Gå til innhold

Holocaust - fakta eller fiksjon? (Les reglene i førstepost)


Anbefalte innlegg

C'mon, jeg poster ekte Holocaustbilder her. Har du noen bedre bilder kanskje? De med likene som lå på bakken var jo ganske bra.

 

Nøyaktig 6 millioner sa du? Det er alltid 6 millioner og holocaust med jødene. Det vet du jo, kjære venn.

 

[snippet de gjentatte ganger postede avisutklipp med "6 millioner" jøder]

 

 

 

Jeg håpet nesten at du postet dette igjen BelzeBob, siden det gir meg anledning til å linke dette, i forbindelse med en annen benekter som har hevdet akkurat det samme, nemlig at det "alltid er 6 millioner" med jøder.

 

Fra http://holocaustcontroversies.blogspot.com/2010/04/thomas-dalton-responds-to-roberto_29.html

 

 

---------------

"Hello, Kevin,

 

Well, you have a Ph.D., so I assume you've done a literature search. I did one just now. Took all of five minutes.

 

So "Dalton" asked me to check the New York Times and find references to six million Jews vs. references to other sums of millions. He suggested a date range from 1900 to 1945. I thought it more wise to end my search on August 31, 1939 -- one day before World War II began.

 

These are standard Boolean searches and can be replicated on the ProQuest NYT Historic databse. Here are the results:

 

5 documents found for: ("6 million Jews") OR ("six million Jews") AND PDN(>1/1/1900) AND PDN(<8/31/1939) 220 documents found for: ("million Jews") OR ("millions of Jews") AND PDN(>1/1/1900) AND PDN(<8/31/1939) AND NOT ("six million Jews") AND NOT ("6 million Jews") Not to put too fine a point on it, this is five references in the Times to six million Jews before the war began vs. 220 references to other sums in the millions. I.e., there are over forty times as many references to other figures. I think I made my point. Please publish this to the Web site. Roberto, you may do the same. -Andrew"

----------------

 

Poenget er altså om man søker gjennom New York Times, hvor noen av bildene dine er fra, så finner man fra 1900 til krigsutbruddet hele 5, fem, oppslag med "6 millioner jøder", mens man finner 220 oppslag med andre antall millioner i forbindelse med jøder. Sikker på at det "alltid" er 6 millioner med jøder, selv om du har postet dette fryktelig mange ganger?

Endret av Bidalaka
  • Liker 9
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Greit. Dette med 6 millioner er selvfølgelig helt tilfeldig. Et tall som har vært konstant siden 1945. I anledning det nyeste holocaustet.

 

Det er også tilfeldig at "Holocaust" er det eneste folkemordet i historien med et spesielt og uforanderlig tall og et spesielt og uforanderlig navn som vi skriver med stor forbokstav. Helt tilfeldig. Selvfølgelig. Alt er heeeelt normalt.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Poenget er altså om man søker gjennom New York Times, hvor noen av bildene dine er fra, så finner man fra 1900 til krigsutbruddet hele 5, fem, oppslag med "6 millioner jøder", mens man finner 220 oppslag med andre antall millioner i forbindelse med jøder. Sikker på at det "alltid" er 6 millioner med jøder, selv om du har postet dette fryktelig mange ganger.

 

Meget interessant og helt klart feilaktig bruk av tall om dette stemmer. Men det som forundrer meg enda mer nå er hvorfor i alle dager man finner 220 oppslag på et folkemord som ikke har skjedd "enda".

 

Om jeg da bare forutsetter at påstanden er korrekt har du i samme prosess åpnet opp for et enda større spørsmål.

 

Om det er 1 mill eller 6, eller 10 mill har jo sånn sett ikke den største betydningen syns jeg, folkemord er folkemord uavhengig av antallet. Men om jødene har skreket ulv ulv siden begynnelsen av 1900 tallet så er det jo ikke umulig at de ENDELIG fikk overbevist verden om at noen ble tatt av en.

