Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/17/12 in all areas

 1. 8 points
 2. 6 points
  Man gir ikke fra seg spenningen på starten, da blir resten av artikkelen kjedelig. Var den ikke det i utgangspunktet?
 3. 5 points
  Poenget var vel at Samsung lister opp en helg haug med egenskaper som de selv har utviklet og funnet på. Hvis Apple gjør det samme blir deres liste minst like lang, og hele reklamen kan snus «mot» Samsung.
 4. 5 points
  Du skulle spurt om han så etter i postkassen.
 5. 4 points
  Herre, folk prater allerede om "grusing" av kvarandre? Voks opp, folkens. Så enkelt er det jaggu meg ikkje, hverken eine eller andre veien. Litt som å påstå at motstanderen i eit marathon blir "parkert" fordi vinneren maktet å komma tjue cm lenger frem. Det er på ingen måte relevant ordbruk. EDIT: Oops, kom rett etter mod.
 6. 4 points
 7. 3 points
  Gjetter på at både Canon og Nikon er durkdrevne innen markedsføring, og vet hva som selger. Disse to kameraene kommer helt sikkert til å selge godt, og de er relativt likt spesifisert og prisgitt. Sannsynligvis er det viktigste for både Canon og Nikon å få folk over på fullformat (det vil sannsynligvis resultere i at de selger flere dyre objektiver også), og mens mange på nettet sitter og klager over at både Canon og Nikon har skuffet med disse to kameraene, er all denne FF-debatten med på å få selv de av oss som ikke hadde planer om noe nytt kamerahus interesserte i FF. Kanskje kjøper vi ikke dette kameraet (fordi det ikke har alt vi føler vi trenger, noe Canon og Nikon selvsagt er svært klar over), men alt fokuset på fullformatkameraer gjør oss likevel sugne på fullformat - og når det suget først er der forsvinner det sannsynligvis ikke. Og så sparer vi litt ekstra og kjøper 5DmkIII eller D800 i stedet, så det er vel ikke helt utenkelig at alt fullformatpratet i disse dager (og det har vart en stund, og har helt sikkert kommet for å bli) vil sørge for økt salg også av Canon og Nikons dyrere fullformatkameraer. Tror Canon og Nikon vet jævlig godt hva de gjør, selv om det i dag er et hylekor uten like på nettet, og mange av oss forbrukere gjør nok akkurat det de vil. At Canon skal ligge dårligere an enn Nikon fordi Nikon lanserer sitt D600 først, kjøper jeg ikke. Disse kameraene er uansett ikke myntet på førstegangskjøperen, men på de av oss som allerede er mer enn gjennomsnittlig interessert i foto, og de fleste av oss har allerede bundet oss opp i optikk og brukeregenskapene til et merke, så vi skifter ikke leir pga bagateller.
 8. 3 points
  For eksempel en liberalistisk løsning, der markedet ordner alt. Men ordner markedet virkelig alt? Kan et fritt marked som løper løpsk uten reguleringer ende i kaos og sosial uro? Hva sier historien oss? Skatteflyktning er det ikke mulig for deg å skrive i en eneste tråd uten at ....
 9. 3 points
  Hva er greia med bukseseler som det der? Ser så sinnssykt teit ut spør du meg, har jo ingen funksjon.
 10. 3 points
  Når Kjetil Rekdal er enig med rbk og dommeren, så er det ingenting å diskutere lenger.
 11. 3 points
  Ikke ofte jeg bruker komboen 5D mkII og 16-35mm, men har fått litt mer sansen for det på naturbilder, så var ute å testet litt mer i dag.. Randvik by KristianJV, on Flickr
 12. 2 points
  Etter din logikk bør da også alle andre videoer som lages for å provosere fjernes. Hvordan skal verden utvikle seg videre dersom det ikke skal være tillatt å sette problemer under debatt, enten det er snakk om religion, diskriminering eller undertrykkelse? Hvis man skal fjerne alt som kan støte og fornærme andre, har man plutselig lagt helt andre forutsetninger for demokratiet. Og hvem er det i så fall som skal ha retten til å definere hva som er krenkende?
 13. 2 points
  Dyrke mark rundt et atomkraftverk høres ikke spesielt smart ut det heller.. Som Simen1 da det er totalt ufarlig, selve reaktoren i et kraftverk er inni bak en vegg av bly stål og sement, reaktoren kunne ha sprengt seg i fillebiter og enda ikke gitt noe stort utslipp. (merk i nye reaktoer som bygges i dag). Det er måle mere reaktivitet i byer enn det er i området rundt div reaktor i verden. så hør på fysikken ikke på skremselspropaganda. atomkraft er det sikkersete mest effektive måten vi har og generere energi i dag. + reaktorer i england som pumper inn vann for kjøling og pumper det ut igjen er det de pumper ut faktisk renere enn det som ble pumpet inn.
