Gå til innhold

Retroman

Medlemmer
  • Innlegg

    8 225
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Retroman sine prestasjoner

4,7k

Nettsamfunnsomdømme

2

Hjelpsomme svar

  1. Enig. Det burde holde med ett lovlig og regulert rusmiddel, så forby alkohol og legaliser cannabis. Jeg røyker ikke selv, men vil tro at statistikken for vold påført andre i hasjrus er svært lav sammenlignet med alkohol. Og jeg personlig hater folk som blir overstadig fulle: de er patetiske små mennesker som ikke har det godt med seg selv. Alle vinner En flaske vin til maten i ny og ne skal jeg alltids få tak i fra skyggeland.. Det var nevnt Italia oppi her - jeg er ofte i Italia, både nord og syd, pga jobben og er ute på byen en del. Nei: ikke fylla, men sånn ordentlig voksne gjør: middag og et par glass vin. Vi snakket med italienerne om dette med fyll fordi det var "alltid" turister som rangla rundt og skrålte i Italia, drita fulle, svært sjelden de lokale. Vi lærer at det forbindes med skam å "miste seg selv" i fylla, og de sosiale konsekvensene er store: du får ikke bli med vennegjengen ut de neste gangene hvis du ikke modererer deg, så dette er det korte og enkle svaret. Barn vennes også tidlig opp til at foreldre tar et glass eller to til middagen og stopper der, og i noen tilfeller får barna litt vin tynnet ut med vann så alkoholforholdet er uanstrengt og fint nok fra tidlig av, i grell kontrast til Norge der mange barn vokser opp med drita fulle foreldre på julaften, 17 mai, på sommerferie i Syden osv. Husker matmessa på Sjølyst for en del år siden der man bare fikk gå inn i vinavdelingen en gang, og det var ikke toalett der for at ikke folk skulle henge der hele dagen og drikke vareprøver. Det endte selvfølgelig med at voksne mennesker pissa bak lettvegger, oppi blomsterbed osv for å få bli inne på vinavdelingen for å fortsette å ruse seg. Ser det også altfor ofte i andre sammenhenger at norske folk har store problemer med alkohol da jeg ikke minst har noen års fartstid fra utelivsbransjen i Oslo. Jeg tror helt ærlig at Norge hadde hatt godt av et alkoholforbud i et par generasjoner for altfor mange nordmenn tvangsdrikker noe helt jævlig - Norge er lett verst i Norden når det kommer til dårlige holdninger.
  2. Max til Audi i 2026. Hadde vært moro. Jeg tror ikke denne støyen gir seg. Ikke så mye pga Horner og hva som har/har ikke skjedd, men Helmut forsvinner nok snart og Jos har vært høylytt på en manesje han ikke burde ha entret. Kan nærmest garantere at RB vurderer løsningsalternativer i caset Max i dette øyeblikk for de er ikke glad i støy.
  3. Oliver eller Antonio: Seierstatistikk eller erfaring. Blir spennende å se hva Oliver får til.
  4. Retroman

    Elbil-tråden

    Siden tallene representerer reg dato så vil jeg si at det er riktigere å kalle det registreringsstatistikk enn salgsstatistikk. Hadde det vært salgsstatistikk så kunne de brukt kontraktsdato istedetfor, men slikt er ikke offentlig tilgjengelig.
  5. Lakkverkstedet i Sørumsand gikk på en skrell i lagmannsretten. Huff så synd. https://www.motor.no/aktuelt/krevde-433000-i-p-gebyr-tapte-i-retten-sa-det-sang/266790
  6. Retroman

    Elbil-tråden

    Plager meg noe sinnsykt at det står «solgte biler» når det de faktisk mener er «registrerte biler» utover det er det digg å se BEV med >90 andel.
  7. Gamle naboen min hadde et skilt hvor det stod noe sånt som at hvis man ville møte sin skaper så var det bare å ringe på. Aner ikke om det hadde noen effekt.
  8. Anbefaler å gjøre det selv. Å bytte en spiller er noe de aller aller fleste fint klarer selv. Jeg er teknisk tilbakestående, men klarte fint å sette inn en ny radio og trekke kabler til forsterker og basskasse i løpet av en dag med guider fra youtube. Dette var for over ti år siden. Vil tro at de fleste bilmerkene har videoer der slikt forklares enkelt og lettfattelig. Hvis ikke går omtrent halve budsjettet i monteringskostnader. Og kjøpt det du trenger på nettet. Sist jeg bestilte stereo kjøpte jeg fra Bilradiospesialisten, men det finnes flere aktører..
  9. Nå har YouTube begynt å bli litt for kåte på klikk. Søker på noe og resultatene er: Annonse Treff Treff Annonse Treff Noe heeelt annet som jeg kanskje liker Annonse Treff Noe heeeelt annet igjen jammen hva faen - så hvis dere vil ha meg til å drite i å bruke YouTube så er dere på god vei i mellomtiden klikker jeg på annonsene, rapporterer dem og gir dem hvis mulig laveste rating der jeg finner dem
  10. Retroman

    Elbil-tråden

    Det kommer snart en del info om e-5008 da det har vært mest fokus på lillebror E-3008. Begge bilene lanseres på ny plattform som tillater 118kWh batteri med 400 volt og rekkevidde opp mot 800km på longrange bilene. Ytelser mellom 215 og 388 hk m fwd.
  11. Satt lengre enn det var sunt med Helldivers 2 i går. Dersom du er keen på en spaceshooter som er sterkt inspirert av Starship Troopers / The Creator så er dette din kopp med te. Ikke koster det en tusenlapp for spillet heller, og jeg synes det er vel verdt pengene. Noen av oppgraderingene du får etterhvert er hmm hårete. God spaceshooter med god grafikk og bra animasjoner. Introfilmen fortalte meg egentlig alt jeg trengte å vite, og spillet retter mer enn et sleivspark mot USA:
  12. Retroman

    Elbil-tråden

    Husker et gammelt røvertriks vi benyttet oss i gamle dager var å sote alle siderutene, men sote de litt mer i bak enn foran slik at det så ut som om kun siderutene bak var sota i etterkant. Oftere enn ikke så passerte dette fint
  13. The grind is real, ja. Og slike spill er akkurat det jeg av og til liker. Farm, ditt, farm datt, oppgrader, ta vanskeligere fiender, farm ditt, farm datt oppgrader rinse and repeat. Men som sagt var prisen avskrekkende for min del i første omgang.. Akkurat nå synes jeg Helldivers 2 tok helt av - så litt på youtube og den åpenbare Starship Troopers-vibben var alt jeg trengte. Animasjonene, mobsene, miljøet og feelinga er over the top. Fikk prøvd det litt i går og jeg er helt hekta. Er fordelaktig å kjenne noen som også spiller det, men ingen dealbreaker. Må bryte med vanen med å reloade midt i et magasin (for du mister de ubrukte kulene), og friendly fire er en greie så man må unngå å nuke alt som rører seg uten å ta en rask sanity check. Liker det!
  14. Høres digg ut med Thailand og Indonesia. Hvor i Indonesia skal du? Vi planlegger tur til Bali neste sommer, og har tidligere vært på Java på langs, Sumatra og Sulawesi, samt Lombok og noen av øyene i nordøst v Molukkene og Papua (ikke helt anbefalt uten følge)
  15. Duckduckgo er bedre ja. Før sa man at det beste stedet i verden å gjemme seg på er på side 2 på et googlesøk. Nå er det slik at hvis du vil bli tatt seriøst så bør du ikke være på side 1 på et googlesøk for der er det bare spam og støy.
×
×
  • Opprett ny...