 

Eller hva sier du?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Holocaust har et eget navn, ikke bare pga antallet som døde, det finnes like store folkemord i historien, men Holocaust var den første hvorav utryddelsen var så nøye planlagt som en industri. Varene sorteres, går inn, brukes og kastes. Dokumentene brukte andre ord, slik at mange som var del av maskineriet ikke visste det selv, f.eks de som jobbet på togstasjonene.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Da ser det ut som at folk ikke klarer å forholde seg til reglene som ble satt og jeg er borte et par timer og så brytes de grunnleggende retningslinjene i øst og vest. Jeg stenger tråden og rydder opp i den i løpet av morgendagen samt utøver de passende reaksjoner.

 

 

OK, da åpnes tråden igjen og tosifret antall innlegg forsvant, noen egnede ble flyttet over i diskusjonen om Holocaustdiskusjonen i tilbakemeldinger. Det betyr at både gode og dårlige innlegg forsvant ettersom mye var off-topic eller svar på off-topic eller annet som ikke samsvarte med kravene for tråden.

 

Jeg minner igjen om reglene for tråden:

 

1. Video og bilder skal introduseres av omgjengelige beskrivelser, det vil si synopsiser av alle videoer. Videoposter uten synopsiser vil bli slettet.

 

2. Påstander skal som minimum underbygges med argumenter

 

3. Hvis du ikke ønsker å bidra til debatten, er det ingen vits å poste, bevisst sabotasje vil bli fjernet.

 

Hvis enkelte ikke skjønte det (eller vil skjønne det) så skal alle videoer ha en omfattende beskrivelse av de sentrale punktene i videoen, hvem er involvert, hva er hovedemnene, hva de påstår og hva de konkluderer med. "Her er en video med to stykker som prater" er såvidt en beskrivelse og langt unna en omfattende beskrivelse og synopsis som jeg krevde. Det vil si at man ikke kan tolke synopsis slik man selv ønsker og komme med svært begrensede beskrivelser. Ellers forsvant mye off-topic, de alliertes handlinger er ikke emne for denne tråden, det å peke på hvor slemme de allierte er har ingenting med topicen annet enn å avspore den og er dermed ikke relevant.

 

Emnet er "Holocaust - fakta eller fiksjon?" og da forholder vi oss til Holocaust.

 

 

Ellers tas alle tilbakemeldinger enten på PM eller i tilbakemeldingstråden, ikke her i tråden.

Endret av Rampage
Lenke til kommentar

Heisann!

 

Så hyggelig å være på et forum der man kan tale fritt om et så kontroverielt emne som Holocaust. Jeg lurer på: kan noen dokumentere at en eneste jøde døde i et gasskammer i Det Tredje Riket? Jeg undrer også på dette med såpe og lampeskjermer. Er disse historiene sanne, eller er de løgn?

 

Her skjer det ikke mye ser jeg. Slik blir det når man kjører stalinist-diktatur med knallhard sensur og en drøss med forbud og påbud.

Endret av Rampage
Fjernet diverse tullekommentarer
  • Liker 2
Lenke til kommentar
"Du hadde sikkert klart 7 sekunder også".

 

...

Respektløs avvisning av det faktum at ett av dine argumenter har blitt knust fullstendig.

Er det NOE galt med argumentasjonen -- og kan du forsvare stråmannen din med "7 minutter per kremering"?

 

Var Bauck(?) i en av dødsleirene (Auschwitz/Birkenau et cetera) eller i en annen leir hvor ingen har påstått at mennesker ble drept da han skrev brevene som er postet i emnet?

Var Bauck en JØDISK fange?

 

Her er uansett et intervju med Franz Suchomel som var delaktig i drapet på jøder og krigsfanger under andre verdenskrig i Treblinka:

http://www.holocaustresearchproject.org/trials/suchomelstatement.html

Hovedmomenter:

-Innrømmelse av bruk av gasskamre

The method of operation was changed and the “tube” relocated. The erection of a new gas chamber was started.

-Innrømmelse av brenning av lik

When in the winter of 1942/43 the burning of corpses in the upper camp was introduced Wirth was frequently in Treblinka. He came with Floss a cremation specialist, I believe from Belzec.

-Innrømmelse av massedrap arrangert av nazistene

-Inrømmelse av at nazistene stjal verdiene til jødene inkludert gifteringer.

As boss of the “GoldJews” I was only responsible to Stangl. The seized articles of value, gold, jewellery and money were packed into cases and munition boxes. The articles of value also included watches.

