Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/14/12 in all areas

 1. 2 points
  Hei gutter (og jenter, håper jeg) jeg heter Sommernatt (neida, gjør egentlig ikke det) og er ny-ish. Har vært medlem siden 2006, men som dere ser, har jeg ikke vært særlig aktiv! Nå er den tid over, og en ny æra har startet. Jeg går på BI, er nerd og har hamster. Håper noen våger å snakke med meg selv om jeg har pupper
 2. 2 points
 3. 2 points
  Er med edit: Jeg synes grensen for å melde seg på burde være at man har vært registrert i minst seks måneder og har minimum 250 poster utenfor OT.
 4. 1 point
  Hei, jeg er 21 år gammel og har igjennom hele mitt liv vært tynn, alltid kunne spise hva jeg ville når jeg ville uten og gå opp i vekt. frem til jeg var 18 ca så var det et problem, jeg følte meg for tynn. Så plutselig gikk jeg opp i vekt. I begynnelsen så var det bra synes jeg. Jeg hold en grei normal vekt rundt 85 kilo. Så gikk jeg inn i miltæret. Hvor jeg først ble i bedre form, men utover tjenesten så begynte jeg og gå mer og mer opp i vekt. Når jeg var ferdig med militæret så var jeg rundt 95 kilo. Og jeg innså på en eller annen måtte ikke at jeg gikk opp for mye. og jeg forsatte og gå opp i vekt. iløpe av det neste året fra jul til jul(desember 2010 til 2011) så gikk jeg opp til 107 kilo. Jeg var rett og slett overvektig og jeg fant ut at nå må jeg gjøre noe. Februar så begynte jeg og jobbe for og gå ned i vekt igjen. Jeg forandret måten jeg spiste på og hva jeg spiste. Sluttet med all brus og godteri.Jeg begynte også å spise alle mine måltider med t-skje og på bestemte tidspunkter. Det virket og jeg gikk fort ned 10 kilo de første 2 månedene. Jeg sluttet og spise med t-skje for min mage som før hadde vært vandt med og spise store porsjoner var nå blitt vandt med små porsjoner. Jeg forsatt vekt tapet og når jeg kom hjem til sommerferien så var jeg rundt 90 kilo. jeg hadde da begynt og gå mye. Jeg begynte å gå til og fra jobb. iløpet av sommeren hadde jeg gått ned til 83 kilo. I de siste 2 månedene har jeg forsatte med mine gode rutiner. Laget så og si all mat fra bunnen av. Spist sunt og har kun hatt en dag i uka hvor jeg kan slippe meg "litt" løs. Jeg er nå nede i 75-77 kilo og har så og si nådd målet mitt. For bare 8 måneder siden så var jeg overvektig og følte meg uvel i min egen kropp. Jeg trodde det ville ta 2-3 år og bli kvitt alle kiloene jeg hadde tatt på meg de siste 2-3 årene. Men klarte det på 8 måneder. Jeg føler meg i dag frisk og rask. Og har en helt annen livsglede og syn på livet. Er en stor dag og egentlig periode for meg. Ville bare dele det med noen andre. For min del og for og vise at det fult mulig og gå ned i vekt og faktisk rimelig fort viss du virkelig bestemmer deg for det! Takk skal dere ha
 5. 1 point
 6. 1 point
  Vel, angående komfort, så stiller HD700 i en egen klasse i min erfaring. HD650 som jeg også satt med før var gode, satt fint og presset ikke. Men HD700 veier nesten ingenting heller, til å være så store som de er. Derimot sliter jeg litt med å forstå hva du er ute etter i det store og hele. Er det snakk om å høre på musikk direkte ifra pcen via lydkortet du har i dag bare? Hvilken type musikk og hvilket format? Skriver også at du ønsker bass, noe som HD700 gjengir fint helt ned i bunnen, men det er ikke noen fremtreden bass på dem. Om du likte lydbildet av HD700 i butikken, ville jeg kanskje faktisk heller anbefalt HD650 + en matchet bra dac/amp kombo, enn kun HD700 rett i pcen.
