Gå til innhold

Mennesker har fått dårlig syn på islam pga. noen hjernevaska muslimer


Anbefalte innlegg

Bør man som politibetjent eller ev. soldat få lov til å nekte vaksinasjoner på religiøst grunnlag,
Jeg mener man kan få lov til å nekte vaksinasjoner på hva som helst grunnlag man føler for, ikke bare religiøst. Det er et valg det enkelte individ må få ta selv, og ikke bli påtvunget.
eller mer generelt, få lov til å eksponere andre mennesker for en risiko på grunnlag av egen religion?

Den skjønte jeg ikke. Kan du utdype? Eksempel?

Eksempelet er gitt over. Om man på religiøst grunnlag nekter å la seg vaksinere i en stilling som politimann, eksponerer man mennesker med svekket immunforsvar av ulike grunner (spedbarn/kreftpasienter/allergikere) for potensielt dødelige sykdommer (flokkimmunitet). En politimann har en plikt til å beskytte almennheten, men dersom han pga. sin religion velger å ikke la seg vaksinere, så kan spedbarn dø som en ytterste konsekvens.

Ja og jo. Når du sier det på den måten, så...

Tja. Du vinner igjen. Og jeg har ingen videre innvendinger mot dette. :)

 

Bør en offentlig tjenestemann få lov til å nekte visse deler av sin tjeneste

på religiøst grunnlag? Hvor går grensen?

Ja. Men så er det jo også opp til arbeidsgiver om arbeidsgiver ønsker å ansette en slik person. Det burde ikke være en menneskerett, men dersom det er greit for de andre ansatte og for arbeidsgiver, så ser jeg ingen grunn til å lage unødvendige lover på dette her, nei. Jeg regner med at det meste er selvregulerende.

I de fleste yrker er det sikkert uproblematisk. Jeg har ingenting mot at det tilbys kosher mat i kantina eller at mine kolleger bruker hijab, men uniformert politi er noe annet. Det er heller ikke så enkelt som at disse spørsmålene kan utarbeides under ansettelse, hva om en politimann ønsker å konvertere etter ansettelsen? Skal denne da miste jobben?

Det er vel en problemstilling som kan taes på "kammeret" ?

:-P Jeg vet ikke jeg.

Nå tenkte jo ikke jeg på alt det hypotetiske som kunne skje dersom man tillot slike plagg. Og alle problemene knyttet til dette. :)

 

Min tanke var at flere kanskje kunne tenke seg å jobbe i politiet dersom man tillot slike for meg banale småting. Dersom hijaben er noe som hindrer enkelte mennesker i å utdanne seg og jobbe for politi og rettsvesen, så anså jeg det ikke som et problem å tillate dem det.

 

For meg ville det vært et uhyre lite mindretall innenfor politiet. Og om det ble et flertall, vel, hva så?

Da vil vel de fleste anse det som greit da?

 

Politikk ER vanskelig. Man skal ta hensyn til det lille mindretallet, slik at man ikke undertrykker dem i et flertallsdiktatur, OG man skal ta hensyn til flertallet i et demokratisk system. Det hele er en balansegang på en knivsegg. Det finnes ingen enkle svar. Alt har sine styrker og svakheter. Uansett så tror jeg på en liberal (frihets-orientert) filosofi.

 

Hvis en standarisert politiuniform skaper mer frihet, så gjerne for meg. Men dersom det er motsatt, så er jeg ikke enig i det. =)

Jeg syntes forøvrig du har gode argumenter. Ut fra det du sier blir det jo veldig mye særregler og skjønn. Og man må stadig stilling til hva som kan brukes og ikke innenfor politiet. Og vel, det enkleste er vel det beste.

 

Og hva med religiøs preferanse? Det er jo alltid slik at en eller flere religioner vil være dominerende, men betyr det at vi bør gi de som praktiserer disse mer toleranse for deres behov?
Nei. Jeg mener at man skal gi absolutt alle toleranse for behov og ikke bare de store...

