Jump to content

PelleBerg

Medlemmer
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

271 profile views
 1. Takk for svaret. Heldigvis begynt å snu litt, så jeg håper det går seg til på en god måte.
 2. Hvor lang tid må en forvente å bli holdt på avstand? Vi går hos terapeut for å få hjelp til å ordne forholdet etter en hendelse som jeg skulle ønske var ugjort. Hos terspauten seier hun at vi nå kun bør under samme tak og at hun trenger litt avstand fra meg. Hun føler ingen ting. Men hun er ikke der at hun vil skilles. Jeg respekter dette, selv ønsker jeg og har behov for å gå nær i slike situasjoner. Hun kommer å gir meg en klem og sier hun elsker meg. Dette sier hun også når vi prater i telefonen med hverandre. Men det stopper liksom der. Samtidig legger hun planer for oss fram i tid, reise, oppussing mm. Vi har i hele forholdet hatt mye fysisk nærhet (tenker da ikke bare på sex)og flinke med kompliment til hverandre. Jeg kjenner veldig på usikkerhet når hun velger å holde avstand på denne måten. Det blir som at jeg har startet en prosess med å forberede meg følelsesmessig på at forholdet snart er over. Jeg ønsker oss og henne, men sliter med denne avstandene. Hvor lenge er det vanlig å holde ektefellen på avstand og hva bør jeg gjøre for å ikke bygge mine egne følelser mer bort fra oss? Hvordan tolker jeg alt dette.
 3. Jeg tenker mer på at forholdet nå er svært anspent og jeg er redd for at mine reiser akkurat nå bidrar til at vi mer sklir fra hverandre. Mulig jeg tenker feil, og vi kommer til å gjøre det uansett om jeg reiser eller ikke..... til vanlig er jeg borte max en uke i gangen. Det uvanlige nå er hun også er på reise midt i mellom mine reiser.
 4. Og en ting til. Jeg skal egentlig på reise selv neste uke og vi har vært mer en mindre borte fra hverandre siste 2 uker. Jeg føler vi forsvinner mer og mer bort fra hverandre når vi er borte. Vi det være lurt for å redde forholdet at jeg dropper reisen og blir hjemme? Hva mener du/andre?
 5. Min kone er på reise, fra å føle fremskritt i helgen. Og hun sa hun elsker meg før hun dro. Så opplever jeg henne som avvisende. Vi har alltid vært flinke til å sende godmorgen melding og gode ord. Hun vet at jeg er syk for tiden, og ikke et spørsmål om hvordan det går. ( Men hun sjekker med ungene om jeg er hjemme...) Er dette måten hun jobber seg ferdig med forholdet eller hvordan skal jeg tolke dette. Vil det være lurt av meg å ikke kontakte henne på noe vis, kun svare om hun kontakter meg?
 6. Akkurat nå er jeg helt i kjelleren og opplever livet som vanskelig - Helt jævlig !
 7. Om det hadde vært din kjæreste, hadde du satt pris på om noe fortalte deg om dette?
 8. Trykte feil, var til trådstarter. Enig med deg 😊
 9. Om du var kjæresten hennes, ville du ha vist det?
 10. Takk for gode råd og ord 😊
 11. Jeg har noe lignende, for meg hjelper det med regelmessig med sol og hudkremmer nr 1,2 og 3 fra Herbalife
 12. Hei, jeg har innrømmet det. Jeg dro også hjem til eks kollega og hans kone, beklaget det jeg hadde gjort og forklaret at alt er spunnet på min sjalusi. Har prøvd å forlate min kone at dette ble gjort irrasjonelt i sinne etter min opplevelse når jeg hentet henne på julebordet. Hun er usikker på om du kan tilgi at jeg har skrevet noe Slikt om henne. Må føye til at siste 2 dager har vært litt positive, der hun sier at hun elsker meg 😊
 13. Jeg skrev et brev der jeg antydet hun hun og eks kollega hadde holdt på. Og at dette var den egentlige grunnen til at de ble oppsagt i jobben. Jeg skrev også at hun lenge hadde vært kjent for slik adferd i byen. Jeg har seff ikke grunnlag for noe av dette. skjemmes av dette.
×
×
 • Create New...