Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/13/11 in all areas

 1. 17 points
 2. 16 points
  Den må jo gjøres om til en Philosoraptor.
 3. 16 points
 4. 16 points
 5. 12 points
 6. 12 points
  Nei det er ikke sånn den går. Det er slik: - En mann ser en naken dame i et vindu => mannen er en ufyselig kåt gris og en kikker. - En kvinne ser en naken mann i et vindu => mannen er en ufyselig gris og en blotter.
 7. 12 points
 8. 11 points
 9. 10 points
  Disse små handlevognene må være det dummeste vi noen gang har gitt innpass i butikkene. Alltid like artig med små krapyler som sprinter rundt i butikken hengende over dem, mens de skriker og hyler og behandler butikken som en lekeplass. Spesielt artig om man bærer 15 kilo med glassvarer på vaklende papp eller står på toppen av en stige. Så når de omsider kommer tilbake til foreldrene får de beskjed om at "Du må ikke løpe sånn, lille venn." Og vips, så var de i gang med runde nr. 2. Spesielt morsomt var hun med tre unger og hver sin kamikaze-vogn denne lørdagen, de løp i flokk. Overhørte derimot en mor til sin datter på 8-9 år ved brødskjæremaskinen noen timer senere: "Nå er du grei, hvis ikke slår jeg deg i hodet med dette brødet." Hadde bare alle foreldre tatt ansvar slik... (Moren sa det på en spøkefull måte.)
 10. 10 points
  http://www.youtube.com/watch?v=xwMzdBtUG1c&feature=related hahahahahah!!!11!1
 11. 9 points
 12. 8 points
  If con is the opposite of pro, does that mean congress is the opposite of progress?
 13. 8 points
 14. 7 points
 15. 7 points
  Du er helt borte. Du har faktisk overhodet ikke litt peiling på ka du snakker om engang.
 16. 7 points
  Slik er det ned kristne og sex. * Kristne kan bare ha sex én gang etter at de er gift, og det er på bryllupsnatten. * I bibelen (paragraf 119) står det "Ikke ta min melk i kaffen, denne mans sæd. Sæd kan enhver mann produsere og man risikerer ikke melkeforgiftning". * Kristne menn kan IKKE onanere. Dette er strengt forbudt! Man kan bli gravd ned under kirken om man blir tatt i å produsere sæd på egenhånd. Damer er det ingen lov mot da de har innovertiss. * Kristne krabber ned mot himmelen når gud forlater vinen i gråstein. Om ikke solbriller kan verne ører mot munn, er det ingen mulighet for dette spørsmål stilles, dermed kan det ikke svares på.
 17. 6 points
  Tråden er lagt ned inntil videre. Badcat tar om mulig over snarest. Stasjonær PC, bærbare og skjermer Anbefalinger av Agentspoon Kabinettet avbildet, Fractal Define R3, er kun del av Black Refinery. Dette innlegget inneholder to komplette PC-er i deler: ===================================★============================================ Black Refinery er et fullstendig bygg uten særlige kompromisser. Runes of Dublon er for deg som ønsker maksimal verdi for pengene. ===================================★============================================ Prisguide.no blir brukt for å samle varene i en enkel oversikt. Ta forbehold om at status for enkeltvarer kan være feil i forhold til nettbutikken. Om en vare vises som ikke på lager, dobbeltsjekk ALLTID hos nettbutikk. Black Refinery Sist Oppdatert: 6. Juni 2012 = Eventuelle pluss signaliserer at varen må kjøpes uten bruk av Prisguiden. Kabinett: Fractal Design Define R3 Prosessor: Intel Core i5 2500K Skjermkort: Asus GeForce GTX 670 DirectCU II Hovedkort: Gigabyte GA-P67A-D3 Minne: Kingston HyperX 1600 MHz 8GB Harddisk: Western Digital Caviar Green 1TB SSD: Samsung 830 128GB Kjøler: Arctic Cooling Freezer 13 Pro Optisk drev: Sony AD-7280S Strømforsyning: OCZ ModXStream 600W ---------------------------------------------------------------------- Handlevogn (Klikk på ikon) ---------------------------------------------------------------------- Runes of Dublon ========== Ekstra ========== Sist Oppdatert: 6. Juni 2012 = Eventuelle pluss signaliserer at varen må kjøpes uten bruk av Prisguiden. Kabinett: NZXT Source 210 Elite Prosessor: Intel Core i3 2120 Skjermkort: Asus Radeon HD 7850 Hovedkort: Gigabyte GA-P67A-D3 Minne: Crucial ValueRAM 1333 MHz 4GB Harddisk: Western Digital Caviar Green 1TB SSD: Samsung 830 64GB Optisk drev: Sony AD-7280S Strømforsyning: OCZ ModXStream 500W ----------------------------------------------- Handlevogn (Klikk på ikon)---------------------------------------------------------------------- Kommentarer, forslag og rettelser ønskes hjertelig velkommen. En stor takk til BadCat, Arni90 og Maccan som alle bidrar enormt til tråden og forumet! OBS! Tråden vil ikke omtale andre oppsett enn "Black Refinery" og "Runes of Dublon". Spørsmål og forespørsler om spesialiserte bygg bør tas via melding eller egen tråd i forumet. Neste innlegg anbefaler skjermer
 18. 6 points
 19. 6 points
  Det var jaggu ikke enkelt å forstå hva du prøver å fortelle med dette innlegget heller.