Kan jeg da altså lage min egen religion (om du er beredt til å svelge en overnaturlig pille er dette enkelt), og be om toleranse for penishatten til RWS? Kanskje religionen min, liten som den er, har ett bud som sier "Du skal tatovere NEGRER ER UNDERMENNESKER midt i panna"? Jeg kan jo da hypotetisk utføre politigjerningen i god ånd okke som, og behandle etnisk fargede mennesker like bra som andre, men det er like fullt problematisk ovenfor etnisk fargede, på samme måte som den kvinnefiendtlige hijaben er ovenfor kvinner.

Så vidt meg bekjent står det noe om rasisme i lovverket. :)

Så nei. Selv om man hadde tillatt det ene, så vil ikke alt annet bli lovlig av den grunn.

Uansett, jeg tar poenget ditt. Dette blir noe litt annet enn kun følerier og synsing. Det var forsåvidt noe slikt jeg var ute etter da jeg spurte. :)

*snip*
Troen er du fri til å praktisere på fritiden din, den retten beskytter den gudløse staten.

Ikke at jeg har noe i mot det. Jeg har ingen gudetro selv. Men jeg vet at folk uansett "tror på jobb" også, selv om de ikke viser dette utenpå. Men for meg spiller det altså ingen rolle, så lenge de gjør jobben sin. Og om de ikke passer til diverse oppdrag, så mener jeg altså at arbeidsgiver burde sende noen andre, eller oppmuntre til å ta på seg annet hodeplagg, som i eksemplet ovenfor.

Folk må gjerne bruke sin tro som personlig motivasjon på jobb, men alltid innenfor grensene for pliktene man har. Jeg vil si at en politimann som ikke kan rykke ut på oppdrag som en følge av sin personlige religion burde være usikket for jobben, dersom man ikke kan utføre arbeidsoppgavene sine er man i alle andre yrker uskikket. Jeg ser ikke hvorfor politiet skal være unntatt denne regelen.

Tja, jo, sant det. Godt poeng. :) Endret av turbonello
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Morsomt å følge debatten deres (soulless og ... Venstrekrompen :p)

 

Vil ikke blande meg inn i den, men det er noe som skurrer ... har en sånn følelse av at krompen blei lura (litt sånn som "brura"), av en godt sammenskrudd tretrinnsrakett på eskalerende logikk med rause overdrivelser, som i første omgang så helt kurant ut, men som sagt, så var det den skurren da

 

Skal tenke meg om, og se om jeg finner ut av "lureriet"

 

:ninja:

Lenke til kommentar

Det er akkurat som å henvise til nynazistiske sider til de som vil lese litt mer om hva jødedom faktisk er. Og man finner det man leter etter på nettet. Tro meg.

Nei, det er din mening om www.sian.no.

 

Politisk korrekt i denne sammenhengen omhandler det å se hele bildet, og ikke kun 5 prosent av det. For dere så er absolutt alle muslimer voldlige og farlige, løgnerske og så videre. I alle fall gir dere uttrykk for det. Og det ER feil. Politisk ukorrekt i denne sammenhengen er vel det samme som vrangforestillinger. Jeg vil påstå at det ikke er hakket bedre.

Min mening om islam er på lik linje med SIAN, men jeg har aldri påstått at alle muslimer driver på slik eller har slike synspunkter.

 

SIAN sier heller ikke "alle muslimer er slik". SIAN sier derimot noe om hvordan radikal/fundamentalistisk islam (Muhammeds synspunkter og handlinger, f.eks.) var/er.

 

Synd om du fikk inntrykk av det, men jeg er slettes ikke ute etter å stille ALLE muslimer i et dårlig lys. Moderate/fredelige muslimer fortjener jo slettes ingen skyllebøtte så lenge de ikke tar etter radikalerne! Men husk at også disse vil rammes dersom radikalerne kommer til makten, da radikalerne ikke ser andre uten deres eget syn på islam som rettroende.

 

Jeg vil også understreke at jeg ikke liker eller er noen fan av Islam. Og at jeg tar avstand fra alle de menneskene og handlingene til de som praktiserer islam på den måten du og Petter123 her inne velvillig viser frem som et bilde på absolutt ALLE muslimer (feilaktig).

Vet ikke hvilke meninger Petter sitter inne med, men han om det isåfall.

 

Trådens tittel er jo riktig (som i korrekt) da det faktsik er noen veldig hjernevaskede og kunnskapsløse og idiotiske mennesker som gjør dette, og ikke absolutt alle innen Islam.. Og disse ødelegger selvsagt for absolutt alle andre.