Lists of contents were prepared for each case or munition box. The individual articles were ever only listed by number, for example: 1000 gold watches, 500 alarm clocks, or so many thousand wedding and other rings. Paper money was sorted into separate denominations, bundled up and totalled.

These cases and boxes were handed over to Stangl in his quarters. They were collected by a SS detail from Lublin and taken there.

Any diamonds were kept separate and handed over to Stangl. I assume that inasmuch as the “GoldJews” possessed diamond rings they themselves removed the stones from the rings. In any event I ever only handed diamonds to Stangl, which to my knowledge he personally took to Lublin.

From the upper camp I received gold teeth and to a smaller extent also other valuables. I cannot now say who brought these individual items it could have been Matthes or Lindenmuller.

 

Spesielt interesserte kan jo gjennomgå en sammenligning mellom rettsaken og intervjuene og forsøke å finne store avvik i forklaringene for å diskreditere vitnet.

 

I et intervju med skjult kamera gjentar Franz Suchomel de samme påstandene til en sivil journalist, uten at noen tvinger ham til å si noe og uten noen trusler.

 

Her er videointervjuene med Franz Suchomel hvor han forteller om hvordan han arbeidet for SS og opplevde massemordene i konsentrasjonsleiren Treblinka:

http://www.youtube.com/watch?v=-NpF3jGmKOM

 

Synopsis for del 1:

Han forteller om sin første tid i Trablinka, og om rensingen av leirene i Warzawa som kom med tog til Treblinka, og om når han og de andre nykomlingene forstod at Nazistene drepte mennesker i Treblinka på ordre fra Hitler.

Han innrømmer massedrap allerede i første del.

Intervjueren er veldig flink til å be Franz om å UTDYPE ved å bruke Franz sine egne ord og uten bruk av ledende spørsmål.

 

I del to og utover forteller han mer i detalj hvordan SS drev leiren, drepte menneskene i leiren og kvittet seg med likene og bevisene.

I tillegg kommer det mer følelser til syne, som vitner om at han faktisk har opplevd det han snakker om; man må huske at han trodde at han ble intervjuet med penn og papir.

 

Jeg linket bare til del 1, og forventer at neo-nazistene avviser videoen som jøde-propaganda / tvang under trussel om tortur / en gal mann et cetera, så jeg gidder ikke å skrive noe synopsis for de delene jeg ikke har linket til.

Endret av Red Frostraven
Fjernet litt tilbakemelding på hvordan tråden burde funke, det har vi en egen tråd til
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Heisann!

 

Så hyggelig å være på et forum der man kan tale fritt om et så kontroverielt emne som Holocaust. Jeg lurer på: kan noen dokumentere at en eneste jøde døde i et gasskammer i Det Tredje Riket? Jeg undrer også på dette med såpe og lampeskjermer. Er disse historiene sanne, eller er de løgn?

 

Når det gjelder det første punktet ditt, så driver vi i denne tråden å samle noe av dokumentasjonen for akkurat det. Ingen har lagt frem noen særlige motargumenter mot det som til nå er kommer frem. Når det gjelder såpe, så er jeg usikker på hvilket spesifikt såpe-rykte du snakker om. Jeg er klar over at en variant kommenteres av Raul Hilberg:

 

 

“The powerful rumor network did not reach German listeners alone. The news of the killing centers was carried to the population of several countries in the form of a story that out of the fat of corpses the Germans were making soap.

To this day the origin of the soap-making rumor has not been traced, but one clue is probably the postwar testimony of the SS investigator Dr. Konrad Morgen, who at one time was quite active in Poland. One of Morgen’s subjects of special interest was Brigadeführer Dirlewanger. It must be stressed that Dirlewanger had nothing to do with the killing centers. He was the commander of a notorious unit of SS unreliables, which in 1941 was stationed in the General Government. What did this man do?

