fyre -inni- iglooen. Man kan brenne bål på utsida, og ta med varme steiner på innsiden, som gir indirekte varme over tid.
 2. Taurean

  Gal idé

  Hmm, okay. Høres litt farlig ut ^^ Må fundéres på noen titalls timer til før det blir bra tenker jeg. Det er garantert mulig! Takker for innspill da. Ja ^^ For å binde den til originalidéen, man kunne bare skummet opp en 50 m2 kloss med byggeskum midt i skogen, og deretter skjært ut et hjem inni. Eller bare en mindre 10 m2 for enkelhets skyld. Lurer på om noen har tenkt på dét før.
 3. Taurean

  Gal idé

  Hmm, okay. Hva om man lukker det mellom to lag med presenning? Så: Trær/busk/greiner -> presenning -> byggeskum -> presenning -> trær/busk/greiner?
 4. Taurean

  Gal idé

  Etter å ha kommet på denne tanken i siste posten https://www.diskusjon.no/topic/1866671-hva-skjer-hvis/ Angående folk som vil prøve å bo utenfor samfunnet. Må ikke byggeskum være det mest effektive middelet å ta med seg?? Veier ingenting, isolerer utrolig bra? Har en viss konstruktivitet/stabilitet? Det er jo bare å raske sammen noen busker og falne trær, lage en iglo-type liten hytte, og skyte ut masse skum så alt blir skikkelig tett? Så dekke over med masse granbar, busker og sånt igjen. Gjerne et par lag med lett presenning også, for å få det vanntett. Lag på lag. Dette må da holde en del på eventuell varme om vinteren også? Hvis man fyrer med primus innvendig. Man kan jo legge et lag som gulv også. Buskas/skum/buskas/pledd eller lignende. Helt miljøvennlig er det kanskje ikke. Men det er jo ikke umulig å rydde opp heller hvis man får dårlig samvittighet. Ta med en olakjerre inn i skævven og dra det ut bit for bit ^^ Det må jo gi en mye bedre isolasjon enn telt og buskas?
 5. Taurean

  Hva skjer hvis...

  Man kjøper 1000 tuber med byggeskum, finner et utflyttet gammelt hus, og pumper det fullt av slik byggeskum så hele huset blir helt tett? ^^
 6. Ja ^^ Jeg er nok litt utafor i spillet til å uttale meg videre her. Hva er du egentlig ute etter? Et stabilt forhold eller løse forhold? Du må bestemme deg før du kan be om noe videre råd her. Jeg har i hvert fall ikke innsikt nok til å gi videre råd her.
 7. Kan noen forklare hva det egentlig innebærer?
 8. Og du er alltid klar til å kritisére ^^ Du og et titalls andre brukere. Blir ikke dét slitsomt?
 9. "Spotte hipstere" ^^ hehe I tillegg til det som er nevnt: Skuespill/teater, musikk/konsert. Prøve ut forskjellige restauranter og matkulturer, 3 forskjellige for eksempel.
 10. Ja, ikke sant. Men da må man selge seg inn. Gjøre det så lett, billig og så forståelig at de ikke kan la være å si nei.
 11. Hehe, huff, jeg må bare nevne det: Kjøp ny billig bil. Ikke kjøp brukt.
 12. Dette er ikke ment sarkastisk. Men hvorfor er det ikke flere av disse som kommentérer i slike tråder, som leier seg ut som konsulenter til mindre-mediumstore selskaper? Bare å sette et slikt selskap på riktig spor, et kurs eller to i året i hva man virkelig må passe seg for, må da være verdifull kunnskap for en bedrift hvor denne kunnskapen er på et lavnivå. Kan være lette 10 000 - 20 000 kr i året å hente på det, per selskap. Planlegge et sikkerhetskurs. Men man må kanskje ha lisens for å gjøre sånt.
 13. Ring forbrukerrådet i morgen. De er flinke og kan litt juss. Fått god hjelp der. https://www.forbrukerradet.no/kontakt-oss/
 14. Jeg skrev Borregaard i Sarpsborg til noen for omtrent 3-6 måneder siden, nå har den økt med 20-25%. Den kommer bare til å vokse solid over årene. Jeg angrer bittert på at jeg ikke kjøpte for 50 000. Men det er jo ikke nok til å tjene særlig. 5 millioner hadde vært noe, jeg hadde gjort dét også. https://aksjelive.e24.no/instrument/BRG.OSE
×
×
 • Create New...