Jump to content

SverreLøk

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

Recent Profile Visitors

495 profile views
 1. Det er på grunn av at jeg driver med juss at jeg står bak standpunktet om at Komplett ikke har brutt markedsføringsloven, men du får syte så mye du vil til Journalen og andre likesinnede du John.
 2. lol? Jeg tror at de fleste som kommenterer i denne tråden i forsvar av Komplett gjør det fordi det er irriterende å se tilsynelatende voksne mennesker oppføre seg som kravstore barn som mener at kunden alltid har rett når de selv ikke evner å lese produktbeskrivelsen eller inneha et minste fnugg av kritisk tenkning.
 3. Venter med reviews av Pulse-headsettet før jeg bestiller det. Klarer meg med HyperX Cloud II til da i alle fall. For min del er det litt dumt at Pulse-headsettet er trådløst, da jeg foretrekker ledning slik at jeg slipper å lade + slipper å benytte en av USB-inngangene til donglen. Ellers står Cyberpunk, AC: Valhalla og Spiderman: Miles Morales på kjøpslisten.
 4. Det samme sitatet sto der fra de åpnet forhåndsbestillingene, men Wayback Machine har ikke arkivert noen URL før 24.mai dessverre.
 5. Her ser du hvordan Komplett sin nettside for PS5 så ut den 24.mai 2020. https://web.archive.org/web/20200524083257/https://www.komplett.no/kampanje/73429/gaming/playstation/playstation-5 Her står det: Ved å lese dette bør jo enhver innse at det ikke vil være nok konsoller til at alle som forhåndsbestiller får sin konsoll på lanseringsdagen. Synes derfor Komplett får ufortjent mye dritt fra mange som ikke mestrer å tenke klart.
 6. Jeg fikk selv bestilt release-day PS5 med diskdrev hos både Power, Elkjøp og Netonnet uten problemer, men jeg humrer likevel når jeg leser om folks frustrasjon over Komplett. Har du fått noe svar fra Forbrukertilsynet @RaptorStrike?😆
 7. AC: Valhalla har gratis oppgradering fra PS4 til PS5, så man kan spare enda mer penger ved å kjøpe PS4 versjonen
 8. Står fortsatt på det ?. Du kan sutre her så mye du vil for min del, men vi får det endelige fasitsvaret når du får avslag hos Forbrukertilsynet.
 9. Her ser du for øvrig hvordan Playstation 5-siden til Komplett så ut den 24.mai 2020: https://web.archive.org/web/20200524083257/https://www.komplett.no/kampanje/73429/gaming/playstation/playstation-5 "Alle som forhåndsbestiller vil bli satt på reservasjonsliste og får tildelt sin konsoll etter sin plass i reservasjonskøen." Du omtaler deg selv som en "gubbe", og jeg antar derfor at du er en voksen mann. Er det ikke da rimelig å forvente at en voksen mann, som leser sitatet ovenfor, innser at det ikke vil være nok konsoller til at alle som forhåndsbestiller får sin konsoll på lanseringsdagen?
 10. Er ikke verdt å bruke tid på å diskutere med deg hvis det er slik du tror rettssystemet fungerer. Kos deg med Forbrukertilsynet du
 11. At mange personer syter/klager endrer ingenting på det faktum at Komplett ikke har brutt markedsføringsloven, og de vil derfor aldri få noe pålegg fra et statlig organ om å endre praksis.
 12. Snart ferdig utdannet jusstudent her med stor interesse for PS5. Å klage til Forbrukertilsynet i denne saken vil ikke endre noen ting som helst. Komplett har ikke drevet med villedende markedsføring, eller brutt andre regler i markedsføringsloven. For meg personlig var det GANSKE åpenbart at Komplett ikke visste hvor mange konsoller de fikk inn på lager da de startet forhåndsbestillingen, og at antallet som de fikk inn åpenbart ikke ville være i nærheten av nok til alle som ville ha konsollen på release. Videre var det et rettferdig køsystem hos Komplett som sikrer kundene konsoll etter tur, selv om jeg foretrekker modellen som Elkjøp og Power hadde. Jeg bestilte selv fra Komplett og 3 andre norske aktører, og de 3 andre aktørene sender meg konsollen til release. Det var ingenting som hindret deg i å bestille fra de andre aktørene, og det er heller ikke noe med ordet "forhåndsbestilling" som lover deg at du skal ha produktet på releasedagen. Ordet betyr simpelthen at du "bestiller på forhånd", som du har gjort selv om du får konsollen en stund etter release.
 13. Netonnet åpnet nettopp for forhåndsbestillinger (5 min siden) hvis noen vil sikre seg en til release!!
 14. Netonnet åpnet nettopp for forhåndsbestillinger!
 15. Hei! Eksamen i Geofag 2 nærmer seg og jeg ser at det ikke er noen eksisterende tråd for dette. Hvordan forbereder dere dere før eksamen, og hvilke temaer tror dere vil være relevante? Dette blir selvsagt lettere å svare på når vi har fått forberedelsesdelen, men det kan være greit å høre hvordan dere forbereder dere før dette også.
×
×
 • Create New...