According to Morgen, Dirlewanger had arrested people illegally and arbitrarily, and as for his female prisoner - young Jewsesses- he did the following against them: He called together a small circle of friends consisting of members of a Wehrmacht supply unit. Then he made so-called scientific experiements, which involved stripping the victims of their clothes. Then they [the victims] were given and injection of strychnine. Dirlewanger looked on, smoking a cigarette, as did his friends, and they saw how these girls were dying. Immediately after the corpses were cut into small pieces, mixed with horsemeat, and boiled into soap

 

Hilberg, The Destruction of the European Jews, student edition, 1985 Holmes & Meier, side 242-243

 

 

For å presisere, Hilberg hevder altså /ikke/ at man laget såpe på mennesker, han kommenterer et rykte som gikk mot slutten av krigen. Flere av fornekternes argumenter om absurde historier som da skal minske troverdigheten til historien er akkurat dette, rykter som kommenteres i bøker, og som så "misforstås" til at forfatteren hevder at det har skjedd. Sitater fra Nurnberg rives også løs og presenteres på denne måten, som f.eks. atombombehistorien.

 

Når det gjelder lampeskjermene, så er dette fra rettssaken mot Ilse Koch. Hun var kona til leirsjefen i Buchenwald og Majdanek. Han ble henrettet for korrupsjon av SS selv, og var antagelig den i ekteskapet som var mest i vater. Ilse Koch hadde ymse "souvenirer" og det ble da påstått at hun hadde fått krympet hodene til et par fanger hun fikk drept, og at hun hadde fått laget lampeskjermer fra hud av jødiske fanger. Det er jo ikke så vanskelig å skjønne at i tiden rett etter krigen tok slutt, gikk det mange historier, og ikke alt var sant.

 

På samme måte som de andre ryktene, klarte man ganske raskt opp i dette, og det er ingen andre enn benektere som nå henger seg opp i det, i et frenetisk forsøk på å ødelegge troverdigheten til hele saken. Det ville jo vært merkelig om alle detaljer fra hele dette enorme saksområdet var glassklart, og permanent vedtatt som fasit 9. mai ´45. Det ville vært suspekt det.

Endret av Rampage
Fjernet kommentar på fjernede kommentarer
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Hva hette han norske fyren som dro til arbeidsleiren, var der under krigen, og så skrev han bok om at han hadde hat det godt der igjen?

Sliter med å finne den pga søkefunksjonene på den andre tråden :(

 

Kanskje denne fyren? http://www.vigrid.net/hcbauck.htm

 

Også noe: http://www.vigrid.net/hcpaltiel1.htm

 

Tore Tvedt er nok Norges fremste ekspert på dette med vitnehistorier.

 

Du kan også se NRKs dokumentar Tidsvitner der ingen forteller om at de egentlig så noe Holocaust.

Kan du ikke finne frem den delen med julegavene igjen. Synes den var morsom.

 

----------

 

Jeg fant, jeg fant! http://erling.bauck.com/bok/men%20noen%20kom%20fra%20det.pdf

 

----------

 

Fant ikke fram til julegreiene, men dette er like bra:

 

"Det så ikke ut som om vi skulle få pakker heller, det var lenge siden vi hadde skrevet hjem, og ingen ting hørte vi. I Sachsenhausen hadde de lovet å ettersende pakkene våre, men de kom ikke. Alt var så mørkt og trist, og det var sannelig ikke så greit å holde humøret oppe."

 

"Kjære snilde mor!

Nr. 19 – 26/10-42

Tusen takk brevene og sendingene jeg får! Det er jo hyggelig med et pust utenfra, men det

morsomste var nå allikevel besøket. Det kom så overraskende, og dess mere gledelig. Det var

så rart å se deg igjen etter 41⁄2 måned. Jeg håper det ikke blir så lenge til neste gang. Aller mest håper jeg selvfølgelig på å få komme hjem snart. Jeg lengter etter å få arbeide igjen, og jeg vet jo det er bruk for meg når jeg kommer. Men jeg får nok bare vente tålmodig, en gang kommer vel dagen. Vi har det jo ganske trivelig, og holder humøret oppe med sang og lignende. Jeg har fremdeles dobbelt middag. Alle fangene får en skje tran daglig. Det har jeg fått i hele sommer, så forsåvidt behøver du ikke være nervøs for helsen min. Dessuten får jeg vitamin-tabletter av doktoren."

 

"Du kan tro jeg ble glad for pakken jeg fikk tirsdag, for den deilige fyrstekaken og

appelsinmarmeladen og alt sammen!"