 14. 2 points
  Hvilken dimensjon lever du i? 8800GTX: november 2006, 6 måneder 8800 Ultra: mai 2007, 11 måneder 9800GX2: mars 2008, 10 måneder 9800GTX: april 2008, 11 måneder GTX 280: juni 2008, 2 måneder GTX 285: januar 2009, 7 måneder GTX 295: januar 2009, 7 måneder GTX 480: mars 2010, 14 måneder GTX 580: november 2010, 8 måneder GTX 590: mars 2011, 4 måneder GTX 680: mars 2012, 12 måneder Største ventetid var for GTX 480, og det var en vanvittig forsinket flopp. Nå er det heldigvis ikke DP-ytelsen for ALUene som har noe å si for gamingytelse da, man kan også regne med at Oland har 1/16 DP-ytelse for å spare på plass i motsetning til Tahitis 1/4 DP-ytelse.
 15. 2 points
 16. 2 points
  Jeg ser for meg det må være ganske ubehagelig å ha et bankkort i BHen? Kortnummeret vil sakte men sikkert inngravere seg selv til puppen, og dét vil vel bli sårt i lengden? Det kommer kanskje an på hvordan man legger kortet, og størrelse på puppen... Uansett må det bli litt klamt og ekkelt?
 17. 2 points
  Utviklere sitter nesten aldri på noen pengesekk. Bare noen ytterst få, heldige utviklere kan gjøre dette, slik som Blizzard (i minkende grad) og Valve. De aller fleste opererer i grenseland hele tiden, med akkurat nok penger til enhver tid (som de har fått i lån fra publisheren) til å holde ting gående. Penger de tjener på et spill går vanligvis til å betale tilbake publisheren og holde selskapet i live mellom prosjekter. Det er derfor utviklerstudioer ofte lukkes eller går konkurs umiddelbart før eller etter lansering av et nytt spill. Jeg skjønner at det er fristende å se for seg at selskaper man spytter penger inn i, f.eks. gjennom spillkjøp, får en stadig voksende pengebinge som konsekvens av dette. Det viser seg desverre å være svært, svært langt unna virkeligheten.
 18. 2 points
  Også en måte å bekjempe religion på.... Kan være at "de" ikke helt finner noe hellig med disse påstandene i det hele tatt.... I så fall er det vel like mange tolkninger som det er kristne tenker jeg, mer eller mindre. Men jeg finner det utrolig rart at enkelte får seg til å tro at en gud ville laget en bok, den eneste han har laget såvidt jeg vet, som er til de grader rotete og tolkbar... Er det ingen som har tenkt at en gud ikke ville skrevet en bok slik, nettopp fordi det ville fragmentere de som tror på dette i den grad det har gjort? Et nytt kirke samfunn hver 12 time... det er mye det...
 19. 2 points
 20. 2 points
 21. 2 points
  Sitter å ser på iPhone5 lansering. Stakkars Applefolk, har venta så lenge også er det ikke stort mer nytt enn en 0.5" større skjerm. lol. Den kommer til å selge (og omtales) som om det var verdens mest revolusjonerende produkt uansett da men.
 22. 1 point
  Nye mål er tatt: 16. januar --> 25. februar --> 17. september --> 13. mai ---> 7. august Overarm: 29 --> 29,5 --> 27,3 --> 29 --> 29 Overarm stram: 31 --> 32 --> 30 --> 30,5 --> X Midje: 75 --> 73 --> 68 --> 70 --> X Midje stram: 71 --> 68,5 --> 65,5 --> 69 --> 72 Hofter: 100,5 --> 100 --> 95 --> 98 --> 102,5 Lår: 61 --> 61,5 --> 58 --> 60 --> 62 Lovehandles --> 81 Vekt: 65,5 kg --> 65 kg --> 60kg --> 61kg --> 66kg Trening fra april/mai 2013: Har meldt meg inn på Spenst igjen og økt treningsfrekvensen. Prøver å trene hvertfall fem ganger i uken siden jeg jobber lite og vil ha litt struktur i hverdagen. I skrivende stund (11. mai) er det to uker siden jeg meldte meg inn og jeg har trent hver dag bortsett fra èn. Trener styrke, kondisjon og kroppsvektsintervaller med utholdende styrke (bootcamp style). KJØR!
 23. 1 point
  Tusen takk for tilbakemeldingen, setter stor pris på det! Jeg vokste så å si opp med runescape, så å remixe mer ville vært absolutt relevant, kansje jeg kan lage en hel samling med runescape remixer? Som du nevnte så ville trance vært en fødte sjanger for den sangen, så om jeg er i draget kan det hende det dukker opp en iløpet av uka faktisk. Har en viss idè om hvordan det kan høres ut, så er vel bare å få det iverksatt før det forsvinner igjen. Stay tuned!
