Gå til innhold

Kamptråd Liverpool-Tottenham


Danielzu

Anbefalte innlegg

Liverpool+v+Tottenham+Hotspur+Premier+League+hSLOhSE3tlMl.jpg

 

Kampstart: søndag klokken 17.00

Dommer:The Webbinator!

Stadion: Anfield.

 

Kampenfaktz

Liverpool trenger 3 poeng får å ta 5.plassen og Europaspill fra Tottenham, en oppgave mange mente var umulig. Lagene har en win home lose away-greie på gang de siste to sesongene, så tradisjon tro vinner Liverpool på Anfield.

 

Liverpool

King Kenny har signert, samme med Clark, major boost. Samt Reina ser ut til å bli værende. Andy Carroll, Raul Meireles og Fabio Aurelio kan alle være aktuelle for spill til søndagens kamp mot Tottenham. Liverpool har en god groove på gang, med kalasseire og to hatrick fra Maxi. Og Kuyt har vært on fire for tiden.

 

One to watch

suarez_4d8772f5380b2846942783.jpg

 

Tottenham

Hva pokker skjedde her? Kanskje den samme gamle regla for Tottenham, der de fucker seg selv opp i siste liten. Same old same old.

Tottenham står med 2 tap og 3 uavgjort de siste fem kampene.

Gareth Bale (ankel), Benoit Assou-Ekotto (hamstring), Tom Huddlestone (ankle), Jonathan Woodgate ( Jermaine Jenas (lår) and Alan Hutton (kne) er alle ute.

 

One to watch

peter-crouch-tottenham-hotspur-uk-01.jpg

Endret av Danielzu
  • Liker 8
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har en følelse av at denne kampen blir et antiklimaks etter all fremgangen i det siste. Vi kommer til å tape på et møkkamål i en kamp vi dominerer uten å skape de store sjansene. Ikke spør meg hvorfor.

 

Tottenham viser forøvrig de samme symptomene som alle "jyplinglag" viser når vi kommer til dette tidspunktet - kollaps. Men de kommer til å ta denne kampen, selv om det blir mektig ufortjent. Og jeg er sur allerede.

Lenke til kommentar

Håper på Tottenham her. Når alt håp er ute for å frarøve City CL så er det alltid ønske om Liverpool tap.

 

Men tror ikke et sekund på at Tottenham klarer dette. Det er to lag som har byttet formplass. Tottenham hadde alt i sin hule hånd, men gjør som Arsenal. Kollapser.

Lenke til kommentar

Jeg tror vi vinner, men det blir en tett kamp. For de nøytrale tror jeg dog det blir en morsom kamp. Jeg sliter fortsatt med å finne ut hva som egentlig vil være best for oss av 5. og 6. plass, men drit i, vinne skal vi. :D Gleder meg til å se hvordan det svake forsvaret til Spurs skal ta Suarez.

Lenke til kommentar

tror maxi scorer hat trick hehe..

 

Det er en av de kampen jeg føler meg meget sikker på, så jeg tror liverpool vinner.. tror de vinner sånn 4-1.. Ser bare ikke helt åssen spurs skal vinne..

 

Men nesten alltid når jeg er så sikker på en kamp, blir det ett helt anderledes resultat..

 

 

Så dermed tipper jeg 1-1 eller 2-2..

Lenke til kommentar

M.I

 

Gleder meg til denne, vi er i siget, og måter et formsvakt Tottenham. Kenny med ny kontrakt og "flag-day" på Anfield. Siste hjemmekamp for sesongen også, bør bli elektrisk. Når det er sagt har vi en tendens til å drite oss ut når vi er favoritter, men satser på at de fenomenet var mer fremtredene pre-Kenny. Hjemmestatistikk og form er hvertfall god!

 

Tror det samme som Erlend. Vi får en liten smekk på lanken, og taper 1-2. OM vi faktisk skulle klare å vinne så tror jeg vi roter det til mot Villa. Blir enten tap i morgen eller søndag om en uke.

 

Med seier i morgen, sikrer vi 5. plassen uansett.

Lenke til kommentar

Matchday!

 

Litt spenning rundt laget i dag. Meireles og Carroll skal begge være aktuelle, men litt usikker på om vi velger å starte med en/begge på benken, siden begge har hatt skader/smeller. Mest sannsynlig er vel Shelvey inn hvis Meireles er ute. Carroll inn for Maxi, evt. at Maxi flyttes ned på midten hvis Carroll blir klar og ikke Meireles.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...