Jump to content

Retroman

Medlemmer
 • Content Count

  6447
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2942 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg tror at noen tredjepartsprodukter vil passe såfremt hastighet etc er kompatibelt, slik som opplegget er i dag med ps4, men hakket mer avansert. Tror også at Sony vil "anbefale" produkter fra noen produsenter og selge de via egne kanaler. 825gig høres bare jævlig lite ut alt tatt i betraktning. Blir spennende å se hvor mye man kan komprimere.
 2. Skulle til å si det samme. Og budskapet tolkes forskjellig fra flere Googletreff enn de to det linkes til her. Får vel bare vente, da..
 3. Nei da venter jeg bare og ser det an. Slot eller ikke slot - jeg kjøper ikke en maskin med dårligere totalopplevelse bare pga usikkerhet rundt storage 🤣
 4. Er du sikker? Fra Mark Cerny: We will be supporting certain M.2 SSDs. These are internal drives that you can get on the open market and install in a bay in the PlayStation 5. They connect through the custom I/O unit just like our SSD does Leser flere steder at det er en slot ekstra for å utvide med en intern SSD. Men: leser også flere steder at dette ikke er tilfellet.. Man kan visst utvide med en ekstern drive, men med begrensninger på fart slik at man kan lagre spill der, men ikke installere og kjøre spill derfra.
 5. Joa, men samtidig blir nok spillene større. Leste ett eller annet sted grunnen til at de måtte tenke slik, fordi 4K textures tok sinnsykt med plass
 6. Ja. Venter til alle specs er på plass. Kan jo hende som du sier at de har løst plassproblemet på en eller annen måte
 7. 825 gig holder jo bare til Call of Duty. 🤪Tenkte å utvide med en 2TB. Har i dag 1TB på Ps4 og det føles lite noen ganger..
 8. Ok. Har nå en preorder med bekreftet lagerdato 18.11. Prøvde en gang til nå, men da fikk jeg beskjed om at maks antall var benyttet. På meg personlig eller for hele butikken? edit: prøvde igjen og nå er knappen gråa ut "ikke tilgjengelig" 🤣
 9. Svippa innom Elkjop.no nå - kunne forhåndsbestille med bekreftet lagerdato 18.11. Trodde de var utsolgt?
 10. Baserer det selvfølgelig bare på tidligere erfaringer. Kan jo bare vente og se. Er jo ikke nødvendigvis direkte link mellom SKU i nettbutikken og det Sony sender. Bare å sette et antall, det.
 11. Til info: selv om du har fått bekreftet en preorder er ikke antall konsoller butikkene mottar kjent og du er ikke garantert å få en på lansering. Det betyr at eksempelvis Elkjøp mottar 1500 preorders, men mottar bare 1000 konsoller - sender ut disse og de 500 siste må vente til Elkjøp mottar neste ladning.
 12. Får vel uansett en faktura når orden fullføres. Er vel bare å bruke prismatch da?
 13. Ser den. De burde prise konsollene likt ift internasjonal pris. Dumt hvis en intetanende mor velger Xbox X istedetfor fordi den var litt rimeligere..
 14. Prisene har jo hoppet opp og ned i hele dag. Ser an noen dager før jeg går i full tilt over dette..
×
×
 • Create New...