 7. 1 point
  Hei! Jeg heter Erlend, og jeg har spilt gitar i 5-6 år nå. Har ikke lagt ut mange videoer før. Hva syns du om denne??? Takk. https://www.youtube.com/watch?v=LCsrOY795b4
 8. 1 point
  For en del år siden satt jeg også som kassemedarbeider. Jeg hadde da fått skiftansvaret for en liten coop prix på Ullevål i rundt 2005. Vi var kun to personer på vakt, meg og en ringevikar som hadde vokst opp på østkanten av Oslo. Vet ikke om dette var grunnen til at han så at fire unge menn i 20års alderen holdt på med lugubre saker, men jeg så da ikke dette. Han tok tak i meg og hvisket ømt inn i øret mitt "Wolla, jeg tror de der bøffer øl", "Faen!" tenkte jeg. Situasjonen er som følger, en puslete kassemedarbeider som spiller WoW på fritiden mot fire veltrente, ølstjelende tyveåringer som sakte men sikkert bærer et brett med sixpacks mot personellutgangen på baksiden. Denne utgangen var på den tid usikret og førte rett ut til et halvåpent område der man kunne klatre over et lite gjerde av tre, dersom man ville inn, eller ut. Panikken sprer seg, jeg føler meg varmere og hendene mine blir klamme. Tankene raser, skal jeg kontakte politiet, skal jeg la de unslippe, trykker jeg på ransalarmen, kontakter jeg sjefen min? Ikke vet jeg hvorfor, men jeg bestemte meg for at jeg skulle følge etter denne banden som stjeler fra butikken min. Med den signalgule prix uniformen åpner jeg døren raskt klar til hva enn som skulle skje, ingen der. Titter forsiktig rundt hjørnet og ser da to stykker som lemper over tre brett med øl over til andre siden av gjerdet der to andre tar i mot. "Faen, faen, faen!" humrer jeg for meg selv. De alle har ryggen til og at de ikke har sett meg enda, adrenalinet suser i kropper, samt som jeg tenker på hva i all verden jeg skal gjøre. "HEI, HVA FAEN ER DET DERE DRIVER MED" utbryter jeg så dypt som stemmen min muligens når. Guttegjengen får panikk, de snur seg ikke. De to som allerede har klatret over gjerdet forsvinner på sekundet. De to som står på min side av gjerdet, kaster fra det siste brettet med øl de skulle lempe over. I panikken har de fortsatt ikke snudd seg men er mer opptatt i og komme seg over gjerdet. De er begge over gjerdet i løpet av sekunder, han ene går på trynet først mot asfalten på andre siden, men kommer seg fort vekk uansett. Eneste som nå er igjen på baksiden av Prix er da meg, en puslete nerd som skremte vekk fire personer kun med stemmen min. Det skal også sies at de heller ikke fikk med seg en eneste boks med øl.
 9. 1 point
  Det tror jeg nok er feil. Større element betyr ikke at den er treigere, om den var treigere ville det tilsi en annen frekvens enn den skulle levert, men når en forsterker sender signaler om en bestemt frekvens vil det i teorien være den samme uansett element (tenker nå i forhold til samme serie ettersom det er stor forskjell på en boss sub og en focal sub), der går det ut på størrelsen.
 10. 1 point
  Høres ut som en tungvint måte å organisere økonomien på, særlig når du må spørre om hjelp til utregningen.
 11. 1 point
 12. 1 point
  Nei til gratis førerkort hos innvandrere!
 13. 1 point
  Ikke for å uttale meg veldig nedlatende mot personen, men det var en Utøya-overlevende som har gitt ut en selvbiografi etter hendelsen. Personen er bare 19 år gammel og har allerede skrevet en selvbiografi. Boken er bare på 176 sider og beskriver det korte livet hennes og Utøya-hendelsen. Hva er vits?
 14. 1 point
  Over til noe helt annet, var så heldig å få med meg noen stjerneskudd også i tillegg til en bit av melkeveien
 15. 1 point
  Upopulære synspunkter, min gode mann. For å komme med et virkelig upopulært synspunkt, i hvert fall på dette forumet: Religion er like menneskelig som språk, og det er dårskap å innbille seg at man er religionsfri bare fordi man er ateist. Du kan ta mennesket ut av kirken, men ikke kirken ut av mennesket. De fleste som bruker "ateist" og "religionsmotstander" som identitetsmarkør er pretensiøse, korttenkte noksagter. Det inkluderer (kanskje særlig) rabalderfjolset par excellence, Richard Dawkins. Forresten funker sånne tråder som dette fint på 4chan og lignende, hvor de slettes etter en kort stund og man ikke trenger å forsvare seg så veldig lenge. Her på Diskusjon er jeg ikke så sikker .. Bonus-synspunkt: Gojira er ikke så jævlig bra.
 16. 1 point
 17. 1 point
  Vandra litt rundt på Nasjonalteateret. Mye artig der, men i rulletrappene er det fryktelig mørkt og mye skarpt lys, så jeg gikk for hdr. Ikke ofte jeg gjør det, men forsøkte å behandle bildet ganske moderat.
