Jump to content

Odin_83

Medlemmer
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg får lese meg litt opp hvordan det hele fungere ihft. pensjon, forsikring etc. Takk for svar 🙂
 2. Hei, Fikk nylig henvendelse fra en bemanningsbyrå fra utlandet( UK) angående en jobb i Norge. Det er snakk om 100% stilling. De viser stor interesse i min CV og kandidatur, men jeg er noe usikker hvordan dette vil fungere i forhold til lønn, goder eller pensjons reglene i Norge? Jeg har nå fast jobb i etablert firma i Norge(Vestlandet) og tjener vel langt under snittet for å være ingeniør i 10 år(625k/år). Frister meg å prøve noe nytt og ønsker så klart høyere lønn! Noen som har kunnskap og vet om dette kan medfører ulemper? Hva slags ulemper? Jeg har ingen erfaring med bemanningsbyrå fra utlandet som har kunder her i Norge.
 3. Odin_83

  Elbil-tråden

  Bøyd bærebjelke ved løftepunkter under bilen - Hyundai Kona 2020. Noen som vet hvordan man fikse det eller hva man bør gjøre ved en sånn situasjon?
 4. "dpc warchdog violation" min alle første feil kode bluescreen så "irql not less or equal" INVALID_PROCESS_DETACH_ATTEMPT og det hender alt bare stoppe opp uten feilkode.
 5. Hoof da... det vil si at mine hardware er helt gående? Det er helt merkelig uten å overklokke eller spilt noe særlig hardcore. Kan dette være garanti sak? bygde ferdig kassa i starten av 2020.
 6. Hei, Jeg kjøre "rett fra boksen nå" altså alt i standard... Rammen er helt nede på 2400. Jeg har fått ca. 5 forskjellige feilkode.. MEMORY_MANAGEMENT NTFS_FILE_SYSTEM IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL og noe par andre... husker ikke alle... men skal ta bilde av alle de i morgen eller noe.
 7. Hei, Hvor kan jeg få hjelp angående blue screen på pc? PC min har kjørt perfekt fram til i går. Fra og med i går har det oppstått forskjellige feilkode i bluescreen. Prøvde å formatere og installere windows10 på ny, men blue screen dukker opp under installasjonen... altså rett etter at jeg har valgt hvilke disk jeg skal installere i og filene begynner å gjøre klar for å installere. BOOM BLUE screen... andre ganger kommer jeg ikke lengre enn der jeg skal velge disk for å installere windows. Stopper rett og rett etter med blue screen av forskjellige slag. Er det feil med RAM? Feil med NVME? Feil med Hovedkort? CPU? GPU? Utrolig frusterende!
 8. Hei, Jeg skal bruke til å lagre spill og Autodesk 3D filer som jeg jobber med. Hva burde jeg eventuelt kjøpe av harddisk? Jeg har allerede en Corsair Force Series MP510 960GB som jeg bruker nå. Har bare 100GB ledig plass igjen! Hvordan skal jeg ta backup? (fra hvor til hvor?) 🙂 Anbefaler noe annet? Takk for hjelp!
 9. Hei, Er denne noe å anbefalle? https://www.computersalg.no/i/1254861/seagate-exos-7e8-st8000nm0055?utm_source=prisguidenNo&utm_medium=prisguidenNoLINK&utm_campaign=prisguidenNo
 10. Odin_83

  Elbil-tråden

  Hei, lurer på hva koster det å bytte ut sikringskapet og installerer en ny skap? Jeg må muligens bytte ut hele skapet for å kunne installere sikring til elbil lader på 32A kurs. Det skapet jeg har nå er for trang/lite plass til de nye sikringene som trengs for å koble til elbil lader. Det fikk jeg vite på befaring av elektriker. Hele jobben og material kom på ca. 40.000,- ink. mva.
 11. Odin_83

  Elbil-tråden

  Takk så mye for nyttige tilbakemelding! 😄 Setter stor pris på!
 12. Odin_83

  Elbil-tråden

  Hei, takk for tilbakemelding. Jeg kom på denne i disser tider med black weekend. https://www.elkjop.no/product/hjem-og-husholdning/elmateriell/elbillader/180700/wallbox-pulsar-plus-elbillader-plp1-0-2-4-9-002-c-sort Wallbox: som kan lades opp mot 7,4kW i mitt 230V anlegg tenker jeg. Eller vil dere anbefale å gå for EOMini, Easee eller Zaptec?
 13. Odin_83

  Elbil-tråden

  Hei, Lurer på hvilke hjemmelader til el-bil er best nå fortiden? Hvor eller hos hvem får man best pris på installasjon og lader ?
 14. Hei, Snart black weekend/Friday, lurer dermed på hvilke 4-3TB HDD som er best å se etter i disse dager? Ser også mange HDD på tilbud med NAS? kan jeg bruke NAS på vanlig PC-gaming/3D modellering bruk?
×
×
 • Create New...