 24. 1 point
  fin fin D600 video vimeo.com/49395253
 25. 1 point
  Men hvor mange sånne har du postet, holder det ikke med en for å vise setup?
 26. 1 point
  Hvor blir det egentlig av 4.1 til TF201?
 27. 1 point
  Det er svært autoritært. Og jeg vil påstå at det vil være maktmissbruk. Hvor skal egentlig grensa gå for hva vi skal tillate noen å bestemme over andre? Jeg mener ansvaret ligger hos oss, og at dersom vi ønsker å "fjerne" tigging, så burde vi slutte å gi til disse tiggerne. Forbud er alt for autoritært for min del. Jeg ser fordelene ved å forby det, men for meg og mange andre er det forskjell på det vi ikke liker, og det vi vil forby. Hvis vi skal forby alt det vi ikke liker, så vil vi ikke lenger kunne gjøre noe som helst.
 28. 1 point
  Jeg blir helt svimmel av alle sammenligningene. Sammenligne ytelsen med to typer kort fra Nvidia, og så sammenligne prisen med AMD sitt kort? Det minner veldig om måter man kan "ljuge" med statistikk på. Dere har forresten kopiert feil data til tabellen, der dere har skrevet "279$" på 7870, har kilden deres 349$. Det stemmer også bedre ift at dere skriver prisen er 20% lavere, når den i tabellen deres er lik
 29. 1 point
  Jonas Kinge Bergland i denne videoen på vgtv, og alle tilsvarende. Jeg gleder meg til å se en morsom video av en som faller fra høyt oppe, og så kommer Jonas og leker morsom med sine morsomme kommentarer på den tidligere morsomme videoen. Kleint, fælt, og irriterende.
 30. 1 point
  Hva sier History under develop? Er det lagt til noen endringer der?
 31. 1 point
  Nei? Selvfølgelig er ikke dette nok til å flatt utbasunere at en ability er for bra. Ang. morph så er han helt klart solid, og kan være helt latterlig slitsom å lane mot mid hvis du ikke har en helt som kan gå veldig aggressivt mot ham. Men op? At en helt er vanskelig å drepe gjør den ikke op i seg selv. Det virker som du baserer veldig mye på at hvis en helt er vanskelig å drepe i pubs så er den for sterk. Men sånn er det ikke, at han er vanskelig å drepe gjør ikke at han automatisk freefarmer..
 32. 1 point
  Hvor store deler av Europa skal ikke jeg uttale meg om men jeg vet GB er slik. Når det er sagt har økokrim alt gått ut bombastisk og sagt at slik er det allerede i norske nett. Du som eier av en router ER ansvarlig for trafikken. Dette ble uttalt ifm pedo-porr. Selvsagt har de ikke noe som helst belegg for den påstanden da ingen noen sinne er dømt for dette. Faktisk er vel heller ingen forsøkt tiltalt for noe slikt. Det må nok heller sees i lys av selvmord knyttet til uskyldige som blir pågrepet på arbeidsplassen med max pressedekning. Slike tilfeller var det jo noen av i perioden 2005 - 2010. Jeg tviler på noen snarlig lovendring i norge der dette blir et tema.
 33. 1 point
  Så er spørsmålet hvorvidt man kan regne mangelen på MSAA som Ultra også da. Forskjellen er særdeles stor, og kan ikke fatte at noen ikke ser forksjell. Nå har jo BF3 en alternativ metode, Antialiasing post, som krever mindre, men som i mine øyne bare gjør ting værre. Om man har aktivert denne så er det jo litt mer forståelig om man ikke ser forskjell fordi den drar ut alle kanter som smørje, og dermed vil ikke MSAA spille så mye frem eller tilbake. I mine øyne ser dette nesten værre ut en ingenting. Selv så sliter riggen min med å klare 60 FPS på 2560x1440 med MSAA, og har måtte ha det deaktivert, eller kun aktivert på visse maps.
 34. 1 point
  Obsidian er en utvikler, og de sitter sjelden med så mye penger. Det er det utgiverne (publisher) kommer inn. Se på det som regissør/produsent forholdet i film.
 35. 1 point
  Det er ikke balls out, DETTE er balls-out: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/863682/
 36. 1 point
  Et lite øyeblikk har de rådhusplassen helt for seg selv, og ingen byråkrater innenfor synsvidde. Greit at plassen kan brukes til noe da... Liker speilingene i vinduene på dette bygget, men det er også det eneste jeg liker ved det . Synes vel speilingene i de nederste rutene er som små egne kunstverk! Nikon CoolPix P7000 Brennvidde: 20.1 mm Lukkertid: 1/424 s Blender: f/4.5 ISO: 100
 37. 1 point
  Muligens ikke bedre når det kommer til diving(ikke helt enig der heller egentlig), men ellers går Suarez de på høygang. Overall cunthet er det få som er i Suarez-klassen.