Det er nettopp disse som utgjør en trussel og bør rettes oppmerksomheten mot. Ikke alle andre innen islam som ikke gjør en flue fortred.

 

Vet du hvem Ku Klux Klan er? En kristen ekstremistisk rasistisk gruppering. Skal man beskylde alle kristne for alt det Ku Klux Klan har gjort, og gjør? ... Det blir akkurat det samme tingen.

...og selvsagt er alle andre voldelige, radikale grupperinger like ille uansett hvilken religion eller ingen religion for den saks skyld.

 

Bibelen er også en ond og psykopatisk bok dersom man setter seg ned og fokuserer på GTs Mosebøker og Moselover. Noe som utgjør en stor del av GT. Og GT utgjør mesteparten av Bibelen.

 

@Shruggie :

 

Jeg er ikke ute etter å tegne noe glansbilde av kirken heller, med sine inkvisisjoner og heksebrenninger på samvittigheten, f.eks... Absolutt like ille.

Lenke til kommentar

Morsomt å følge debatten deres (soulless og ... Venstrekrompen :p)

 

Vil ikke blande meg inn i den, men det er noe som skurrer ... har en sånn følelse av at krompen blei lura (litt sånn som "brura"), av en godt sammenskrudd tretrinnsrakett på eskalerende logikk med rause overdrivelser, som i første omgang så helt kurant ut, men som sagt, så var det den skurren da

 

Skal tenke meg om, og se om jeg finner ut av "lureriet"

 

:ninja:

Lurt inn i en felle ble jeg ikke. Det er hans måte å argumentere på. Og jeg anser de argumentene som bedre enn mine tidligere, så derfor inkorporerer jeg dette inn i min egen filosofi.

 

Et sekulært politi, med en bestemt uniform med et bestemt hodeplagg, passer egentlig Venstres politikk best. Da Venstre er for en sekulær stat (religionsfri stat). Venstre er det eneste partiet på borgerlig side som er livssynsnøytral og sekulært, bortsett fra DLF (Det liberale folkepartiet)..

 

 

Så Venstre burde selvsagt stille seg kritisk til Hijab innen politiet. De har ikke tatt noen besluttning enda, men jeg regner med at de fleste Venstre-folk er enige med soulless i dette. Faktisk var det som å høre en Venstremann som snakket når jeg leste soulless.

 

Jeg er ganske sikker på at du også PencilCase er en Venstremann. Jeg legger jo merke til måten du diskuterer på, og hva slags meninger du har ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Det er akkurat som å henvise til nynazistiske sider til de som vil lese litt mer om hva jødedom faktisk er. Og man finner det man leter etter på nettet. Tro meg.
Nei, det er din mening om www.sian.no

 

SIAN gir ikke svaret på problemene, eller løsningene på problemene knyttet til muslimer og Islam.

Og de har ikke foretatt en nøytral vurdering av muslimer og islam. Og det ser man og hører man av de som er tilhengere av denne ekstreme gruppen. Problemet er at dere bruker fakta om islam, på feil måte. Dere får det mest negative ved islam til å gjelde alle muslimer. Dere skjærer alle over en kam.

 

Det er generaliseringen deres, som er farlig og som er problemet deres på den måten at dere ikke får så alt for mange tilhengere. Dere er ikke objektive og vidsynte i deres kritikk, og utelukker en rekke ting... Mange muslimer er fredelige mennesker som tar avstand fra de ekstreme. Og ja, selvsagt burde de gå ut å demonstrere MOT disse....

 

Politisk korrekt i denne sammenhengen omhandler det å se hele bildet, og ikke kun 5 prosent av det. For dere så er absolutt alle muslimer voldlige og farlige, løgnerske og så videre. I alle fall gir dere uttrykk for det. Og det ER feil. Politisk ukorrekt i denne sammenhengen er vel det samme som vrangforestillinger. Jeg vil påstå at det ikke er hakket bedre.
Min mening om islam er på lik linje med SIAN, men jeg har aldri påstått at alle muslimer driver på slik eller har slike synspunkter. SIAN sier heller ikke "alle muslimer er slik". SIAN sier derimot noe om hvordan radikal/fundamentalistisk islam (Muhammeds synspunkter og handlinger, f.eks.) var/er. Synd om du fikk inntrykk av det, men jeg er slettes ikke ute etter å stille ALLE muslimer i et dårlig lys. Moderate/fredelige muslimer fortjener jo slettes ingen skyllebøtte så lenge de ikke tar etter radikalerne!