 18. 1 point
  Nyregistrert bruker, ett innlegg etter få minutter, med link til obskur nettbutikk og beskrivelse av positiv handel. Dette lukter stramt av egenreklame... Rapportert. Wish
 19. 1 point
 20. 1 point
  Og her ligger problemet med sjangeren, istedet for å prøve noe nytt og faktisk lage noe ut av det så holder de seg til de samme gamle oppskriftene og resirkulerer ting til døde.. Jeg vil ikke at ett nytt FPS spill skal være COD eller BF3, jeg vil ha noe som gjør noe nytt og forfriskende. Jeg har BF3 fra før av for meg å kjøpe ett spill som Warfighter fordi at det er "litt" annerledes i multiplayer duger ikke som grunn. Med premium BF3 så har jeg kart som fint klarer å konkurrere med COD's hektiske kamper, eller Battlefield BC2 sine store kart. Jeg kjøpte forrige MOH og ble ikke imponert, når jeg leser reviews på det nye så blir det ikke ett kjøp for min del. Jeg vil ha ett spill som gjør noe nytt, MOH baserer seg på spesialsoldater. Og de skal gjerne være taktiske og løse oppdrag på forskjellige måter. Når enspillerdelen tvinger deg til å gjøre A før du kan gjøre B så er det pent lite som minner om taktikk og spesialsoldater. Multiplayer delen kan sikkert være bra den, men den interesserer meg ikke nok til at jeg gidder å kjøpe spillet nettopp fordi jeg har BF3 Premium fra før av. Sjangeren er på en vei som ikke er bra, jeg vil ikke spille en enspillerdel hvor 50% er scripta for å gjøre plass til fete eksplosjoner fordi det ser rått ut. Den veien BF serien og generelt "mainstream" FPS er på vei gjør at disse spillene kommer ikke til å bli kjøpt før de er lansert og reviews kommer inn for min del.
 21. 1 point
 22. 1 point
  Nå er det litt vanskelig å forstå hva som er problemet. Men ser du bruker pekere noen plasser og referanser ander plasser. Det å blande disse tingene gjør at man ofte blir forvirret. Poenget med referanser at man kan bruke de som vanlige variabler og ikke som pekere, selv om de i grunn egentlig er noe som minner om pekere. Hva om du endrer gridhelper.h til noe slikt, og bruker pekere i stede for referanser. public: gridHelper(gridState *gState); private: gridState *state; // Pekeren til objektet initialisert av monster objektet gridHelper::gridHelper(gridState *gState) { state = gState; }
 23. 1 point
 24. 1 point
  Ingen er nøytrale men jeg synes på ingen måte TV2 er verre en NRK. Noe propagandaorgan har jeg problemer med å se det som. Når enkelte aviser innrømmer at de motarbeider partiet synes jeg straks det blir verre, og det er mange saker, særlig utenriks, der norsk presse er sørgelig ensrettet.
 25. 1 point
  Det aller beste fundament for objektivitet er en fri presse med flere aktører. Da vil de balansere hverandre. Det løser ikke problemet med at mange av oss bare leser én avis og bare ser nyhetene på én TV-kanal, men det er det uansett ikke mye å gjøre med. Vi stemmer bare på ett parti også, uten at noen krever at partiene skal være "objektive". Tvert om. Så skal man tenke seg litt om før man krever objektivitet. Det er så altfor lett å blande det sammen med nøytralitet. Og verden er ikke nøytral. Når Warzavapaktens stridsvogner rullet inn over Tjekkoslovakias grenser under Praha-våren, var det vel bare Moskva (og NKP) som beklaget seg over at vestlige media ikke så saken fra deres side. Det er ikke slik at dersom man sender en sak som angriper Trond Giske så må man i objektivitetens navn sende en som roser ham. Kanskje er det ingenting å rose. Skal media gjøre jobben sin i slike saker, så kan de ikke være nøytrale. De må grave. Å la være for å ikke velge side ville være en unnlatelsessynd. Objektiviteten får historikerne ta seg av. Man kan selvsagt gjøre som en av avisene jeg ikke leser - VG - og være på regjeringsjakt uansett hvilken side som regjerer. Men det forutsetter at det er noe å kritisere. Det får uansett vi som leser - eller ikke leser - avisene vurdere. Ironisk nok er det få TV-kanaler som har fått mer kjeft for å være partiske enn NRK (eller ARK - Arbeiderpartiets Rikskringkasting - som Hagen pleide å kalle det). At TV2 fort landet på den andre siden er ikke spesielt merkverdig. Det var et marked for det, og når TV2 hentet Stein Kåre Kristiansen fra VG var det vel vitende om hvilken linje de skulle legge seg på. Geir
 26. 1 point
  Godt poeng! Men savner likevel mangfold av perspektiver. Vi kan diskutere enkeltpersoner og enkelthendelser, men mitt poeng er at det virker som det er en rød tråd i TV2s nyhetssendinger; "Hvordan kan vi skade regjeringen mest mulig"? Og er det heldig med et slikt ensrettet politisk fokus som TV2, med Kristiansen i spissen, har inntatt? Poenget er vel at det er langt mer venstredreining i redaksjonell dekning enn høyredreining. "Konservative" Aftenposten ledes av en tidligere RV-leder som startet sin journalistiske karriere som propagandist i Den røde garde. For øvrig er ikke TV2s avsløringer av korrupsjon kritikkverdig. Vi har en altfor servil presse, og nettopp derfor ble en person uten politikompetanse - men partiboka i orden og forlover i Stoltenbergs bryllup - ansatt som sjef for politiet uten at noen løftet et øyebryn.
