Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Huo Yuan Jia (2006) aka Jet Li's Fearless:

 

10m.jpg

 

Regissør: Ronny Yu

 

Filmen handler om livet og lemnet til den kinesiske kampsport mesteren Huo Yuan Jia (1869-1910)- Huo var grunnleggeren og den åndelige lederen (?) for "Jin Wu Sports Federation".

 

Denne filmen var rett og slett fantastisk, selvom jeg syntes den manglet noe "midt i". Dette har noe å si i og med at filmen var klippet ned ifra 150 min til 103 minutter. Herlige og spektulære fighting scener er såklart med i filmen, men filmen har også flere budskap i seg, hva det kan være finner dere ut ved å se filmen ;)

 

Dette er milevis ifra "Lethal Weapon 4", "One" og "Formula 51", altså filmen er mer action/drama enn action. Personlig syntes jeg filmen var herlig, flott skuespill, imponerende koreograferte fighte scener og en slutt som er totalt annerledes ifra den vanlige typeslutten. En must-see, spesielt i og med at dette er Jet Lis "last martial art epic".

 

9/10, pga manglende storyline i landsbyen

 

PS: Noen som vet om en DC utgave er på vei? Filmen var utrolig god i theatrical, pluss de slettede scenene kan den bli enda bedre.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

United 93

 

Kjempefilm! Regner med at fleseparten vet hva den handler om (11. september osv).

Hadde faktisk ikke regnet med at denne skulle være bra, men fy f*** hvor spennende det var mot slutten! Satt å greip tak i armlena i kinosalen, og storkoste meg!

 

9/10

 

Vet ikke helt hvorfor ikke 10/10, men er liksom ikke på Ringenes Herre nivå..

Endret av Ilsaldur
Lenke til kommentar

post-70240-1160110567_thumb.jpg

Torque

 

En action mc film med blant annet Ice Qube. Allerede der lyser varsellampene, men når man sitter på nattevakt er man tilbøyelig til å kaste vekk tiden på det meste. Action gjennom hele filmen med masse stunts. I slutten blir hele mckjøringen datalaget og det ser ut som NFS-Underground. Latterlig overdrevet.

Handlingen og dialogen er tragisk, men den får et plusspoeng for at den klarte å holde meg våken i enda en time og en halv.

 

2/10

Lenke til kommentar

Over hekken (Norsk tale)

 

Over_hekken_105660c.jpg

 

Grei animasjonsfilm om en flokk med dyr som våkner fra vinterdvalen og finner ut at skogen er vekke, med unntak av en liten flekk de befinner seg på. En stor og skremmelig hekk står som en port inn til det ukjente.

Stort sett er dette en grei film som man sitter og småler av. Aldri den helt store opplevelsen, men en ganske morsom slutt og et par hysterisk morsomme øyeblikk trekker den opp. Jeg kan godt tenke meg at denne filmen er mye bedre på engelsk (Bruce Willis, William Shatner, Nick Nolte) da de norske stemmene (Golden, Idol-tone) ikke imponerer så mye. En svak 7'er på denne her

 

7/10 - God

Lenke til kommentar

X-MEN 3 Last Stand

den beste filmen i en veldig god filmserie, #1 var bra #2 var mye bedre en #1 og #3 var x3 så bra som #2 igjen. vanligvis syns jeg CGI effekter er kjedelige men her er de tøffe, det ser vondt ut å blir pulverisert av Jean Grey. og det er veldig trist å se hva som skjer med Patrick Stewart. Denne filmen har alt egentlig, litt trist, spennende, masse action og fin historie.

Den kunne vært litt lengre, men det er bare en liten ting.

 

 

8.999999/10

Lenke til kommentar
...... det er veldig trist å se hva som skjer med Patrick Stewart.

7014309[/snapback]

 

Du skulle sett gjennom hele rulleteksten etter filmen. Ligger en liten overraskelse der ;)

7014370[/snapback]

 

Tell tell!

7014384[/snapback]

 

Javel...

Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

Xavier våkner opp. Nå har han dog en annen kropp.

Lenke til kommentar

Four Rooms (1995)

 

Four Rooms er en artsy liten sak fra 1995 hvor fire regissører går sammen for å lage en film. Filmen omhandler hotellhjelpen Ted som har vakt på nyttårsaften. Tittelen er ganske så selvforklarende; vi følger Ted gjennom kvelden når han får fire henvendelser fra fire rom. De individuelle rommene er regissert av hver sin regissør:

 

"The Missing Ingredient": Allison Anders

"The Wrong Man": Alexandre Rockwell

"The Misbehavers": Robert Rodriguez

"The Man from Hollywood": Quentin Tarantino

 

"The Missing Ingredient":

Den klart svakeste av de fire delene. Ted får en mildt sagt merkelig henvendelse fra en meget seksuell gjeng med hekser.

6/10

 

"The Wrong Man":

Her begynner filmene virkelig å ta av. Utrolig morsom scene hvor Ted blir involvert i et kjærlighetsdrama litt utenom det vanlige.

8/10

 

"The Misbehavers":

Dette er sort humor på sitt aller beste. Filmens klart beste del omhandler to små barn som rett og slett ikke vil sove. Stakkars, stakkars Ted.

10/10

 

"The Man from Hollywood":

En liten nedtur etter Rodriguez fantastiske segment. Ted må hjelpe en rik regissør fra Hollywood (Tarantino) med å gjennomføre et groteskt veddemål.

8/10

 

Alt i alt:

Four Rooms er (sort) situasjonskomedie på sitt aller, aller beste. Tim Roth er fantastisk i rollen om hotellhjelperen Ted. En skam at han ikke vant Oscar for denne rollen.

8/10

Lenke til kommentar

Man Bites Dog

Fin brutal svart komedie om en seriemorder/psykopat i Frankrike. Jeg lot meg virkelig underholde, og den "dypere" meningen med filmen er ikke vanskelig å skjønne. Filmen spiller på sjokkerende gladvold, og medias rolle rundt voldshysteriet. Den framstår som smalere enn den egentlig er, selv om jeg tvilsomt hadde invitert daten min på denne.

 

8/10

Lenke til kommentar

Hardball

Så denne filmen igår, og ble positivt overasket. Skuespillet fra barna i filmen var veldig bra, spesielt veslevoksne "G-Baby." Storyen er ganske realistisk, det er en spillegal mann med stor spillegjeld som blir truet på livet om han ikke betaler. Så blir han trener for et baseballag og livet forandrer seg...

 

5/6 :D

Endret av egil88
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...