Jump to content

Hansien

Medlemmer
 • Content Count

  6420
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Hansien last won the day on October 20 2017

Hansien had the most liked content!

Community Reputation

4327 :)

About Hansien

 • Birthday 02/21/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Etter å ha sett mye dårlig og direkte trafikkfarlige biler som ble rettet opp av Ola dunk og akmed benzen på privaten som hobbyprosjekt så skremmer det meg at det er først i nyere tid at man må være autorisert for å handle kondemnert biler.
 2. Autoriserte verksteder kan kjøpe ut kondemnerte biler og bygge de opp igjen.
 3. Jeg er nysgjerrig på hvilken bil du mener jeg argumenterer for som er i obskøne bruktimporterte i ekte fnf stil.. For å slippe mer hårsårhet i fra din side; hele argumentet mitt er at siste mrisome bilen til Toyota var produsert på 80-tallet. Og det bør virkelig ikke tolkes dit at det er sammenlignbart med dagens biler.
 4. Wow. Du har virkelig lite insikt. Toyota produserte sin morsomste bil på 80-tallet..
 5. Den hadde vært fin å ha så butleren/privatsjåføren kan kjøre ungene til/fra ting er vel mer korrekt å si
 6. Å vise potensiell kandidat en arbeidsplass og/eller i prosessen med å velge ut kandidat sette opp aktuelle problemstillinger som disse skal løse i løpet av en til to dager er noe helt annet enn å sette en kandidat i jobb og opplæring.
 7. Har du signert noen kontrakt med denne aktuelle arbeidsgiveren?
 8. Jeg hadde ignorert den sjefen der videre og kontaktet arbeidstilsynet.
 9. Jeg er ganske sikker på at du egentlig mener prøvetid. Denne varer normalt sett på 6 måneder når du ansettes en plass. Opplæring skal være betalt, fordi du selv under opplæring faktisk utfører et arbeid. Ønsker ikke en potensiell arbeidsgiver å betale lønn under opplæring og/eller prøvetid ville jeg tatt kontakt med arbeidstilsynet, for det høres ut som en suspekt arbeidsgiver som burde sjekkes mer opp.
 10. Skjønner. Har bare sett dette blitt slengt ut flere plasser både her på forumet og andre plasser, og greide ikke la være å spørre da det gir et inntrykk av at folk som er glad i Tesla ikke vil høre på andres meninger, tanker og slikt. Noe som hadde vært spesielt på et forum for alt og alle. At det var myntet til enkelt-brukere tok jeg rett og slett ikke i farta Oi, hei du. Ser du tydeligvis har noen personlige problemer med meg siden du er så forutinntatt her. Vil du forklare meg hva problemet ditt er? Kan gjerne ta det på PM om du ikke føler dette hører hjemme blant almenheten. Ellers så har forumet en fantastisk ignorering-funksjon du kan hive meg på om du rett og slett avskyr meg og ikke vil ha noe med meg å gjøre
 11. Så man kan ikke diskutere Tesla eller prate om ting der Tesla er en del av (Slik som GT3RS VS TM3 videoen her) uten å eie eller planlegge å eie en Tesla? Hvorfor det?
 12. Jeg tror nok du missforstår her veldig, det fremstår ikke som om Tesa skal "taes" for noe som helst, men at enkelte brukere er uenige i hvordan vin-nr (serienr spesifikt?) brukes fra tesla sin side. Alt må jo ikke være negativt om Tesla selv om det er merket som er den røde tråden i en diskusjon
 13. Hva dine krav til bil er er ikke det samme som at den er utdatert. Isåfall er jo Tesla utdatert skal vi følge andres personlige krav og forventninger til bil. Logikken der er like dum som din. Fryse, lide og utdatert ja. Siste setningen din fremstår som om du gikk i fra en 80-talls corolla og rett inn i en Tesla. Faller det deg ikke inn i det hele tatt at selv om en bil nødvendigvis ikke er en Tesla, eller El-bil for den saks skyld, så kan den fortsatt være teknologisk oppegående?
 14. Ja, jeg var faktisk seriøs. Men om det hele var spøk fra din side lar vi det likesågodt ligge dødt
×
×
 • Create New...