 27. 1 point
  Jeg vet ikke om en tidligere statsekretær for Arbeiderpartiet er den beste kandidaten om man ønsker en nøytral dekning av kamerederi og nettverkskorrupsjon i nettopp Arbeiderpartiet.
 28. 1 point
 29. 1 point
  http://www.unblock-us.com/ Prøv den gratis i en uke. Lar deg bytte mellom alle Netflix-landene i innhold. Voila, Netflix er awesome.
 30. 1 point
 31. 1 point
 32. 1 point
  Er selv 22, syntes ikke det er noe attraktivt ved 14-16-åringer. Selv om de kan se like gamle ut som en jente på min alder, er det noe ved den mentale tilstanden som er helt off. Hadde nok tatt sofaen jeg.
 33. 1 point
  Jeg er fremdeles ikke over tapet av Cyrix.
 34. 1 point
  Finnes også spells som detect life og detect dead.
 35. 1 point
  Vil ikke si at det er så veldig usannsynlig heller. 235 kr/timen er heller ikke veldig mye. Med 1750 timer i året, blir det litt over 400.000 i lønn. Det er flere bedrifter som har bonus på 1-2 månedslønner, der alle i bedriften er med, ikke bare de i ledelsen. Men dette får man naturligvis bare om man når målene. Mesteparten av de tingene han ramser opp kan kanskje høres for godt ut til å være sant, men det er langt fra sjelden at bedrifter har det slik. Nå er det vel sånn at arbeid på ett lager ikke krever veldig spesielle evner, er altså ett arbeid de fleste kan klare. For 165 kr timen (cirka tariff) uten andre goder vil folk stå i kø for å få jobb. ' Hvorfor skal man da betale 235 kroner timer + masse dyre goder?
 36. 1 point
  I en "hvorfor tror ikke du på den guden jeg tror på diskusjon" Eksiterer gud? Gud er ikke et elektron i et atom, er han vel? Gud er uforanderlig. Gud er sannhet fordi bibelen forteller det. Hvis jeg hadde spist en pakke med alfabetkjeks kunne jeg driti et bedre argument en det.
 37. 1 point
  Ramius troller. Primer har bare forvekslet MoV med forums.tunedtech.ca/
 38. 1 point
 39. 1 point
  Ingen av oss har problemer med å ta folk seriøst. Det er bare deg vi ikke tar seriøst. Fordi du oppfører deg som om du er 10 år. Hva refererer du til når du sier faget ditt? Buksesying, eller journalistikk? Jeg har nemlig symaskinsertifikat. Du har et problem, personlig og profesjonelt, hvis du tror at du kan komme med påstander, uten å vise til kilder, og like vel forvente at det skal taes for god fisk. Men det er kanskje det som læres bort til nye journalister, sleng ut en kontroversiell påstand, og se hva som skjer. Er ikke så nøye om det er sant. For å runde av; hvis du ikke bryr deg om hva andre mener, hvorfor er du på diskusjon.no da? Viktigere; hvorfor blir du journalist hvis du allerede har bestemt deg for hva som er virkeligheten?
