Gå til innhold

ExcaliBuR

Medlemmer
  • Innlegg

    5 254
  • Ble med

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av ExcaliBuR

  1. @Dr.Peedee, hadde lyst på Crystal helt til jeg så at det var standalone. Har ingen interesse eller behov for det. Har hørt at Pimax ikke har det beste ryktet når det kommer til day one releases nei... men håper de har mer erfaring under beltet nå. I tillegg burde det være mindre kompleks med PCVR headset enn standalone 😅 (Min ufaglærte påstand).

    Var det noe greier med Crystal, at de ble lovet glasslinser, men første batch ble sendt med plastikk?

    Valgte den billigste, QLED. Har lyst på større FOV, og de nevner ikke FOV med OLED, bare at den er "mindre". Har printet ny gasket til G2, og det fungerer, men kan gjerne ta flere grader FOV.

    Kunne sikkert holdt med light, men er litt gadgetfreak og automgaisk IPD, "øyesporing"(?), m.m fristet for mye.

  2. Sertifisering er minstekrav som skal bli oppfylt. Det testes gjerne ved å kjøre oljen gjennom maskiner en viss tid og med en viss belastning og så måle slitasje ved bestemte punkter. Er slitasjen innafor bestemte verdier så er det bestått test. Om testene tar høyde for f.eks. kaldstart i -20°C i 100 dager vet jeg ikke. Mye slitasje skjer i slike tilfeller.

    Jeg vil tro at additiver vil være forskjellig mellom Castrol, Mobil 1, Biltema, Amazon etc. selv om alle får råoljen fra Equinor. Og dette vil jo ha litt å si på egenskaper utover sertifisering/spesifikasjon. Hvor ofte f.eks. oljen tåler store temperaturforskjeller uten å miste smøre egenskaper, hvordan påvirker drivstoff oljens egenskaper om det er liten lekkasje et sted.

    Ok at selve oljen blir levert av de samme leverandørene, men foredling, så vidt jeg vet, skjer lokalt og vil være forskjellig.

    Men med "hyppig"/regelmessig oljeskift og filterbytte er mye gjort.

  3. Stein58 skrev (På 3.2.2024 den 10:16 AM):

    Tolletaten har laget et system som fungerer for at staten skal få drevet inn pengene sine. Det virker som om de gir blaffen om vi må betale dobbelt mva pluss gebyr i tillegg!

    Hurra for norske politikere og byråkrati!

    https://www.toll.no/no/netthandel/1.april/

    Utregningen av MVA gjøres fra fakturasummen. De seriøse nettaktørene tar ikke sitt lands MVA når en vare skal eksporteres da de får fratrekk for MVA ved eksport.

    Gebyr tilfaller speditør og ikke staten.

    • Liker 1
  4. Dr.Johnsen skrev (3 timer siden):

    Skjermbilde2024-02-05131401.png.f504fca697bfce743908dd7348d34c4a.png

    Fort nok vis man velger riktig hovedkort produsent Asus B650E 6400 mhz Har et Gigabyte 650 Som ikke tåler noe og et Msi B650 som gir Blåskjerm når memory Memory Context Restore er på så veldig hit and miss 😉

    Aktiverte den Power Down samtidig?

  5. Hei,

    Jeg jobber som systemeier for et foretak som har under 2000 ansatte.

    Vi er i prosess med å utrede nytt virksomhetsarkitektur program, men står litt "fast" i gode alternativer.

    Bedriften produserer ikke noe fysiske uavhengige produkter, men leverer basert på ordre og marked.

    Det vi er på jakt etter er en løsning som kan visualisere interne prosesser koblet opp mot input og outputs, koble opp dokumenter, lovkrav, interne systemer, risikoer etc. for å få en visuell representasjon. I tillegg er det ønskelig å ha muligheten til å koble alle prosesser sammen der det er naturlig og.

    Dette skal brukes til kvalitetsledelse og også opplæring for ansatte så det er viktig at løsningen har god visuell representasjon på nettet. Det må også kunne enkelt kobles opp til MS Azure, Office etc. i tillegg til at at burde være mulig å få til koblinger mot andre interne systemer.

    Det er ønskelig i tillegg at det skal være intuitivt å jobbe i for arkitektene.

  6. Sant. Mener lokal elektriker var inni stikket og "gikk over".

    Hører litt med at utbyggers elektriker koblet kjøkkenstikkene(-platetopp og innebygd ovn), stuestikkene, spotter 1. Etg og varme i gulv 1. Etg. Og utestikkene på en 15A... Kunne ikke støvsuge ("ny" type, ikke sånn 2200w sak) hvis kjøleskapet skulle fyre opp aggregatet og gulvet tilfeldigvis varmet litt...

    Bestilte lokal elektriker for å splitte den opp og han klødde seg litt i hodet mtp. hvordan det var løst fra utbyggers elektriker.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...