Gå til innhold

Tråden om MMA (Ufc, Pride, K-1, Shoto)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

wuuuuuuuut xD damer har alltid hatt mer hjerte enn de fleste menn, something forocious about a deadly women. Burde se tate vs rousey eller invicta. shits the bomb.

Samme som at WEC va bedre enn UFC heletiden, it was a drity dirty secret.

 

http://www.youtube.com/watch?v=_1THM6JP4jI

 

kungfu-1.jpg

 

http://www.youtube.com/watch?v=s_M-7f6bcM4

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=tYZRXFLHOrs

 

hahaha blir bare bedre og bedre

http://www.youtube.com/watch?v=pywO6tRh8aU

 

UFC 157 Dana White Post-Fight Scrum: Rousey's Win, Aldo Refusing Pettis, Diaz Brothers' No-Shows

Endret av nipton
Lenke til kommentar
Gjest medlem-105476

Jon fitch droppet, Resten av AKA-gjengen next, wtf!

Jeg synes det var en ganske fair cut. Han har gått 1-2-1 i sine 4 siste kamper, og den han vant var mot Erick Silva. Hvem har Erick Silva vunnet over? Carlo Prater og Charlie Brenneman ....
Lenke til kommentar

Jeg synes det var en ganske fair cut. Han har gått 1-2-1 i sine 4 siste kamper, og den han vant var mot Erick Silva. Hvem har Erick Silva vunnet over? Carlo Prater og Charlie Brenneman ....

Om jeg husker rett så var Erick Silva-kampen jævlig jevn og, men vil fortsatt si at Jon Fitch er godt innafor top 10 i sin vektklasse.

Lenke til kommentar

Fantastiske main events! Fikk skikkelig PRIDE feelingen da mark hunt gikk mot en gigant (typisk pride freakshow) og wandy i en all out war mot en verdig motstander!

 

WAR HUNTO!

 

Helt enig. Showet var ikke mye å skryte av før man kom til de to siste kampene, men de to løftet også hele stevnet godt opp. Godt å se to gamle Pride krigere gå seirende ut av det også. Er storfan av Hunt, og han kan ikke være lengre unna enn en kamp fra tittelkamp vil jeg tro. Han er hvis den HW med lengst seier rekke nå. Kan se Hunt gå seirende ut av en kamp med JDS eller Bigfoot Silva, men tror ikke han takler brytingen til Cain Velasquez. Uansett, morro å se Hunt (som mange mente ikke hadde noe å gjøre i UFC) knocke ut motstander etter motstander. Stående tror jeg de fleste i UFC vil slite mot han. Knallbra kickboxing, enorm styrke å ett kranie ut av denne verden er en dårlig oppskrift for motstandere som vil teste ut standup'en sin.

Endret av JimRamse
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...