Gå til innhold

Sinvano

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

2 343 profilvisninger

Sinvano sine prestasjoner

15

Nettsamfunnsomdømme

  1. Der hadde jeg også kjørt forbi deg. Dyret på høyre side av veien som ikke er en elg hopper jo avgårde og det går gikk jo lang tid før bilen kjører forbi deg..
  2. Hadde droppet innbo dersom du har veldig lite verdier.
  3. Du må jo bare ha vært uheldig, en telefon eller chat til komplett så får du vel en grei forklaring. Eller unnskyldning 😆
  4. Gjorde det samme selv to ganger på kort tid på samme bil for noen år siden, fort gjort 😆
  5. Da gikk dette i orden. Maskinen bootet OS på m.2 disken, og jeg fikk formatert SSD'en jeg skulle så nå er det litt lagringsplass ekstra. Takker for alle råd.
  6. Du må be dem teste maskin ordentlig før de sender den tilbake da slik at du er sikker på at du ikke får maskin med samme problem tilbake.
  7. Mulig jeg har sett feil men kom inn på en side med driver via Asus. Men jeg lastet ned direkte fra Nvidia siden den var nyere så det ut til.
  8. Ja, men jeg kan velge boot priority i BIOS?
  9. Velger å boote fra m.2 i BIOS
  10. Ja, men hvis jeg velger å booter fra m.2 og så starter maskin på nytt vil den ikke boote fra m.2 disken da?
  11. Jeg skal prøve. Var bare litt bekymret for om noe kunne tulle seg helt når jeg starter opp maskinen med to disker med samme Windows lisens på. Men så lenge maskinen booter fra m.2 bør det vel ikke by på problemer.
  12. Foreløpig har jeg kun m.2 disken i maskinen. Jeg kan jo koble til den andre ssd'en og se hva som skjer når jeg da starter opp maskin. Men ellers skal det kun være å bruke den vanlige formateringsfunksjonen i Windows?
  13. Og du er helt sikker på at det var på lager?
×
×
  • Opprett ny...