Jump to content

MrPets

Medlemmer
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette høydepunktet blir dessverre utsatt til tidligst 31. juli
 2. Ja, det var vel om Jaws 4 han sa ""I have never seen it, but by all accounts it is terrible. However, I have seen the house that it built, and it is terrific.”
 3. Denne leveransen her er legendarisk i min bok
 4. Er det bare jeg som ser ekstremt lite film om dagen? Mistenker at varmen har mye av ansvaret, når man ikke har vifter blir det klamt å sitte i en sofa for et par timer.
 5. Hvis du oppriktig vil vite mer om dette anbefaler jeg at du titter innom deres eget forum, der er nok av tråder og innlegg som kan gi et inntrykk av alle problemene vi har slitt med de siste årene. Kanskje kan du også legge inn en hilsen?
 6. De fleste av oss fra VGD havnet her grunnet måten VGD modereres på. Regner med at SirOwen sikter til nettopp dette, frykten for at de håpløse praksisene fra VGD vil importeres hit. Jeg har i det minste aldri opplevd noen problemer med dere.
 7. Fortsette å ese ut offentlig sektor til målet er oppnådd - alle skal jo med!
 8. Nolan er blant en håndfull regissører jeg ser uansett, så jeg er i samme bås. Uten kinobesøk blir det lite trailere også, men det kan fort eksponeres i større grad nærmere premiere.
 9. Det samme inntrykket jeg sitter med, husker i det minste at No Time to Die og Fast & Furious 9 ble utsatt.
 10. Ja, hvordan er egentlig kinoprogrammet fremover - noe å glede seg til?
 11. Fikk en iPhone 6 fra en kompis med et problem, hjem-knappen er løs og responderer ikke. Nå har jeg kommet meg til en plass hvor jeg tilsynelatende ikke kommer videre - etter at jeg oppgraderte OSet og kjørte inn sikkerhetskopien ble skjermen lik bildet under. Forslag til hvordan dette kan løses uten utskiftning av hjem-knappen?
 12. "Manusforfatter" og "sosiolog" "Redaktør for likestilling og identitet i Flyt Frem". Da ender man opp med virkelighetsfjerne sitater lik "som hvite har vi ikke følt rasismen på kroppen" og "jeg kommer aldri til å oppleve rasisme eller undertrykkelse på grunn av min etnisitet". Det er så klassisk hvit, liberal middelklasse som man kan få det.
 13. Her er vi to! Jeg så mange musikaler med mine to søstre, blant annet liker jeg Hairspray (2007) svært godt. Moulin Rouge var dog helt grufull, og jeg kastet inn håndkleet. Baz Luhrmann har i grunn mange filmer jeg misliker; Australia var dørgende kjedelig, og jeg likte heller ikke The Great Gatsby det grann.
 14. Ingen tvil om at skuespillernes sjarm driver mye av dette, som du sier. Ble etterhvert et lite spill med "hvem har du sett hvor". Først Ralphie Cifaretto fra Sopranos (Joe Pantoliano), som også dukket opp i The Fugitive. Deretter Yaphet Kotto som nevnt, selvsagt lett gjenkjennelig som skurk i Live and Let Die. Etter dette fulgte både Cousin Avi fra Snatch og ikke minst Philip Baker Hall, kjent som Mr. Bookman fra Seinfeld.
×
×
 • Create New...