 38. 1 point
  Det kan jo være englevinger da, men jeg synes punktet de gror ut fra er litt langt ned. Det som er vanlig er vel mer i skulderblad-partiet ? Det vel også vanlig at de kommer i par høvelig samtidig ? Jeg har ikke mitt mytologisk-medisinske oppslagsverk her akkurat nå, så det er litt vanskjelig å diagnostisere. Det kan egentlig være alt mulig dette, men sannsynligvis er det relativt harmløst. Ta det med lege så er du sikker og slipper å gå og lure.
 39. 1 point
  Det er ikke snakk om å være allergisk i det hele tatt, men at en -94 Mazda 626 skal være finere enn en av de aller, aller fineste bilene noensinne lagd blir bare for dumt. Hadde det vært en klassisk Datsun eller noe slikt hadde saken vært en helt annen, men det er faktisk snakk om en 13-på-dusinet-bil.
 40. 1 point
  Gjesp. Kom med noe bedre. Det er ingen som har sagt at du ikke kan si hva du vil, så du trenger ikke å blåse deg opp. Forøvrig festlig at du utbasunerer din egen rett til å si hva du vil, men reagerer kraftig på at jeg gjør det samme. Møter du deg selv ofte i døra sånn ellers? Siden du bruker metaforen krydder her, tar jeg meg friheten til å fortsette innen den kulinariske verden: Man kan vel si at det er forskjell på eksotisk mat og en hamburger dynket med altfor store mengder grillkrydder. Takk. Blir nok ingen vane, men noen ting klarer jeg ikke å la være å kommentere.
 41. 1 point
  WOW, SÅ RART. Virkelig?? Du lar deg selv PRESSE av dine VENNER til å være utro og tør faktisk å spørre om du er idiot eller ei?? Det er på tide at du tar deg selv i nakken og virkelig forandrer deg, eller la henne være i fred!
 42. 1 point
  Synest prisen var drøy,sammenlignet med D800 og så er det alfor lite for mange av oss,dette er på størrelse med D7000 og passer derfor for de med veldig små hender, er også usikker på hvordan det vil balansere med sikkelig FF optikk , personelig har jeg for tiden D7000 og det er den største nedturen jeg har opplevd siden mitt første speilrefleks som jeg kjøpte på 70 tallet,hovedårsaken er størrelsen. Noe som har ført til at jeg nesten ikke tar bilder nå mot at jeg lå på et snitt på ca 1000 bilder pr mnd før ....
 43. 1 point
  Ser tendensen til dobbeltmoral ja, og er helt enig i at Liverpool som klubb burde ha beklaget ift Heysel-tragedien (husker fansen vår gjorde det når vi møtte Juventus i CL hvertfall), men forskjellen mellom de to sakene blir allikevel ganske klare. Etter Heysel fikk de skyldige faktisk straffen sin (fengselsstraff til morderne, og Liverpool utestengt i flere år fra Europacupen), mens i Hillsborough så har det lenge vært uklart i offentligheten hvem som faktisk var skyldige grunnet korrupsjon i flere ledd. Så det er ganske forståelig sånn sett hvorfor fokuset har vært på Hillsborough.
 44. 1 point
  Nei, jøder er ikke noe etnisk gruppe. Å kalle jøder for "etniske jøder" er like meningsløs som å snakke om etniske muslimer, etniske kristne, eller etniske sosialister. Jo, men når man er jøde så kan det også bety at man er etnisk jødisk. Akkurat som at du er -mest sannsynlig- etnisk norsk. Jo, men når man er jøde så kan det også bety at man er etnisk jødisk. Akkurat som at du er -mest sannsynlig- etnisk norsk. Det fins ikke "etniske jøder"
 45. 1 point
 46. 1 point
  TS driver et titalls egne "nettaviser" som får det meste på Nyhetsspeilet til å virke som Pulitzer-potensial, så du skal ikke være redd for at han ikke får sin dose gærningmedia.
 47. 1 point
  Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med den. Litt lav oppløsning plager meg heller ikke. Ser bra nok ut.
 48. 1 point
  Enig, det kan i mange tilfeller være lurt. Vranglære er ikke bra...
 49. 1 point
  Sier ikke noe navn, så vi kaller dem Ola og Kari.. Mattetimen idag: Lærer: Du, Ola. Hvorfor er buksene dine ekstra langt nede i dag? Ola: Eh.. fordi jeg sitter med Kari Etter at vi alle lo så sier læreren: Ok, det er bra vi skal på sex undervisning i morgen !
×
×
 • Create New...