Ok. Da er vi enige i det. Godt å få det avklart. Om det er ekstremistene du missliker, så er vi to. Jeg missliker ekstremistene jeg også)

Grunnen til at jeg sier som jeg gjør nå, er fordi jeg har hatt kontakt med en person (Freestyle) som nå forlater forumet på grunn av at enkelte her inne har sendt ham meget stygge meldinger, hvor de går direkte til angrep på han som person bare fordi han har skrevet litt om islam her inne. Og denne mannen er jo en moderat, liberal muslim. Petter123 som var en av de som sendte stygge og truende meldinger til mobbeofferet, burde faktisk ha blitt rapportert og fått en advarsel, men den jævlen slipper altså unna, og vi mister en muslimsk stemme her inne, som ville vært sunt å ha her for diskusjonene sin skyld... Runarcs sendte han visst også stygge hatefulle meldinger, det samme gjorde den konspirasjons-kristen-nazisten her inne, med en røykende olebrum som avatar, for dem som skjønner hvem jeg mener???

 

Men husk at også disse vil rammes dersom radikalerne kommer til makten, da radikalerne ikke ser andre uten deres eget syn på islam som rettroende.

Hvis du virkelig MENER at disse kan komme til makten her i norge, altså de ekstreme, så er jeg hundre prosent overbevist om at du er totalt hjernevasket... Hvis dette er propagandaen til SIAN, så er det feilinformasjon... Det kommer ikke til å skje. Ta det helt med ro. Og om det skulle være faretruende, så er det ikke lurt å gå frem som sian gjør. Det lønner seg alltid å være moderat og konsekvent på hva man ønsker og ikke ønsker. SIAN er ikke moderate. Det er ikke lenge siden nordmenn måtte se på en slosskamp mellom venstreekstreme og høyreekstreme som barket i sammen (BLITS og SIAN).. Eneste vi så var en flokk med idioter. Ja, vestre-ekstreme er like store idioter som høyreekstreme.

 

Jeg vil også understreke at jeg ikke liker eller er noen fan av Islam. Og at jeg tar avstand fra alle de menneskene og handlingene til de som praktiserer islam på den måten du og Petter123 her inne velvillig viser frem som et bilde på absolutt ALLE muslimer (feilaktig).
Vet ikke hvilke meninger Petter sitter inne med, men han om det isåfall.
Trådens tittel er jo riktig (som i korrekt) da det faktsik er noen veldig hjernevaskede og kunnskapsløse og idiotiske mennesker som gjør dette, og ikke absolutt alle innen Islam.. Og disse ødelegger selvsagt for absolutt alle andre.
Det er nettopp disse som utgjør en trussel og bør rettes oppmerksomheten mot. Ikke alle andre innen islam som ikke gjør en flue fortred.

Her er jeg veldig enig med deg.

 

Vet du hvem Ku Klux Klan er? En kristen ekstremistisk rasistisk gruppering. Skal man beskylde alle kristne for alt det Ku Klux Klan har gjort, og gjør? ... Det blir akkurat det samme tingen.
...og selvsagt er alle andre voldelige, radikale grupperinger like ille uansett hvilken religion eller ingen religion for den saks skyld. Bibelen er også en ond og psykopatisk bok dersom man setter seg ned og fokuserer på GTs Mosebøker og Moselover. Noe som utgjør en stor del av GT. Og GT utgjør mesteparten av Bibelen. @Shruggie : Jeg er ikke ute etter å tegne noe glansbilde av kirken heller, med sine inkvisisjoner og heksebrenninger på samvittigheten, f.eks... Absolutt like ille.

 

Okei. Da ser jeg at vi er veldig enige her :-)

Tviler også på at du var en av de sju som sendte freestyle så mange personangrep på PM at han i fortvilelse ikke orker å være her inne lenger.

