Gå til innhold

Småprat om/rundt Warhammer Online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
hei, jeg sliter litt her den påstår att game card koden jeg skriver inn er feil, noen som har noen tips? plis svar fort ;D

 

 

Edit: jeg har en free trial registrert på den ikke europeiske siden har dette noe å si? =)

 

skal du spille på eu servere så må du mest sansynelig registrere trail acc på den europeiske siden: http://www.war-europe.com/

 

 

joa takk, men jeg var kanskje litt utydelig det jeg mente var att jeg skal oppgradere en trial acc til en fullversjon og kjøpte da ett gamecard på spaceworld, ettersom det jeg skjønte skulle det bare vere å skrive inn den koden fra game cardet men når jeg prøver det kommer det bare "invalid code" :S plis help =)

Lenke til kommentar
Destro på Eltharion sparket i går fra seg hardere enn på lenge og var langt lenger inne i Kadrin Valley enn komfortabelt. Da var det bare å slå tilbake :)

Ja vi klarte til og med å cappe Stonewatch fullt forsvart. Gikk ikke så bra i Reikwald, noen idiotrandoms begynte å slenge ut ordre i chaten og alt for mange stormet rett i døden..

 

Må for øvrig innrømme at jeg får tunellvision når jeg ser deg. Var vel et keep defence i South Garrison jeg så deg sist :)

 

Etter en liten pause og en stund på å levle shammie alten min var det gøy å spille SH'en igjen. :)

Lenke til kommentar

:D Samme her, men det er en stund siden sist jeg så deg, men hvis det ikke var for så lenge siden du så meg i South Garrison mener jeg å huske noe pilregn nedenfra :p

 

Kom dere så langt som å cappe Stonewatch? Må ha vært senere på kvelden det da. Da var dere jo like ved Altdorf :D

Endret av Emoel
Lenke til kommentar

Uglegutt er nok en SH, han ;)

 

Destro kom seg selvfølgelig til Altdorf, og på tross av en seriøs lag hadde jeg det kjempegøy. Var i 367, Order dominerte, men downa bare Adell to ganger. Jeg fikk en warlord crest! Som i tillegg droppa sammen med en warlord crest! Lurer på hvem som døde :D Tror kanskje det var Mathilde, noen på Eltharion som vet hva hun er verdt?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...