 20. 6 points
  Like før jul fant jeg og kjæresten en sånn liten handlevogn stående midt i butikken. Vi tok den, la litt mat i den og kjørte rundt og tullet. Så en unge som stirret veldig på oss, tenkte hun bare var sjalu på vår kule handlevogn eller syntes vi "voksne" oppførte oss rart. Ble litt flaue når vi skjønte vi hadde tatt vognen hennes.
 21. 6 points
  Om du leser hva som blir skrevet så ser du at han utdyper hva han mente med "kom deg ut av forumet", problemet er ikke deg, mer din oppførsel da den gjør det umulig å diskutere. For at en diskusjon skal kunne fungere så må det være en dialog. Man må lese hva andre skriver og svare på det, en diskusjon er en meningsutveksling. I denne tråden virker det som om du kun ønsker å fremme dine forutinntatte meninger, du viser liten vilje til å argumentere og stor vilje til å ignorere andres argumenter. Du oversvømmer debatten med påstander uten at du setter de i noen sammenheng. Din logikk er svak, dine kilder er latterlige og din ignoranse sterk. Om du krever at andre skal lese og "tilbakevise" det som disse filmene eller internettsidene sier så bør du selv gå igjennom de for å se om de er holdbare. Er det de sier sant, er deres argumentasjon fri fra tankefeil? Og om du mener at de holder mål så må du sette det i noen sammenheng, hvordan fremmer dette debatten? Og ikke kom med den "søk selv og finn ut", for hva gjør du om jeg svarer med det samme? Sier nei du tar feil, som jeg kan svare med akkurat det samme. Ser du hvor idiotisk det er? Uansett så skulle denne tråden handle om "ateisme, proof og evicende" som du så fint skrev i tittelen. Selv om jeg mistenker at den egentlig handler om å fremme din gud. Kan du vise at jeg tar feil ved at du i det minste prøver å argumenterer for det du mener og holder deg til tema?
 22. 6 points
  Hmm ja, jakten på gamle bilder av meg viser seg å være ganske så vanskelig. De bildene som fins av meg, der er jeg rimelig i form - så jeg tenkte: what the heck, dere kan sikkert se meg på mitt fulleste. Mest sannsynelig kommer noen av bildene til å få dere til å dra på smilebåndet.
 23. 6 points
 24. 6 points
 25. 6 points
  Han sier det ikke rett ut nei, men det er jo helt tydelig at han mener det når han snakker om hvor mye to personer skal klare seg på i Norge. Hvis du ikke selv forstår det, så gidder jeg virkelig ikke å diskutere mer med deg.
 26. 6 points
 27. 5 points
 28. 5 points
  Prosjekt F - oppdatering Vi er nå godt i gang med å bygge øya og gatesystemet begynner nå å ta form. Det er mye som gjenstår, men ting går fremover og vi håper at mye vil skje i dagene fremover.