 

Tenk om han for eksempel er en 11 år gammel gutt med muslimske foreldre, og at han har blitt opplært til å tro på Muhammed og hans Gud, og opplært til å bli et godt og tolerant menenske? Og så kommer han inn hit å blir truet, nedverdiget og så videre. Dette kan vi ikke ha noe av.

 

Jeg oppfordrer administratorer å sjekke inn-boksen til Freestyle å se hva slags stygge meldinger han har fått. Ev. kontakte han. =)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Morsomt å følge debatten deres (soulless og ... Venstrekrompen :p)

 

Vil ikke blande meg inn i den, men det er noe som skurrer ... har en sånn følelse av at krompen blei lura (litt sånn som "brura"), av en godt sammenskrudd tretrinnsrakett på eskalerende logikk med rause overdrivelser, som i første omgang så helt kurant ut, men som sagt, så var det den skurren da

 

Skal tenke meg om, og se om jeg finner ut av "lureriet"

 

:ninja:

Lurt inn i en felle ble jeg ikke. Det er hans måte å argumentere på. Og jeg anser de argumentene som bedre enn mine tidligere, så derfor inkorporerer jeg dette inn i min egen filosofi.

 

Et sekulært politi, med en bestemt uniform med et bestemt hodeplagg, passer egentlig Venstres politikk best. Da Venstre er for en sekulær stat (religionsfri stat). Venstre er det eneste partiet på borgerlig side som er livssynsnøytral og sekulært, bortsett fra DLF (Det liberale folkepartiet)..

 

 

Så Venstre burde selvsagt stille seg kritisk til Hijab innen politiet. De har ikke tatt noen besluttning enda, men jeg regner med at de fleste Venstre-folk er enige med soulless i dette. Faktisk var det som å høre en Venstremann som snakket når jeg leste soulless.

 

Jeg er ganske sikker på at du også PencilCase er en Venstremann. Jeg legger jo merke til måten du diskuterer på, og hva slags meninger du har ;)

 

Hvis man ser helt bort fra den religøse/kulturelle bindingen, og tillater at tjenestemennene kan dekke til håret, vil man unngå å støte noen, og hvem som helst kan da benytte seg av den ordningen. Så når håret er tilstrekkelig sikret, er det bare å hive en politilue på toppen, og ferdig med det problemet.

 

Så stemmer det at jeg synes Trine er ei snill og fornuftig jente, men monthy python-genet i meg savner gode gamle "sponhæimen", enda ... ;)

 

017045000-p1.jpg

Endret av Bruker-95147
Lenke til kommentar
Grunnen til at jeg sier som jeg gjør nå, er fordi jeg har hatt kontakt med en person (Freestyle) som nå forlater forumet på grunn av at enkelte her inne har sendt ham meget stygge meldinger, hvor de går direkte til angrep på han som person bare fordi han har skrevet litt om islam her inne. Og denne mannen er jo en moderat, liberal muslim. Petter123 som var en av de som sendte stygge og truende meldinger til mobbeofferet, burde faktisk ha blitt rapportert og fått en advarsel, men den jævlen slipper altså unna, og vi mister en muslimsk stemme her inne, som ville vært sunt å ha her for diskusjonene sin skyld... Runarcs sendte han visst også stygge hatefulle meldinger, det samme gjorde den konspirasjons-kristen-nazisten her inne, med en røykende olebrum som avatar, for dem som skjønner hvem jeg mener???
Det var synd, da han var en av de mest fornuftige muslimene som har vært her inne, virket både reflektert og fornuftig faktisk og hanfalt ikke til matraet "allaah er sannhet, basta!" så fort noen spurte litt mer inngående... :( Får håpe han kommer tilbake igjen etter det første "sjokket" over å få tilsent slikt....

 

Innboksen min er også full av trusler og gud vet hva, stort sett fra kristne som er rasende forbannet på meg og ønsker jeg skal brenne i helvette og lignende eventyr historier, men jeg er nok litt mer hardhudet og gammel til at slikt biter på meg, samt at det viser meg at mine argumenter har sittet der de skulle... For de hadde ikke reagert slik om de ikke ble svar skyldige.

