Gå til innhold

Megaoctane

Medlemmer
  • Innlegg

    2 703
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Megaoctane

  1. Rart. Jeg synes sesong 1 var dårlig, og sesong 2 milevis bedre. Fortsatt kunne det vært mye bedre…
  2. Episode 3 var 👌👌👌 ganske mye arbeid lagt ned i dialogen: v12044gd0000cngvsgnog65q3474kr4g.mp4
  3. Det er det jeg ikke forstår. tror disse forfatterne etc at de er for gode for å sette seg inn i dataspill eller Witcher bøkene? det er liksom under deres verdighet?
  4. Har 65’’ G2. gjenskinn fra vinduer er et problem. Så hos oss måtte vi bytte ut skjermingen fra hvite gardiner til mørke gardiner, for til og med de hvite ga gjenskinn i stua.
  5. Sesong 2 er milevis bedre. 117 er mer på skjermen uten hjelm enn med hjelm… men noen kameler må man svelge…
  6. Mest sannsynlig ikke. https://www.forbes.com/sites/erictegler/2023/01/20/is-russia-really-buying-home-appliances-to-harvest-computer-chips-for-ukraine-bound-weapons-systems/ However, the Ukrainians themselves have recently supplied information and examples showing that Russia does not likely need to cannibalize consumer electronics for microchips. Captured Russian drones of the type recently used to bombard Ukraine’s power-generation infrastructure and other targets like the Orlan 10 reveal microchips inside from Swiss, Mexican and U.S. manufacturers.
  7. Bruker dine egne ord: "What an utter fucking joke."
  8. Apple tv appen på iOS er genialt til å søke filmer og tv programmer. Du trenger ikke å abbonnere på noe for å dra nytte av det. søk på en film eller tv program, bla helt ned, så viser den hvilken streamingtjeneste man kan se dette på i det landet du er i.
  9. Fikk også samme e-post. I profilen står det: "50% livet ut" prøvde å trykke på avslutte abbonement og fikk meldingen: "Vil du avslutte abonnementet ditt? Synd å se at du forlater oss! Du kan hjelpe oss med å bli bedre ved å svare på den valgfrie undersøkelsen om hvorfor du valgte å avslutte abonnementet. Du mister tilbudet på avslag på 33% på HBO Max permanent hvis du avbryter. Dette avslaget er gyldig så lenge det månedlige abonnementet ditt er aktivt, og er ikke gyldig hvis du oppretter abonnement på nytt i fremtiden."
  10. Ted Lasso - første sesong var grei. En fisk på land type historie, med sjarm. Men så blir der over the top.
  11. Takk. Jeg tror jeg må gjøre det. Tannlegekontoret har tannlegevakt ordning, så har booket time til litt senere i dag.
  12. Hadde lett ubehag og betennelse i tannkjøttet. Dro til tannlegen, og de trakk høyre visdomstann i underkjeven. Dette var for en uke siden. Sting skal fjernes om 3 dager. Fikk dårlig smak og væske i munnen etter 3 dager, og hevelsen gikk ikke ned. dro til tannlegen igjen. Han så at det var en infeksjon på siden av tannkjøttet, inntil kinnet litt bak tannen. lett rens og penicillin foreskrevet. føler at hevelsen har gått ned. Klarer å åpne munnen mer nå enn før. men har fortsatt smerter i tannområdet, stråler langs under kjeven og innimellom opp mot øret. Kan det være Dry Socket? Er det farlig? PS! Skyller med corsodyl morgen og kveld fra dag 1, og skyller munnen med saltvann 2-4 ganger daglig i snart 4 dager.... bruker også 500mg Paracet og 400mg Ibux to ganger om dagen.
  13. De fleste tester jeg leser, ser ikke stor forskjell på Dolly Vision eller HDR10+. TCL har begynt å lage ganske gode mini LED TV. Men synd de er så tykke...
  14. Bokhylle. Skal sitte på skrivebordet ved siden av skjermen.
  15. Ønsker tips for høyttalere som kan kobles til PC. For film, jobb og musikk. budsjett maks 3-4.000kr har ikke digital ut. Bare 3.5mm
  16. Sent svar... Jeg har stue med mye lys. Gikk fra 65" Q9FN til 65" G2, for å få Dolby Vision og Atmos. Nå får man Atmos på de nye Samsungene, men fortsatt ikke Dolby Vision. Vedr. lys: G2 er rene speilet å se på ved mørke scener og lys stue. TV'en funker på vinterhalvåret, men på sommeren, må jeg trekke for persiennene for å kunne "se". Mørke scener er særlig vanskelige å se på. Årets modell S95C og S90C skal være like lyse som G3 modellen. Så hvis du skal gå OLED veien, hadde jeg kjøpt årets samsung modell.
×
×
  • Opprett ny...