 

"Jeg er regelmessig hos legen for tuberkolose, og får dobbel brødrasjon og middag. Så du må ikke sende meg matpakke. Litt sukker vilde jeg sette pris på, men bare hvis du har nok. Likeså litt knekkebrød, hvis du har. Det kan være godt å ha liggende i reserve. Smør har jeg nok av. Ellers er pakkene fine. Jeg har 5 par strømper her, så det behøver du ikke ta med neste gang."

 

"Kjære mor!

Nr. 19 – 19/4-43

Jeg skriver bare et kort brev i dag, for det kommer vel neppe fram allikevel. Bare så du skal vite at jeg er i godt humør fremdeles. Hjertelig tusen takk for oppmerksomheten ved fødselsdagen min! Jeg fikk kaken og alt sammen, to telegrammer. Vær så snild og send meg sommerundertøy nå, og følgende ting: Skolisser, papirservietter, og krydder(-erstatning), (pepper og kanel). Og så får du ha det så bra, da, og hilse alle!"

 

-----------------------

 

"Holokos" er vel et passende ord? :)

 

Tja, Vigrid kan da ikke regnes som sannhetsvitner!

Her er forøvrig et sitat fra Erling Bauck selv etter han kom til Auswitch:

 

- Jeg hadde aldri hørt om gasskammer og forsto ikke alvoret, sier Erling. Men virkeligheten gikk snart opp for ham og de andre fangene.

Etter å ha blitt dusjet, desinfisert og klippet fikk han et fangenummer tatovert på armen. Dette var spesielt for fangene i Auschwitz. Fra nå av hadde fangene mistet sin identitet og sitt navn. Fra nå av var de bare et nummer i rekken.

 

- Man ble følelsesmessig avstumpet av å leve i utryddelsesleiren Auschwitz, forteller Erling.

 

- Alt var så usikkert. Dødsenglene svevet over hodene på oss hele tiden. Det er klart at alle grusomhetene gikk inn på oss, men vi måtte ta sikte på morgendagen. Det var om å gjøre å greie seg gjennom dagene i dag, og da kunne man ikke la dette gå innpå seg som ville være normalt ellers.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg kunne tenkt meg å høre fra noen av de som jeg har oppfattet som å være i tvil angående dette saksområdet. Det er så vidt jeg kan skjønne flere her. Hva er det dere føler er gode argumenter for begge sider, spesielt fornektersiden? Det kunne vært svært interessant å diskutert med det utgangspunktet.

Endret av Bidalaka
Lenke til kommentar

 

- Jeg hadde aldri hørt om gasskammer og forsto ikke alvoret, sier Erling.

 

Gidameg så rart at han aldri hadde hørt om gasskammer. Kanskje fordi at det aldri eksisterte noen på samme måte som det aldri eksisterte såpe laget av jøder eller dusjhoder som sprutet Zyklon b.

Endret av Shabbos Goy
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jeg kunne tenkt meg å høre fra noen av de som jeg har oppfattet som å være i tvil angående dette saksområdet. Det er så vidt jeg kan skjønne flere her. Hva er det dere føler er gode argumenter for begge sider, spesielt fornektersiden? Det kunne vært svært interessant å diskutert med det utgangspunktet.

 

Hovedargumentet til fornektersiden er den tilsynelatende mangelen på bevis.

 

Problemet er bare at man fornekter tall på antall døde fordi tallene på antall døde ikke er orginalkilder, og orginalkildene er i diverse statsarkiver eller på museum og således bare tilgjengelige for spesielt interessert som ønsker å bruke tusener av kroner på å se på bevisene -- og enhver historiker som er spesielt interessert og ser på bevisene vil bli "skutt ned" av fornekterene som jøder / jødesympatisører og partiske.

 

Dessuten er ikke historikerene sine konklusjoner troverdige i følge fornekterene.

 

...

Så de som støtter den offisielle historien må altså reise til tyskland og få med seg bevisene som ledet til opprettelsen av for eksempel Gedenbuch (navnene på 150 000 TYSKE jøder som forsvant under nazistenes styre) og ta dem med på døren til fornekterene.

Svaret blir da at papirene er falske / at jødene flyttet til Israel og fordrev palestinerene.

 

...

Vitner er ikke gode nok, for de kan lyve.

 

Beviser er ikke gode nok, for de kan være falske.

 

Historikerene er ikke gode nok, for de kan være partiske.