 

Personlig har jeg ALDRI sendt noen PM med hverken trusler eller hat, da jeg stort sett tar ut frustrasjonen mot sak og ikke person. Synd at ikke alle skjønner at når argumentene ikke lenger strekker til så må de gjøre noe med sine egne argumenter og standpunkt, IKKE angripe andre i rene person angrep i tråder eller på PM...

 

Dette er et diskusjons forum, ikke et person angreps forum..

 

Så til Freestyle hvis du leser dette. IKKE ta deg nær av de krasse PM'ene du har fått. Tenk på dem som det motsatte av det de var ment som, tenk på dem som et slag på skulderen din for at DINE argumenter har vært så bra at de (som har angrepet deg med person angrep) har måttet synke ned på et så utrolig lavt nivå fordi deres egne argumenter ikke lenger var gyldige... Det er ikke DEG det er noe feil med her, men lavpanne mentaliteten til ekstreme som tror person angrep er det samme som å "vinne" en diskusjon når argumentene deres rakner... De vant ikke, du vant, det er det slike PM'er symboliserer dessverre....

 

Ja, jeg også kan være krass og rett frem i min kritikk av islam, men jeg gidder skjelden å pakke det inn i grelt farget papir for å servere det mer spiselig. Jeg er ikke så veltalende at jeg kan be folk om å reise til helvette og samtidig få dem til å glede seg til turen, jeg er mer direkte i argumentasjonen, noe jeg også har fått en del krasse PM'er om...

 

Så gjør som meg og le av dem og vit at du HAR hatt en impact på disse lavpannene...

 

Dette er dessverre en av bakdelene, og en styrke faktisk, med et anonymt forum. De kan true deg uten at du vet hvem de egentlig er, men de vet heller ikke hvem du er...

 

Var på et forum for en del år siden (også et anonymt forum) der en del av de ivrigste skribantene bestemte oss for å møtes på en kafe i Oslo en dag... Du vil ikke tro hvordan tonen på det forumet endret seg etter det, for plutselig visste vi hvem som satt bak nickene, vi kjente personene. Tonen ble MYE mer respektfull og dialog overtok for krangling og trusler, som alt for ofte kom når argumenter ikke lenger strekker til.... Men anonymiteten var det så som så med da... he he.

 

Uansett hva du gjør så ønsker jeg deg lykke til. Og måtte dette være det siste vi ser av slik PM virksomhet. Samfunnet skal ikke ensrettes slik mange ekstremister, enten de er til venstre eller høyre eller midt i, ser ut til å tro. Et godt samfunn trenger BREDDE, trenger ALLE meninger, der ALLE blir hørt og ikke neglisert eller "hitlerisert". Vi trenger blitz og vi trenger sian og alle i mellom og utenfor, for uten brede meninger har vi et skralt grunnlag å bygge videre på, det har ihvertfall historien vist oss... Dessverre er det slik at det ENESTE vi lærer av historien er hvordan vi skal gjøre de samme feilene igjen.... :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Synd at slik uskikk får regjere i det skjulte her på forumet ... Når det er sagt er ikke bestandig det som ikke er skjult, og som foregår åpent i trådene, noe særlig bedre. Jeg har levert en forspørsel til modsa angående måten uskyldige blir behandlet. Og det er ikke bare moderate muslimer som betakker seg - jeg har "mistet" ett par unge kristne venner også, og grunnen for deres fravær, tror jeg har endel med hensynsløs stalking og ufine verbale utbrudd fra såkalte "meningsmotstandere" å gjøre.

 

:)

Endret av Bruker-95147
Lenke til kommentar

turbo: Hva er dette? En diskusjon i religion/filosofi delen av forumet som ikke ender med en skyttergravskrig?

 

Lurt inn i en felle ble jeg ikke. Det er hans måte å argumentere på. Og jeg anser de argumentene som bedre enn mine tidligere, så derfor inkorporerer jeg dette inn i min egen filosofi.

 

På mange måter er det evnen til å endre mening som følge av ny kunnskap/nytt perspektiv på kunnskap som kjennetegner et utdannet og fornuftig menneske.

 

mpem5.gif

 

Innboksen min er også full av trusler og gud vet hva, stort sett fra kristne som er rasende forbannet på meg og ønsker jeg skal brenne i helvette og lignende eventyr historier

 

Er jeg den eneste som ikke får hate-mail? Er ikke jeg viktig nok? Føler meg litt utenfor og mobbet..

