Jump to content

Retroman

Medlemmer
 • Content Count

  7558
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3810 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Enig. Og vi har nådd max for lengst. Jo trangere det blir om plassen, jo mer uro blir det, både sosialt og politisk. Og jo mer må alle leve begrensede liv for å dele på plassen.
 2. Retroman

  Trafikalsk klagemur

  Jeg lærte ihvertfall den gang jeg tok lappen at forbikjøring ikke er tillatt i kryss (også T-kryss), og at du har vikeplikt for all trafikk når man kjører ut på veien. Må ærlig innrømme at jeg ved kjøring ut på veien er mer opptatt av å se bakover i speilene enn å forvente at noen kommer rett mot meg i mitt felt, OG at dersom vi kræsjer så er det min feil. man lærer noe nytt..
 3. Retroman

  Trafikalsk klagemur

  Der er vel mere FOMO. Folk er dritredde for å gå glipp av noe, så de bare MÅ sjekke nyheter, forum, meldinger, Reddit og influenserne sine mens de kjører. Og det kan absolutt ikke vente ti minutter.
 4. Har kjørt begge deler. Volvoene er premium så der er finish og materialkvalitet høyere. XC90 er en godt bygd bil. Når der er sagt er Skoda godt sammenskrudde biler (ofte bedre enn konsernsøsknene) , og toliters dieselen til VAG er en av de beste og mest solide motorene. Hadde jeg kunnet velge og de 100k samt høyere driftskostnader ikke er nevneverdig avgjørende hadde allikevel jeg valgt Volvoen. Typiske feil kan du nok Google deg frem til.
 5. Retroman

  Trafikalsk klagemur

  Jeg tror store deler av årsaken ligger her. Har i år lagt merke til mye mer vingling, biler som både kjører i veiskulder/motgående og korrigerer styringa i rykk og napp istedetfor å holde en jevn retning.
 6. Retroman

  Elbil-tråden

  Skulle gjerne sett at Tesla dro den litt lenger og oppgraderte utseendet mer enn de har gjort. Designet var fett da det kom for 14 år siden, men nå opplever jeg deler av eksteriøret som utdatert og gammelt. Man snur seg ikke etter en Tesla mer for å si det sånn.
 7. Shit Clayfighters, ja. Det spilte jeg mye! Husker jeg var imponert over hvor sykt bra grafikken og sånn var - banebrytende! Men snakker om gamle spill - skulle gjerne hatt en remake av Assault Rigs. Spilte det mye på PS1, og tror markedet er modent for et nytt platformtanksspill.
 8. Prøvde å finne noen tall på hvor profitabelt dette er, men jeg tviler sterkt på at en strategi om å nærmest halvere brukerbasen går i pluss sånn umiddelbart. Men at konsolleksklusiver er mer avgjørende for en førstegangskjøper, det kan jeg tro på. Men selv om jeg vil spille både Forza, Halo og le litt av den God of War-klonen som ligger ute på Xbox markedsplassen så får jeg meg ikke til å bla opp 4-5000,- for en maskin til, pluss et eller annet abonnementskostnad..
 9. Weymouth har en lang og spennende historie, både fra vikingtid, romerske og franske invasjoner og helt frem til andre verdenskrig der en del soldater satte kursen herfra i landgangsbåter over til Normandie. Kunne tenkt meg en tur hit neste gang jeg er i England (når enn det blir..)
 10. Jeg er ihvertfall drit lei «splitt og hersk» taktikkene til div pengekåte selskap. Ut med kundevennligheten. Være seg streaming av film eller gamepass/playstation +. Folk er så jævla polarisert på sitt valg av hardware at de knapt nok bytter bare pga et spill. Kan ihvertfall ikke se noensteds at salget har ØKT etter at et spill har blitt konsolleksklusivt.
 11. Mulig. Ser på thumbnailen at dette nok ikke er kvalitetsinnhold så jeg sponser det ikke med et klikk. Generelt bør man styre unna YouTube-videoer der forfatteren ser at som det går for ham idet et tog er iferd med å dundre inn i huset hans. Kan jeg få en tl;dw på hva vi snakker om her?
 12. Han krusedullen i Ferrari kan vel ikke overraske noen på en slik liste. Smått utrolig at han fortsatt leder teamet når det begynner å bli "typisk Ferrari" å gjøre merkelige ting underveis. Både tidspunkt for pitstop (eller de åpenbare anledningene de ikke foretar pitstop), dekkvalg og teamordrer som i beste fall er utopiske eller skaper frustrasjon/splid.
 13. Hmm ja Toto, ja. Enig i at det er lett å tenke at alt går på autopilot der i gården - de har hatt masse utfordringer i år og det har vært tydeligere enn noen gang at grunnen til at de er på topp er innsatsen fra alle og ledelsen. De brukte vel bare tre-fire timer på å sette sammen bilen til Hamilton etter kræsjet.. Faen det ble vanskelig nå. Men å boinke en Spice Girl veier tungt. For meg ihvertfall. Horner.
×
×
 • Create New...