 40. 1 point
  Punkt 1: Du velger ikke en i3 2xxx (Sandy Brigde) når du får en i3 3xxx (Ivy Brigde) til omtrent samme pris. i3 3220T er et bedre valg. Punkt 2: Ville ikke valgt Chieftec PSU, når man vil ha noe med lite støy så vil jeg primært gå for Seasonic. I din prisklasse er det Seasonic S12-II 380W som er den jeg ville sett på, eventuelt S12-430W. Har selv S12-II 430W i en server som må være stille, og det er den. Men har du råd velger du Seasonic X-400FL (den er lydløs - og trolig en av de beste PSU-er som noengang er laget). Punkt 3: Jeg ville valgt Samsung 830 128 GB som SSD. Har i realiteten nesten samme ytelse som Intel 520, men den koster noen hundrelapper mindre. Punkt 4: Du kan i realiteten velge det rimeligste minne du finner som er minst 1333 MHz. Punkt 5: Ville vurdert en bedre CPU-kjøler, boxed kjølere har en tendens til å støye litt uansett (uten at jeg har ørt kjøleren på i3 3220T. Scythe Shuriken er lav nok til å gå i dette kabinettet. Punkt 6: Velg en annen butikk. Velger du Dustin Home, så får du oppsettet med i3-3220T, Samsung 830 128 GB og Seasonic X-400FL til 4 300 kr, dvs et oppsett med garantert støyfri PSU og bedre CPU til bare 300 kr mer.
 41. 1 point
 42. 1 point
  Etter å ha skummet gjennom listen for spesialslippet så er min første tanke hvordan i pokker jeg skal få med alt dette på toget hjem...
 43. 1 point
  Har 233 timer registrert spill tid i Skyrim på Steam nå. Må bare si at dette, Oblivion og Fallout 3 er av de få spillene jeg har brukt masse tid på. Man kan si my rart om Bethesda sine spill, men de klarer iallefall å holde meg pal bak skjermen. Skyrim er i mine øyne ikke bare et spill, men et kunstverk. Det vi trenger nå er noen skikkelig digre ekspansjoner med nye landområder. Slik som Shivering Isles til Oblivion. Dawnguard var helt OK, men ikke det helt store. Så jeg håper på mye, mye mer her.
 44. 1 point
  Det er, som på resten av forumet, ikke tillatt å lenke til piratkopiert materiale på TV- og filmdelen. Det er tillatt å starte en diskusjon rundt piratkopiering. Det gjøres i tilfelle i egen tråd. Det at en person laster ned serier eller filmer diskvalifiserer ikke fra å håndheve rettningslinjene og føringene her inne. Hilsen en som laster ned serier, av og til kjører for fort og tilogmed har drukket på offentlig sted.
 45. 1 point
  Tviler faktisk jeg også på... stor forskjell på krav på sterkstrøm og lavspenningsanlegg.
 46. 1 point
  Vet ikke hva destinasjon menn i andre land har, men fasiten er vel som følger. Mann fra rikt land er veldig atraktiv for kvinne i fattig land. Det er helt garantert mange menn som misbruker dette kynisk. Men de jeg kjenner som har valgt en slik løsning forsørger faktisk resten av familien hennes som er igjen i hjemlandet i og med at noen tusenlapper er masse penger der.
 47. 1 point
  Steike, ny pers i T34. Drepte 6stk og skadet 5 andre. så hoppet jeg rett i min Löwe og hadde en god runde der også Har screenshots og battlerecording om noen er interessert... Victory! Battle: Murovanka 6. august 2012 02:19:39 Vehicle: T34 Experience received: 4 772 (x2 for the first victory each day) Credits received: 150 394 Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper, Sharpshooter Victory! Battle: Sand River 6. august 2012 02:35:10 Vehicle: Löwe Experience received: 3 546 (x2 for the first victory each day) Credits received: 124 117 Battle Achievements: Sniper
 48. 1 point
  Starta nettopp på Skyrim igjen, denne gang med ca 1000 mods installert. Det er slike ting som gjør at levetiden på spill blir 10x lengre
 49. 1 point
  Bra sagt, men må legge til at jeg faktisk har sett en jente på 10 som så ut som en jente jeg kjenner som er 18 år, hadde dem tatt på seg sekk over hodet hadde jeg ikke klart og si hvem som er hvem, og det er hebefil, og ikke pedofil, det forklarer at man ikke kan si at 10-11 ER pedofili og 12-14 hebefil, uansett hvordan dem ser ut, det går ikke på alder, og det er det som er så vanskelig for andre og forstå, det er noe jeg selv har opplevd altså. Edit: jenter på 12-13 er idag klart seksuelt moden (de fleste), kroppsmessig.
 50. 1 point
  Nei, det kan ikke kalles sushi. Grøtris uten eddik og gamle, tørre fiskebiter. Styr unna.
×
×
 • Create New...