 29. 5 points
 30. 5 points
  Battlefield 3 er jo en oppfølger til Battlefield 2, og med flaks får vi se en del av spillelementene fra nettopp Battlefield 2 i treeren. Gjenkomsten av prone, jagerfly og 64 spillere (på PC-versjonen) er allerede annonsert, og kanskje det som skiller spillet mest fra Bad Company 2, som fokuserte mer på små baner og fotsoldater. En annen forskjell er antakelig at Battlefield 3 sin flerspiller vil bli noe mer taktisk fokusert på grunn av størrelsen på brett og muligheter i valg av kjøretøy. I Bad Company 2 er det som regel kun to kjøretøy å velge mellom, og disse tas som regel ganske greit ut av folk med RPG eller anti-kjøretøy-missiler. I Battlefield 2 og forhåpentligvis treeren var det mer fokus på å samarbeide om å ta ut kjøretøy. Hvis noen spottet en tanks, men ikke hadde det rette utstyret for å ta ut denne tanksen kunne man for eksempel be om assistanse fra et helikopter som kunne bruke en TV-missil for å ta ut tanksen. Nå ser det dessverre ikke ut som om Commander-funksjonen har overlevd til Battlefield 3. Jeg bare tenker på hvor artig det hadde vært å se bygninger falle om under artilleri-regnet til Commander. ^^ Kunne for eksempel hatt en grense på hvor ofte man kunne bruke artilleri slik at denne funksjonen måtte brukes strategisk. Og så ville det jo vært en enda større prioritet for det andre laget å få tatt ut artilleri-utstyret for å holde basen sin i orden. Jeg håper dog man får 1-flag squads tilbake, for det fungerte veldig godt. Det ga dem som ikke var så flinke til å skyte fiendene, men som kanskje var veldig gode team-spillere, muligheten til å delta aktivt i kampene. I Battlefield 2 var det for eksempel essensielt med en squad-leader som kunne spotte, ta imot og eventuelt videresende ordre fra commander, revive døde lagkamerater (om innen rekkevidde og trygghet), og ikke minst generelt støtte squadet. Et godt sammensatt squad var noe av det artigste man kunne få i Battlefield 2. Noe mindre artig var det når hvert squad-medlem gikk hver for seg. Men på de riktige serverne var det nok av godt squad-arbeid. Når jeg spilte Bad Company 2 multiplayer-"betaen" var det på en måte ikke helt på høyde med Battlefield 2. Ikke primært fordi spillerantallet er for lavt, eller fordi brettene er for små. Problemet lå i det totalt fraværet av teamplay. Joda, det hendte at noen medics faktisk var opptatt av å heale og revive folk. Og noen snipere var flinke til å spotte og dytte frontlinjen forover (og ikke bare stå litt bak og prøve å få god k/d-ratio). Men mange spillere virket å ha et relativt fraværende forhold til teamplay, og da ble det fort ganske kjedelig å spille. Håpet er at Battlefield 3 skal bli en annen affære når det kommer ut. Om man oppnår en viss grad av samspill, slik man gjerne så det på de gode serverne i Battlefield 2, tror jeg treeren kan bli ganske så artig!
 31. 5 points
 32. 5 points
  Jepp. Identifiserer meg med mitt kjære Manchester United jeg kloffsk. Poenget ditt var?
 33. 5 points
 34. 5 points
  Ateisme er ikke mer enn et fravær av teisme, som kommer av at grunnlaget for teisme ikke er til stede.
 35. 5 points
 36. 4 points
  Herrejesus, la nå være å få mensen over at han prater av egen erfaring. Yrkesfag har mange idioter, men ikke ekslusivt idioter. Finnes folk med vett i hodet der og. edit: Jævla dramaqueen.
 37. 4 points
  fabio_capello_ Fabio Capello Morning rumpy pumpy with the wife :-) Though she really needs to fucking shave. Looks like she's giving birth to David James.
 38. 4 points
  Jeg irriterer meg over æreskulturen blant en del invandrere. Når du er så forbanna priviligert at du har fått lov til å komme til et av verdens beste land, så skal du faen meg vise respekt for norsk kultur og det norske rettsystemet.
