Jump to content

theNiceOne

Medlemmer
 • Content Count

  1636
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2518 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

9793 profile views
 1. Nei. Du kan gjerne sette deg inn i reglene før du finner på ting...
 2. For egen del regner jeg meg som svært god i engelsk skriftlig, så jeg foretrekker helt klart å lese engelske bøker på originalspråket, framfor norske oversettelser. Men det er ikke tvil om at en del bilder o.l. går meg hus forbi, og at jeg selvsagt er mye bedre i norsk. Så når jeg uansett må lese en oversatt utgave (siden jeg ikke kan noe polsk), foretrekker jeg selvsagt en som er oversatt til norsk, hvor jeg uten videre vil forstå alle bilder og detaljer som en innfødt. 🤓 Så for min del har det ikke med det å være ustø i engelsk å gjøre, men at man uansett får bedre utbytte av noe som er skrevet på eget morsmål, når det uansett må velges mellom oversette tekster. ...og jeg har spilt alle tre witcher-spillene og sett serien...
 3. Ja, jeg. Jeg foretrekker å lese på originalspråket hvis en bok er skrevet på norsk, engelsk, dansk eller (under tvil) svensk. For andre originalspråk synes jeg helt klart en god norsk oversettelse er å foretrekke framfor en oversettelse til engelsk.
 4. Det er naturlig å sammenligne med andre livssyn for å vise at kravene du setter til veganisme er langt strengere enn kravene til andre livssyn. Jeg ser ikke så mange kristne som slavisk følger Jesu bud om å kvitte seg med all rikdom her på jorda heller. Så der er ytterst få som virkelig går inn for kristendommen. Kanskje den også bare er en hypa da? 🤔
 5. Løser man ønsket om respekt for alle dyr, og ingen lidelse for dem, ved å ta bort kjøtt fra en kjøttrett? Det virker som om du ikke vil forstå at veganisme er noe mer enn en personlig diett.
 6. Helt enig. Og den beste måten å bruke hodet på i et land med så godt fungerende helsevesen som Norge, er å stole på at anbefalingene man får er bedre enn det man kan finne ut og tenke ut på egen hånd. Jeg synes fortsatt det skinner igjennom i de fleste postene dine her, at du mener at du selv kan ta bedre avgjørelser enn det norske helsemyndigheter kan...
 7. Faktisk er bevisbyrden annerledes for vaksineerstatning enn andre skader. Man får erstatningen hvis vaksinen var en mulig årsak og staten ikke kunne sannsynliggjøre en annen, konkret årsak. Så av de som fikk medhold er det på ingen måte bevist at vaksinen var årsaken, kun at staten ikke kunne sannsynliggjøre noen annen, konkret årsak. Denne forskjellen ignoreres av mange vaksinemotstandere i deres argumentasjon.
 8. Du synes mitt spørsmål om du mener du vet bedre enn norske helsemyndigheter var tåpelig, men hvis jeg ikke misforsto deg totalt, var resten av svaret ditt argumenter for hvorfor du velger å ikke stole på anbefalingene fra norske myndigheter. Kanskje kommentaren min ikke var så tåpelig allikevel, eller misforstår jeg deg?
 9. Jeg synes begge dere to har en merkelig omvendt, men dessverre ganske vanlig tankegang. Det er jo ikke akkurat slik at å ikke ta vaksine er risikofritt. Når du velger å la være å ta en anbefalt vaksine, velger du en risiko om å bli smittet og syk. Hvis helsemyndighetene mener det er en større risiko ved å ta vaksinen enn å la være, slik dere to ser ut til å mene, ville de aldri anbefale den. Men dere mener kanskje dere vet bedre enn norske helsemyndigheter?
 10. ...men jeg skjønner allikevel ikke bæra av koaguleringsteorien din. Hvis jeg forstår deg rett forkaster du de kjente kreftene til fordel for en koaguleringskraft som ingen forskere til nå har funnet. Stemmer dette?
 11. Og dette har du funnet på helt av deg selv, eller ? Du er klar over at du er på vitenskapsdelen av forumet, ikke science-fiction-delen?
 12. Ja, fotoner har hvilemasse på 0, men siden fotoner ikke er i ro, men beveger seg med lysets hastighet, så har de masse, hvis jeg ikke har misforstått helt?
 13. theNiceOne

  høy iq

  Jeg forstår ordene du skriver, men jeg er fortsatt usikker på hva du egentlig mener å spørre om i første innlegg...
 14. theNiceOne

  høy iq

  Spøk til side: Det er vanskelig å forstå hva du egentlig mener å spørre om. Kan du forsøke å formulere deg litt tydeligere? Og tenk gjerne på at norsk språk har noe som heter store bokstaver og tegnsetting, bruk av disse gjør også kommunikasjonen klarere.
 15. theNiceOne

  høy iq

  Du spør for en venn, og tydeligvis ikke for deg selv, ser jeg 😝
×
×
 • Create New...