...

 

Samtidig er neo-nazistiske papirer som ser ut som om de har blitt skrevet av noen i Tyskland som støtter fornekterene selvsagt beviser for at holocaust aldri skjedde. (De uekte Røde Kors-tallene)

 

Beviser som at Zyclon B ble brukt til avlusing beviser selvsagt at ingen jøder ble drept i gasskamre.

 

Neo-nazistiske "historikere" er selvsagt upartiske, og deres meninger er selvsagt bevis for at Holocaust aldri skjedde, for når en neo-nazistisk historiker ikke har sett bevis for holocaust så kan ikke holocaust ha skjedd.

 

Det finnes ikke noe som er godt nok utenom å gjenopplive Hitler gjennom en gud sin inngripen og tvinge fram en innrømmelse fra ham.

Da vil det selvsagt bli protestert fordi han har vært død lenge, og fordi det kan være jødenes gud, eller guden kan ha tvunget ham til å lyve.

Endret av Red Frostraven
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Jeg har forresten ventet ganske lenge på svar på hva som skjedde med de 150 000 jødene i Gedenbuch.

 

Og de godt over 200 000 sivile jødene som forsvant fra Polen, i følge manntallet.

Jeg har bedt om svar på det for 100 sider siden gjennom mange holocaust-fornekter diskusjoner, uten å få svar.

 

(Siden Tyskland tok INN jøder som fanger, så anser jeg dem som ansvarlige for å redgjøre for HVOR disse fangene faktisk ble AV, siden det ved Tysklands fall ikke var så fantastisk mange levende fanger i leirene i forhold til de som ble hentet inn fra hele Europa -- rundt 4 millioner i minus, faktisk.)

Endret av Rampage
Splittet ut språkdebatten om begrepet benekter. Fjernet kommentar på det
  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

- Jeg hadde aldri hørt om gasskammer og forsto ikke alvoret, sier Erling.

 

Gidameg så rart at han aldri hadde hørt om gasskammer. Kanskje fordi at det aldri eksisterte noen på samme måte som det aldri eksisterte såpe laget av jøder eller dusjhoder som sprutet Zyklon b.

 

Nei. Ingen visste om gasskamrene fordi tyskerne skjulte de så godt. Samtidig skjulte de de ikke for vitnene som forteller om de.

 

Holocaust har en egen underfundig logikk.

 

Dusjhoder uten vann.

Dusjhoder med Zyklon B.

Likkjellere som var forkledd som dusjer, men egentlig var gasskamre som senere ble ombygd til bunkere.

Dusjer som var dusjer.

Gasskamre som drepte lus.

Gasskamre som drepte mennesker.

Gasskamre som var dusjer.

Dusjer som var gasskamre.

Såpe som bare var såpe.

Såpe som var jødefett.

Lampeskjermer som bare var lampeskjermer.

Lampeskjermer som var jødehud.

Sementblandere som var beinknusermaskiner.

Krematorieovner der man stappet inn 5 på en gang og brant alle på 7 minutter.

Svømmebasseng som var vannreservoar forkledd som svømmebasseng.

swimandsign.jpg

 

Osv.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

http://www.youtube.com/watch?v=o_UDYJyiNmg

 

i 1998 så ble en "dokumentaren" The Last days utgitt av Steven Spielberg, på coveret så står det: Everything you are about to see is true! Likevel så er det mye usannheter som kommer frem i denne denne filmen. The last days fokuserer på fem ungarske "overlevere" fra såkalte "dødsleirer" i Polen. Denne videoen tar for seg usannhetene i the Last days.

 

Kan friste med følgende:

 

Afro-Amerikanere som er profesjonelle skuespillere som holder innøvde foredrag om hvordan de frigjorde arbeidsleirene selv om at enhetene deres var langt unna når det hendte.

 

En jødinne som hevder å ha blitt valgt til å bli laget lampeskjerm av, at hun rømte fra gasskammeret og ved en senere anledning blir plukket ut av Mengele fordi at hun ikke burde være der på grunn av at hun burde ha vært der for lenge siden (?) WTF. At nazister rev jødebarn i to med bare hendene, at hun spiste og dreit ut 5 diamanter i 18 måneder og at hun enkelte ganger ikke en gang hadde vann til å rense diamantene før hun spiste dem, at Mengele fjernet tatoveringen hennes på et rustent bord.

