xRun
Medlemmer-
Innlegg
9 372 -
Ble med
-
Besøkte siden sist
-
Dager vunnet
6
xRun vant dagen sist 13. november 2020
xRun hadde mest likt innhold!
Om xRun
Profile Information
-
Kjønn
Mann
Nylige profilbesøk
Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.
xRun sine prestasjoner
12,3k
Nettsamfunnsomdømme
3
Hjelpsomme svar
-
Jeg fant ut jeg måtte spørre en ai: "What is the estimated average number of planets around stars in the milky way?" Så det hevdes at det kan være opptil flere billioner planeter bare i vår galakse. Med milliarder av galakser i det observerbare universet, hvis snittet av antall planeter rundt stjerner der er tilsvarende, havner vi da på potensielt flere trilliarder planeter i det observerbare universet. Om vi tar med de ikke-observerbare delene av universet kan dette tallet multipliseres med en ukjent størrelse. Kanskje 2, kanskje trilliarder ganger større. Så ja, det virker litt for unikt med liv kun her. Det virker også lite sannsynlig at avstandene kan tilbakelegges av noe fartøy, så sjansene for å møte noen fra en annen galakse virker forsvinnende lav. Kommunikasjon fra en fremmed sivilisasjon vil trolig også bare gi mening i et historisk perspektiv siden signaler sannsynligvis vil ta mellom flere tiår til flere titusener av år å tilbakelegge avstanden selv bare i vår galakse. Så kan det være jokere som ormehull eller en eller annen form for FTL eller andre ting ingen av oss har tenkt på, så det er ikke godt å si noe helt sikkert.
- 760 svar
-
- 1
-
-
Trump har oppfordret til henrettelser siden før Jerrauld Charles Corey Jones ble født. Trump har hatt med seg den retorikken hele veien og i stor grad skapt det politiske miljøet hvor Jones nå uttrykker seg på lignende måter som presidenten. Just sayin'
-
Basert på Trumps "Art of the deal" om dette skal være representativt, hvis han hadde vært president i Ukraina så hadde det vært en russisk provins 25. februar 2022.
-
Da jeg var inne hadde vi ikke grus til apellplassen, så vi måtte planere gjørmen og håpe på kaldt vær. Til middag fikk vi tillatelse en gang i uken å gå til nærmeste tjern og prøve å få tak i noe stein fra bunnen å gnage tennene på, spisesal var ikke kommet ennå. Annenhver uke fikk vi dyppe klubben i en bøtte griseblod delt på hele kompaniet så vi fikk pusset den, og de som var heldig slapp å bruke om igjen forrige kulls skinnfeller og treklogger, noe herk å gå sluttet orden i slitte sandaler! Men dette er veteranprat, og som de fleste røverhistorier fra forsvaret kan sånt ikke festes noen lit til. Jasså, dere fikk pinner dere!
-
I dag ble det den andre halvdelen av kyllingfiléten jeg hadde her for nesten akkurat en måned siden, med et lite strøk Bens sursøt på filéten, og pommes frites. Denne gangen ble det tilberedt på rist i airfryer, forrige gang var det ovn og bordgrill. Kyllingen fikk ikke et like "stekt" preg utseendemessig i fryeren, men den var faktisk helt gjennomstekt og god. Note to self: Start steking av filéten 5 min før pommes i denne fryeren, så blir det kanskje ferdig samtidig.
-
Å få overlevert land Putin har ofret opptil flere tusen russiske liv pr. uke i snart 200 uker og fortsatt ikke har klart å ta... det høres ut som suksess ved forhandlingsbordet for Putin. En suksess han kan gjenta i Moldova, Polen, Romania, Litauen, Finland, listen kan bli lang.
-
Det er slett ikke utenkelig at Trump-administrasjonen setter noen til å skrubbe navn i dokumentene. Mange av oss husker fortsatt Sharpiegate, hvor Trump for åpent kamera hadde tegnet forventet stormretning med hans egen forlengelse inn i en stat som han hardnakket påstod ville bli rammet, men som knapt ble berørt, bare for å "ha rett" når han ble kriitisert for feilaktige påstander. Trump vil sørge for at han hadde rett om alt. Det er en fiksering han har vist anlegg for.
-
Spiser noen få ruter melkesjokolade daglig og holder meg fint til det, og det er greit å få det til "lav" pris. Kjøper en liten stabel av det når det er på tilbud, og ikke ellers.
-
Eksempel på slike: https://www.prisjakt.no/product.php?p=5039720&gad_source=1&gad_campaignid=21496142872&gclid=EAIaIQobChMItPuLyZr5kAMV_EeRBR1o6xzAEAQYASABEgKPVvD_BwE Jeg kjøpte en av disse for snart et år siden. Ladet den opp, og har brukt den et halvt dusin ganger på min egen bil og andre som trengte hjelp, bla. en tilfeldig person som spurte på en bensinstasjon, uten å ha ladet den mellom hver gang. Denne skal klare 20 ganger før den må lades igjen. Liten og lett og enkel å bruke, ligger i bilen klar til bruk om det skulle trengs. Som tips til @Hydrium
- 15 svar
-
- 3
-
-
-
I dag ble det andre halvdel av pizzastykket jeg lagde i går, fordi jeg vanligvis spiser litt små porsjoner. Varmet i airfryer på rist denne gangen, som nesten helt fikset den myke bunnen. 5 minutter på 180 grader, som er litt under halvparten av tiden det tok å steke den i går. Tidligere har jeg pleid å varme disse stykkene i mikroen, som da vanligvis resulterte i en mykere konsistens.
-
Nja, det var rikelig plass (6.2 liter fryer, kun en kvart grandis). Jeg tenker manglende luftsirkulasjon under fordi den lå rett på papiret, som både skjermet bunnen helt for luftstrømmen og hindrer fuktighet å unnslippe derfra. Hadde antagelig blitt bedre på rist.
-
Grandiosa som bunn, ekstra fyll oppå.
-
Da var airfryer-pizzaen innabords, jeg gikk for ekstra kjøtt med restene av provence-krydret lammestek skåret i smått, og ekstra ost over. 180 grader i 12 minutter, da tok jeg den for at den ikke skulle bli svidd. Kjørte pizzaen et minutt i mikroen først for å smelte osten litt slik at den hang bedre og ikke ble blåst vekk inni fryeren. Osten ble gylden og god, fin rundt kantene etc, varm og god inni, bra konsistens, men bunnen ble ikke sprø. Det ble vel ikke helt slik jeg forestilte meg. Nå hadde jeg dette stående på sånn papirgreie i airfryeren, og jeg tenker dette bør kanskje stå på rist neste gang, sånn at det blir litt varm trekk under også og at bunnen kanskje da blir sprø. Dette er rett ut av fryeren etter 12 minutter, før krydder etc.
-
Du sier noe, kan bli interessant. Jeg tipper det ligger greit i en bris, men flytter på seg i en kuling. Da blir det airfryer-værmelding i morgen.
-
Orientalsk gryte med karbonadedeig i dag. --- I morgen blir det min nye airfryer sin jomfrutur med en kvart grandis med ekstra topping bestående av noe kjøtt og ost. Den er ca. 50% tykkere enn en vanlig grandis uten ekstra topping. Når jeg steker dette i ovn pleier det å være ca. 225 grader i 16 minutter, så antar i utgangspunktet ca. 180 grader i ca. 15 minutter i airfryer, og så følge godt med siden det er første gang. Tips mottas med takk, om jeg er litt på villspor her. Ikke brukt airfryer selv før.
