Jump to content

VFish.Civi

Medlemmer
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1529 profile views
 1. Er det noen som vet om rtx2080 og rtx2080 ti vil yte bedre enn 1080 ti ved bruk av VR?
 2. Ser ikke helt nytten i remastered utgaven når en har originalen på steam. Modded utgave ser jo 10x bedre ut enn remastered. Comparison video:
 3. føler at anmeldelsen ikke forklarer særlig bra at dette er et wonderboy 3 med ny grafikk/musikk, men helt likt gameplay. Når gameplayet skal være identisk med det gamle (som jeg synes er nice), så kan man ikke forvente at noe skal være nyskapende. Enig med anmelder om at det ville vært fint med noe grafisk som viste hvilken rustning/skjold man bruker. Ville sett kult ut, uten å skade nostalgifaktoren.
 4. Denne ser bra ut. Minner meg litt om razer lachesis som jeg har brukt i ca. 9 år. Redd den kanskje blir litt dyr i Norge?
 5. Gleder meg så sykt mye til dette. Sc remastered ser fantastisk ut!
 6. Har bevisst ikke kjøpt dette spillet siden det virker så usaklig dyrt. Helt urimelig at spillet i seg selv koster minst 500kr, og absolutt alt i spillet krever microtransactions. Hadde nok ikke spilt dette mer enn 5-6 timer i uka, så ville aldri fått spesielt mye ingame valuta heller. Ubisoft strikes again...
 7. Sett mye på twitch-streamen til TMR. Utrolig tøft at han klarte å fullføre alle NES spillene!
 8. Fantastisk spilt av Snute. Blir moro å se om han kan fortsette slik i blizzcon
 9. Synd å se det blir enda mindre sc2 i norge Trist når nivået er så høyt, men ingen er interessert. Får håpe Sc2.no eller andre aktører får noe til!
 10. er for mange maps som er lagt inn. skal være 4 maps + allkill startmap. Her er det 5 + 1
×
×
 • Create New...