 

En sjefsrabbiner for Jerusalem som "erindrer" perfekt detaljert hvordan en afro-amerikansk kjempe løftet han opp når han var en liten unge i konsentrasjonsleiren og hvordan denne afro-amerikaneren holdte en tale om menneskerettigheter til alles jubel og hvordan det ble laget såpe av jøder. Det morsomme er at denne rabbineren snakker veldig gebrokkent engelsk og at han for 40 år siden forstod tydelig hva som ble sagt på et fremmed språk.

 

Det stopper ikke der. Det er også MYE annet som er minst like komisk. Så om du ønsker å vie litt tid til å avkle myten og melkekua Holocaust så foreslår jeg at du ser på denne videoen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

 

En jødinne som hevder å ha blitt valgt til å bli laget lampeskjerm av, at hun rømte fra gasskammeret og ved en senere anledning blir plukket ut av Mengele fordi at hun ikke burde være der på grunn av at hun burde ha vært der for lenge siden (?) WTF. At nazister rev jødebarn i to med bare hendene, at hun spiste og dreit ut 5 diamanter i 18 måneder og at hun enkelte ganger ikke en gang hadde vann til å rense diamantene før hun spiste dem, at Mengele fjernet tatoveringen hennes på et rustent bord.

 

 

Når det gjelder Irene Zisblatt så er det lite tvil om at det er en god del muffens med hennes historie. En lang og god artikkel om akkurat hennes historie finner man her sammen med en liten diskusjon om man skal kritisere de på "ens egen" side som ser ut til å ha et anstrengt forhold til sannheten. Svaret er naturlig nok et klart ´ja.´:

 

http://holocaustcontroversies.blogspot.com/2010/01/irene-zisblatt-diamond-girl-fact-or.html

 

Holocaust hviler ikke på Irene Zisblatts skuldre, så det er et forsvinnende lite problem å være enig i at hun nok forteller ting som ikke stemmer. Holocaust hviler ikke på ett enkelt vitne. Benekternes versjon derimot, hviler på at /samtlige/ lyger.

Endret av Bidalaka
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Vitnemål som ikke stemmer eller er fulle av løgner. Det er vel mere eller mindre konsensus i dag at fortellingene om at det ble laget såpe og lampeskjermer av jøder er usanne. Likevel så finnes det de som helt i moderne tid har gitt disse løgnene næring helt uten skam. Hva slags motivasjon de har for å lyge kan man jo bare spekulere i, men det kan jo selvsagt hende at de er sugen på såkalt overlever-pensjon som blir gitt til de som var i arbeidsleirene.

 

 

 

 

En jødinne som hevder å ha blitt valgt til å bli laget lampeskjerm av, at hun rømte fra gasskammeret og ved en senere anledning blir plukket ut av Mengele fordi at hun ikke burde være der på grunn av at hun burde ha vært der for lenge siden (?) WTF. At nazister rev jødebarn i to med bare hendene, at hun spiste og dreit ut 5 diamanter i 18 måneder og at hun enkelte ganger ikke en gang hadde vann til å rense diamantene før hun spiste dem, at Mengele fjernet tatoveringen hennes på et rustent bord.

 

 

Når det gjelder Irene Zisblatt så er det lite tvil om at det er en god del muffens med hennes historie. En lang og god artikkel om akkurat hennes historie finner man her sammen med en liten diskusjon om man skal kritisere de på "ens egen" side som ser ut til å ha et anstrengt forhold til sannheten. Svaret er naturlig nok et klart ´ja.´:

 

http://holocaustcontroversies.blogspot.com/2010/01/irene-zisblatt-diamond-girl-fact-or.html

 

Holocaust hviler ikke på Irene Zisblatts skuldre, så det er et forsvinnende lite problem å være enig i at hun nok forteller ting som ikke stemmer. Holocaust hviler ikke på ett enkelt vitne. Benekternes versjon derimot, hviler på at /samtlige/ lyger.

Om du ser The last days så vil du få høre intervjuer med de som snakker om fotballkamper i Auschwitz, så det er ikke alle som lyger.

Endret av Rampage
Videoer uten synopsiser fjernet.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...