 39. 4 points
 40. 4 points
  Skjønner ikke problemet jeg. Det er jo bare å høre på Meltveit-Kleppa, Skogsholm og Dørum, det. Columbi-egget og svar på alle problemer er jo ATK og overvåkning. Klart vi/de i Nord-Norge skal ha dårligere veier enn sørafor. Alle vet jo at den desidert største verdiskapningen er i Oslo. Det er jo bevist gang på gang av Oslo-gryta selv og Se&Hør. /ironi. ATWindsor: Du skuffer meg nå. Jeg har likt diskusjonene dine/våre, men denne gidder jeg ikke med deg. Min mening er at dine argument i denne saken er bent ut tåpelige. Du kan ikke forlange at Nordlenninger skal "klare seg" med dårligere vegstandard enn sørlendingene. Vi har tross alt den største *ekte* verdiskapningen i Nord og på Vestlandet. Tror du det er gøy å kjøre f.eks Hamarøy (100km) uten mulighet for forbikjøring pga smale og svingete veger? Eller Bjerkvik-Narvik (riktignok "bare" 30km) med rasutsatt 4,5-5m bredde og 70-sone hele vegen (og ja, det er E6). Eller hva med Skibotndalen (40km E8) med svinger og oppoverbakker og "ti millioner" finske vogntog i 12km/t? Når man så kommer over til Finland ved Kilpisjärvi som er virkelig "på bondebygda" i Finland med hele 65 -sekstifem- innbyggere og vegen plutselig blir 100-sone og 2 meter bredere, så kan man lure på vegpolitikken til gompfjottene på Stortinget. Men jeg skal la tvilen komme deg til gode at du misforstår "vegstandard". Vi forlanger ikke 4-felts innom alle "tjyvhåll" på Nord-Norge, men det hadde vært greit å få, som Jimbolaia Jones påpeker, minimumstandard på E-vegene våre. Da mener jeg 8,5m bredde og ikke 3,9m som det er svært mange plasser i Nordland, Troms og Finnmark. Men igjen, jeg vet jo at "hele Norge" ifølge både store firmaer og regjeringen er "fra Kristiansand i sør til Trondheim i nord". Vel, Kristiansand-Trondheim = 850km. Trondheim-Krikenes = 1.900km! (Sjekk selv, bruk visveg.no f.eks). Jeg synes det er en STOR SKAM at Norge, som verdens 3. rikeste land (etter Abu Dhabi og Saudi Arabia) har Europas nest dyreste (og eldste) bilpark, nest dyreste drivstoff, og dårligste vegnett (vi ble forbigått av Albania i 2009), og i tillegg skal måtte betale bompenger på utbygging/vedlikehold av vegnettet. Det er STATENS *FORBANNEDE PLIKT* å ordne opp i vegnettet i Norge. Og da mener jeg på generell basis. Nord-Norge skal ha E-vegstandard på (minst) 8,5m bredde og der det er *behov* skal det være forhøyet standard.
 41. 4 points
  Nå får du gi deg. Det var aldri deg jeg snakket til. Oppfør deg som noe annet enn en fireåring.
 42. 4 points
  Vet at dette ikke er en bildetråd, men de passa.
 43. 4 points
  Simen1, nå gjør du deg bare vanskelig. Om du har en dårlig dag, ta deg en skitur i finværet.
 44. 4 points
  Hadde en kunde i går: Kunden: Headsettet jeg kjøpte i går fungerte ikke, så nå har jeg returnert det. Jeg: Det var merkelig. Ønsker du en ny vare for å prøve på nytt? Kunden: Nei. Nå skal jeg ha harddisk. Jeg vil ha denne (plukker opp en harddisk som er på tilbud), og du skal gi meg et par hundre kroner i rabatt som plaster på såret. Jeg: Det kan jeg dessverre ikke gjøre. Kunden: Klart du kan. Jeg vet at du har 20% inntjent på denne. Jeg: Å? Det var nytt for meg. Kunden: Da har du kanskje ikke jobba her så lenge! ?? For det første begynner jeg å bli lei av kunder som tror de har krav på alt mulig til innkjøpspris. Ingen skal få tjene noe penger på dem, iallefall. Dessuten var den aktuelle harddisken en jeg tapte ca 100,- kr på per enhet. Og for ikke å snakke om kunder som tror at fordi de har vært uheldige en gang og fått en defekt vare, skylder butikken dem uendelig mye, bare fordi de måtte bruke en liten time på å komme tilbake...
 45. 4 points
 46. 4 points
  Ikke noe utradisjonelt med å ta ting ut av kontekst, pk. Ingen bedriver den sporten mer aktivt enn nettopp de politikerne du er ute etter å avsløre. Alt du oppnår er å spille ball på deres premisser. “To be persuasive we must be believable; to be believable we must be credible; credible we must be truthful.” - Edward R. Murrow Geir
 47. 4 points
  Snikislamiseringen har nådd MGP også!
 48. 4 points
  Du er et geni som fant det ut helt av deg selv. Ingen av oss andre forstod det i det hele tatt. Vi bøyer oss alle under din overlegenhet, O store Bytex.
 49. 4 points
 50. 4 points
×
×
 • Create New...