Gå til innhold

Trymmmm

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Trymmmm sine prestasjoner

48

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ikke overrasket. Verken Oblivion, Fallout 3 eller Skyrim var da særlig spillbare første tiden ved launch. Jeg gidder ikke å røre starfield før det har gått mellom ett og to år.
  2. Det er 700km fra Ukraina til Pskov. Er det i det hele tatt mulig å fly droner Ukraina har den avstanden?
  3. Hun sier hun ikke har noe med saken å gjøre fordi det er ektemannen som driver med aksjehandel. Men selvfølgelig snakkes det da om hva som skjer på jobben i heimen... Akkurat som maaange politikere i USA. Duverden så mange skandaler denne regjeringen har vært igjennom nå. Er det ny rekord?
  4. Bare tullball at det der er 40mm..... Imponerende hurtig og presis artilleri da, det skal de ha. Digresjon: Forresten helt sykt hvordan territoriet ser ut. Rett og slett første verdenskrig frankrike 22sek ut i videoen.
  5. Fullt klar over det. Som realist føles det teit at det punktet har så mye ladede følelser i partiprogrammet. Spesielt siden de fleste andre punktene er OK skrevet. Det hadde krevd så lite å skrive om teksten til noe bedre som ikke gjør at flesteparten vil riste på hodet og le. INP får nok likevel min stemme.
  6. INP treffer meg godt på de fleste tingene de skriver i sitt partiprogram. Alt bortsett fra punktet på klima som jeg føler kunne vært skrevet av en skrulling på diskusjon.no med ti glass vin innabords. Det i forrige setning skrev jeg nesten ordrett til forslagskassen på INP sine sider for en stund siden, men de har i hvert fall ikke endret det enda.
  7. @Pouletvolant3 er en fantastisk bra kanal å følge for daglige og månedlige oppdateringer. Ingen bullshit, og ser ut til å forholde seg til hva som er bekreftet tatt eller mistet etc. Mulig jeg feiler helt på hvordan man legger inn tweet her, men gjør et forsøk. Jeg har lagt alt sammen og kommet frem til at Ukraina har tatt ca. 266km^2 siden motoffensiven startet. Det er vesentlig mer enn det NRK sa for et par dager siden, men dessverre bare ca. halvparten av Oslo kommune sitt areal. Til sammenligning har fremdeles Russland okkupert ca. 80.000 km^2
  8. Her i borettslaget har vi satt det inn i vedtekter. Enkelt å greit. Ved lagring av et berg søppel ute vil man få irriterende folk på døra til stadighet. Det er begrunnet med rotter og måker (flyvende rotter)
  9. Interessant video lastet ned på reddit da jeg tror dette kun er andre videoen med direkte stridsvognkamp i noe som nesten kan kalles nærkamp siden invasjonen startet. Stridsvogn mot stridsvogn skjer i siste halvdel av videoen. Stridsvogn mot IFV som f.eks BMP skjer i første halvdel. Dette var under angrepet av Robotyne i går eller forrigårs. Uvisst om det er retning landsbyen eller en annen akse. Robotyne har vist seg å være en stor torne i siden til Ukraina da de har kjørt minst tre større angrep siste tre ukene uten suksess og med mye tap. Denne gangen har de i det minste fått noe fotfeste da Ukraina har klart å ta nordre og nord-østre delen av landsbyen. rapidsave.com_ru_pov_longer_version_of_the_destruction_in_the-uxm1ckdappib1.mp4
  10. https://www.nrk.no/urix/halvannet-ar-med-krig-i-ukraina_-slik-er-situasjonen-pa-slagmarken-1.16512280 – Denne høsten blir en skjebnetid Russlands krig i Ukraina har snart pågått i halvannet år. Ukrainernes motoffensiv har ikke gått som de selv ønsket, men mye tyder på at månedene som kommer blir viktige. ______________________________________________________________________________________________ Jeg tror Ukraina kjører på så hardt de klarer frem til 24. august som er uavhengighetsdagen. Dermed vil det trolig bli en uke med pause før vi er tilbake til tregere angrepstempo da jeg antar vi er i motoffensivens kraftigste uke.
  11. Til og med CNN sier det går dårlig nå. De som alltid har vært så positive fra starten av. https://edition.cnn.com/2023/08/08/politics/ukraine-counteroffensive-us-briefings/index.html Majoriteten av amerikanere er imot mer militær hjelp til Ukraina: https://edition.cnn.com/2023/08/04/politics/cnn-poll-ukraine/index.html Ikke at det har stoppet kongressen tidligere, men de har jo så klart et lite ønske om å ha noenlunde støtte i befolkningen. Det kom rapport for et par timer siden at det ikke lengre er ukrainsk tilstedeværelse på sørsiden av Dnipro, men man må nesten vente til i morgen for å få bekreftelse på dette. Jeg visste ikke at det var særlig ukrainsk aktivitet der i første omgang utenom nattraidet. Ellers ser jeg daglige nye videoer av luftvern og artilleri som blir sprengt på begge sider av krigen. Riktignok det som er ved frontlinjen og det som dermed er av hakket lavere teknologigrad, men Russland produserer likevel flere enn det Ukraina gjør selv. Over tid må derfor Ukraina ta langt mer av russisk utstyr enn det Russland tar av ukrainsk utstyr for at de skal ha det likt. Da med mindre de også fremover får like mye nytt utstyr som tidligere fra vesten. Ukraina har nok langt bedre luftvern i Kyiv enn Russland har i Moskva i det minste.
  12. Hva skjer ved Dnipro-elven? Snakker du om det lille angrepet som vi verken har sett eller hørt noe mer av på to dager, eller er det noe større som jeg ikke har fått med meg? Redigert: Jeg ser på Wiki at rasputitsa kan starte så tidlig som oktober, så det er ikke mange ukene igjen å få store endringer i en frontlinje. Og jeg vil anta det er langt vanskeligere å drive med angrepskrig på vinteren. Jeg ser for meg at det blir flere og flere droneangrep hver eneste dag gjennom vintermånedene dersom krigen ikke er ferdig før da.
  13. Virker som om Ukraina ikke har veldig mye mer å gi i angrep. Som jeg har sagt utallige ganger andre steder så var det feilslått taktikk å rope "Nå angriper jeg om noen måneder", "Bare et par uker unna nå!" "Vent litt til, så jeg angriper jeg hvert øyeblikk", "En liten forsinkelse, men nå er jeg nesten 100% klar til å angripe". *Shocked Pikachu face* for at fienden er forberedt når du kommer.... Jeg nevnte i mai at jeg håpet Ukraina løy for å stagnere Russland og satset på å heller forsvare, meeen neida.
  14. Som 30-ish gammel mann innlemmet som befal i HV hadde jeg stukket av før man hadde rukket å si Slava Norgiii For ti år siden ville jeg kanskje tatt opp kampen, men det er for mye som har skjedd som har gjort at jeg har mistet troen på det norske samfunnet.
  15. Jo.. Det er det vi blir fortalt igjen og igjen og igjen. Det er bare så sprøtt at i realiteten har ikke ETT eneste vestlig land klart å knekke koden. Se samme klovnene sitter og sier samme som de alltid har sagt: "Bare et par år til og titalls tusen flere innvandrere, så skal jeg love deg at denne gangen lykkes vi"
×
×
  • Opprett ny...