Jump to content

Retroman

Medlemmer
 • Content Count

  7104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3486 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Man er jo heldigvis ikke direkte avhengig av mer internminne, men det gjør jo hverdagen enklere hvis man vil ha mer enn en håndfull PS5-spill tilgjengelig på en gang. For min del unnet jeg meg det da jeg hadde masse feriepenger å bruke opp, men prisene vil utvilsomt gå ned.
 2. Foreløpige bekreftede SSD’er: WD Black SN850 Samsung 980 Pro Firecuda 530 Corsair MP600 Aorus 7000s Sabrent Rocket 4 Adata XPG Gammix S70 Noen av testerne har prøvd uten heatsink. Ved normal spilling går det greit, men ved belastning øker temperaturene til rundt 70 grader. Heatsink temp er 45-50 ved ca samme belastning. Jeg flyttet ca 1Gb i sekundet med WD’en f.eks, men hastigheten ved bruk av SSD er jo variable. Jeg flyttet Spiderman, Ratchet og Clank og CoD. SSD var ganske varm etterpå, så hvis man skal flytte mye rundt på spill anbefales nok heatsink.
 3. Kjøpte en WD Black 850 med heatsink inkludert for en stund tilbake. Aner ikke speccen på heatsinken. Har til nå ikke merka at vifta går hardere, men har ikke pusha konsollen. edit: Eurogamer har en fin artikkel om dette - ellers bruker jeg megatråden på reddit https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-best-ssds-for-ps5 https://www.reddit.com/r/PS5/comments/ou5lam/ps5_internal_ssd_expansion_megathread/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
 4. Åja. Synes den ellers er fin, jeg. M-variantene skal være provoserende så jeg kunne godt tenkt meg en. Men ikke i San Paulo gul..
 5. Av alle fine farger BMW kan by på så velger en eller annen dimling San Paulo gul. Vedkommende burde tippes i jekken og nektes å bestille biler på vegne av egen husholdning eller firma. Helt grusomt!
 6. Betatester intern SSD-lagring om dagen. Foreløpig matcher ihvertfall disse, og sikkert flere: Western Digital SN850 Seagate Firecuda 530 Samsung 980 Pro For de tech-interesserte:
 7. Enig. Jeg synes det interessante i saken her er fakta som er kommet frem i årene etter dommen, og at VK har hatt god grunn til å ville gjenoppta. Flere innlegg her baserer seg på gammel info så jeg ville nok ikke brukt denne tråden som et oppslagsverk på reelle elementer i saken.
 8. Vet ikke hvor mange Gamepassabonnenter som er på Xbox, men det er neppe flere enn på pc. Jeg holdt på å bestille dette til pcen selv, men jeg har en altfor lang backlog som det er.. MS har jo selv sagt at Gamepass er en langsiktig strategi og der antydes det at de fortsatt er i anskaffelsesfase. Men det har de jo holdt på med i noen år nå. Dette er vel uansett mat for en annen tråd - tilbake til Ratchet og Clank..
 9. Microsoft har jo prøvd i flere år å snu kjerringa, men de to siste generasjonene har de solgt dårlig. Og i et økende marked har de solgt mindre nå enn i forrige generasjon så de må ihvertfall finne på noe nytt. Det nytter visst ikke å gi bort masse spill via gamepass, og foreløpig er de heller ikke i nærheten av Sony hva gode eksklusiver angår. Jeg har selv en pc å spille på, men den er det lenge siden jeg har fyrt opp.. Håper uansett at MS får orden på salget sitt snart - et Sony-monopol er ingen tjent med (utelukker Switch her da de har litt sitt eget marked..)
 10. I følge analyse fra VGchartz: PS5 har nylig passert 10 millioner solgte maskiner. Dette på 35 uker og de slår dermed den gamle rekorden de hadde med PS4 (10 mill på 39 uker). Egentlig imponerende mtp leveringsproblemer - tenke seg til hva tallet hadde vært uten Corona og delemangel. Til sammenligning har Switch solgt mer enn 88 millioner og Xbox «bare» 5,9 mill. Til tross for både billigere spill, bedre ytelse og subsidierte spill til kunden gjennom Gamepass så er det svært dårlige tall av Microsoft. Lurer på hva mer de må gi bort for å skaffe seg flere brukere? https://www.vgchartz.com/article/449889/ps5-sales-top-10-million-worldwide-hardware-estimates-for-july-4-10/
 11. Retroman

  Trafikalsk klagemur

  Nice! Da skal jeg kjøre motorsykkel oftere. Kommer jo mye fortere frem 👏👏
 12. Retroman

  Trafikalsk klagemur

  Hva tror du selv?
 13. Signalet går igjennom vegger. Det er derfor du har dekning inne. Sitat slutt.
 14. Du trenger ikke å ta det helt ut av kontekst. Bare påpekte at i motsetning til det Olav sa så trenger ikke mobilsignaler gjennom alle vegger og ga ubetinget dekning dersom man var innenfor et område. Jeg kom også med et praktisk bevis i motsetning til alle teoriene og udokumenterte påstander som kommer her inne.
×
×
 • Create New...