 

Relatert:

 

 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Er jeg den eneste som ikke får hate-mail? Er ikke jeg viktig nok? Føler meg litt utenfor og mobbet..

 

 

 

Tja...

 

Ikke AT det er slik altså, men det KAN være at du er veltalende nok til at folk, du vet, gleder seg til turen... he he:)

 

som man reder ligger man, kanskje ...

 

;)

Lenke til kommentar
Grunnen til at jeg sier som jeg gjør nå, er fordi jeg har hatt kontakt med en person (Freestyle) som nå forlater forumet på grunn av at enkelte her inne har sendt ham meget stygge meldinger, hvor de går direkte til angrep på han som person bare fordi han har skrevet litt om islam her inne. Og denne mannen er jo en moderat, liberal muslim. Petter123 som var en av de som sendte stygge og truende meldinger til mobbeofferet, burde faktisk ha blitt rapportert og fått en advarsel, men den jævlen slipper altså unna, og vi mister en muslimsk stemme her inne, som ville vært sunt å ha her for diskusjonene sin skyld... Runarcs sendte han visst også stygge hatefulle meldinger, det samme gjorde den konspirasjons-kristen-nazisten her inne, med en røykende olebrum som avatar, for dem som skjønner hvem jeg mener???

 

Kjipt å høre dette.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Grunnen til at jeg sier som jeg gjør nå, er fordi jeg har hatt kontakt med en person (Freestyle) som nå forlater forumet på grunn av at enkelte her inne har sendt ham meget stygge meldinger, hvor de går direkte til angrep på han som person bare fordi han har skrevet litt om islam her inne. Og denne mannen er jo en moderat, liberal muslim. Petter123 som var en av de som sendte stygge og truende meldinger til mobbeofferet, burde faktisk ha blitt rapportert og fått en advarsel, men den jævlen slipper altså unna, og vi mister en muslimsk stemme her inne, som ville vært sunt å ha her for diskusjonene sin skyld... Runarcs sendte han visst også stygge hatefulle meldinger, det samme gjorde den konspirasjons-kristen-nazisten her inne, med en røykende olebrum som avatar, for dem som skjønner hvem jeg mener???

 

Kjipt å høre dette.

Ja, vi får satse på at han kommer tilbake igjen.

...Og at han ser alle dere her som støtter ham (som et medmenneske med like stor rett til å være her å ytre sine meninger, som alle andre; uten å bli trakassert) og som tar avstand fra mobbingen.

 

Uansett religion eller politisk overbevisning:

"Du må ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv." :)

Endret av turbonello
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Godt formulert turbokrompen - og jeg synes vi alle skal være påpasselige å si fra til den det gjelder når vi ser at tingene utvikler seg i feil retning - hvis man sier fra tidlig nok, kan det forebygge for flere uønskede hendelser som denne/disse.

 

Altså. litt mere konstruktiv selvjustis

 

:)

Endret av Bruker-95147
Lenke til kommentar

Godt formulert turbokrompen - og jeg synes vi alle skal være påpasselige å si fra til den det gjelder når vi ser at tingene utvikler seg i feil retning - hvis man sier fra tidlig nok, kan det forebygge for flere uønskede hendelser som denne/disse.

 

Altså. litt mere konstruktiv selvjustis

 

:)

Hva er en kromp? (som i krompen) Og hvorfor kaller du meg "turbokrompen" ??

Forøvrig er jeg enig med deg =)

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Godt formulert turbokrompen - og jeg synes vi alle skal være påpasselige å si fra til den det gjelder når vi ser at tingene utvikler seg i feil retning - hvis man sier fra tidlig nok, kan det forebygge for flere uønskede hendelser som denne/disse.

 

Altså. litt mere konstruktiv selvjustis

 

:)

Hva er en kromp? (som i krompen) Og hvorfor kaller du meg "turbokrompen" ??

Forøvrig er jeg enig med deg =)

 

"turbo" =Turbonello

"krompen"= Kronprinsen

"Venstrekrompen" = Partiet Venstres håp

"turbokrompen"= den menneskelige utgaven av overstående ...

 

:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...